Deponakias Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Ελεος ρε τοσο μισος ειχατε για τους προεδρους σας... Τελος παντων φιλε εξαρταται και στο σχολειο που εισαι γιατι σε πολλα σχολεια (συμπεριλαμβανομενου και του δικου μου)το 15μελες εχει βγει απτην αρχη της χρονιας και ξεραμε ακριβως πιοι θα ειναι μεσα και ποσο μαλλον τον προεδρο.... Αμα εισαι σε normal σχολειο πιστευω πρεπει να εισαι κοινωνικος(δεν αρκει μονο το ομηλιτικος) και να μην εισαι σπασικλακι(δεν εννοω το να διαβαζεις αλλα να μην εισαι μεσα στους χαβαλεδες που γινονται στα σχολεια) Αυτα απο εμενα
nickarmy Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δεν ξέρω.. Συνήθως ο πρόεδρος θεωρείται η μεγαλύτερη ψωνάρα και μαλάκας απο τις underground κλίκες του κάθε σχολείου. Όπως είπε και ο kirimis, κάτσε διάβασε, και άσε τα προεδριλίκα γι' αυτούς που έχουν μόνο σκοπό το πώς θα μαμήσουν. όντος αυτο ισχύει ....
firewalker Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Περπατάς στον δρόμο. Φωνάζεις <<Ρε μαλάκα...>> γυρίζουν 4~5 άτομα. Φωνάζεις <<Πρόεδρε...>> γυρίζουν καμιά εικοσαριά. Το κακό με τους προέδρους ξεκινά από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας. Όταν η ανώτερη προεδρική θέση που υπάρχει είναι για να φιλοξενεί κάθε φορά έναν xxxxxxx τότε...
nickarmy Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 μονο που μεrικες φορες οι αλλες κλικες δεν ειναι underground
slipknot Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 afentiko πολύ μηδενιστικός δεν είσαι; Δεν υπάρχει πρόεδρος του σχολείου. Μόνο πρόεδρος του πενταμελούς της εκάστοτε τάξης και πρόεδρος του δεκαπενταμελούς του σχολείου. Και στις 2 περιπτώσεις για να εκλεγείς πρέπει να έχεις πλάτες, στο μεν δεκαπενταμελές γερές πλάτες. Επίσης αν δεν έχεις εκλεγεί πρόεδρος του δεκαπενταμελούς τα προηγούμενα χρόνια, δύσκολα θα εκλεγείς στην 3η λυκείου. Έτσι κι αλλιώς τα δεκαπενταμελή και τα πενταμελή πιο πολύ για μόστρα είναι. Το μόνο που κάνουν είναι να κανονίζουν τις εκδρομές αλλά ακόμα κι εκεί καμιά φορά πέφτει fail.
Merdock Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 1) Πρέπει να είσαι ο πιο μαλάκας του σχολείου.2) Πρέπει να φοράς τα πιο τρέντυ ρούχα. 3) Πρέπει να είσαι ο πιο badass και να φοβούνται όλοι να παίξουν μπουνιές με τη πάρτη σου. 4) Πρέπει να είσαι εμφανίσιμος. 5) Πρέπει να έχεις την πιο ωραία και ταυτόχρονα τη πιο πουτάνα για γκόμενα. 6) Πρέπει να έχεις τις περισσότερες απουσίες. 7) Πρέπει να έρχεσαι με παπί στο σχολείο τούμπανο. Ζέμπρικ εξάτμιση και γενικά όλο το εργαλείο να είναι τίγκα στο νίκελο. 8) Πρέπει να είσαι η ψυχή της παρέας, όλα τα ''τριτάκια'' να μαζεύονται στο πηγάδι σου γιατί έτσι πουλάνε μούρη επειδή είναι στη κλίκα σου. 9) Πρέπει να είσαι πρώτη μούρη σε όλα τα σχολικά πάρτυ. 10) Πρέπει να είσαι κάτι που δεν έχει καμία σχέση με εμένα. Σωστός.Στο Γυμνάσιο και το Λύκειο ότι πρόεδρο είχαμε,είχε αν όχι όλα αρκετά από τα παραπάνω χαρακτηριστικά.
afentiko7 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Όχι οι μεταλλάδες. Εννοώ τα άτομα που δεν ανήκουν συγκεκριμένα σε κάποια ομάδα (nerds, κάγκουρες, το-παίζω-γκόμενος κτλ). Είναι γενικότερος ο όρος "underground". Σχολιάζουν τα δρώμενα και τις φάτσες του σχολείου, απο απόσταση. Οι low-profile που συνήθως μαζεύονται παρείστικα στα σπίτια και αποφεύγουν τα "πάρτι" και τα "trends" του σχολείου τους. A κατάλαβα, οι ακοινώνητοι. Γιατί, και γω είμαι πρώτης τάξεως κουτσομπόλης, αλλά δε συνωμοτώ. Και δεν υπάρχουν ταμπέλες (τουλάχιστον πριν 5 χρόνια, που τελείωσα εγώ). Στην παρέα μου, υπήρχαν (και υπάρχουν ) άτομα, με εντελώς διαφορετικά γούστα κ ιδέες. Ειδικά στις κοπέλες, που γινόταν το σώσε. Α, και που σαι, μήπως οι άλλοι δε γουστάραν την παρέα, των "underground"? Ελεος ρε τοσο μισος ειχατε για τους προεδρους σας Kόμπλεξ, λέγεται.
kage Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 αν και δεν θελω να το γελοιοποιησω το θεμα,μηπως ειδες καμμια αμερικανικη ταινια με high school και αδελφοτητες? παντως η γ λυκειου ειναι η καλυτερη φαση για να δεις τι σημαινει λαμογια στην Ελλαδα...φτανει να χεις καποιες γνωσεις και κονε με ταξιδιωτικα γραφεια...
slygeo87 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Kόμπλεξ, λέγεται. Πες το όπως θες. Ενδεικτικά να σου πω οτι είχα συμμαθητή ΜΠΑΖΟ στο λύκειο ο οποίος ήταν αστέρι στην επίδοση του στα μαθηματικά. Έκανε μάθημα στον καθηγητή. Έβρισκε 400 διαφορετικούς τρόπους επίλυσης ενός προβλήματος. Αυτός και άλλοι Χ μαθητές φαντάζομαι.Αυτό που θέλω να πω είναι οτι αναρωτιέμαι για ποιό λόγο ένας τέτοιος μαθητής να μην είναι το πρότυπο για τους υπόλοιπους μαθητές του σχολείου ώστε να κερδίσει αυτός τη προεδρία του 15μελούς. Προφανώς γιατί και το σχολείο είναι άλλη μια μικρογραφία της κατάντιας της κοινωνίας μας. Αχ, αυτοί οι νεολαίοι και τα πρότυπα τους. =ρ
slipknot Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Καλά σύμφωνα με κάποιους υπάρχουν 2 κατηγορίες ανθρώπων, οι super κοινωνικοί, ακομπλεξάριστοι, πρόεδροι 15μελών που το κάνουν που και που με τις ξαδέρφες τους και όλοι οι άλλοι, οι κομπλεξικοί, ακοινώνητοι σπασίκλες.
slygeo87 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Όχι ας παίξουμε το παιχνίδι του, πολλές φορές έχω πει στον εαυτό μου θα ήθελα να ανήκω στη πρώτη κατηγορία που περιγράφεις.Αλλάόχιρεπούστημουόχι, δεν θέλω τελικά. Αφήστε με στα κόμπλεξ μου.
user12 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Όχι ας παίξουμε το παιχνίδι του, πολλές φορές έχω πει στον εαυτό μου θα ήθελα να ανήκω στη πρώτη κατηγορία που περιγράφεις.Αλλάόχιρεπούστημουόχι, δεν θέλω τελικά. Αφήστε με στα κόμπλεξ μου. Μα και συ να μην στηνεσαι εξω απο clubakia και τελικα να φας πορτα ντροπης σου. Γενικα οποιος εχει διαφορετικες αντιλιψεις απο το afentiko ειναι ακοινωνιτος χοντρος μπορει και μεταλας που ακουει 24/7 μουσικη
nickarmy Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 αν τους βαλουμε ιο να δουμε μετα τι θα κανουν (ανοικω στους δεύτερους) αλλα μηπος ξεχασαμε τους απλους καθημερινους ''αδιαφορους'' μαθητές?
slipknot Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Όχι φίλε, δεν υπάρχουν Everyday Normal Mothafuckas, μόνο σε τραγούδια του Jon Lajoie.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.