afentiko7 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 απο τις underground κλίκες του κάθε σχολείου. Όπως είπε και ο kirimis, κάτσε διάβασε, και άσε τα προεδριλίκα γι' αυτούς που έχουν μόνο σκοπό το πώς θα μαμήσουν. όπου underground κλίκες, σημαίνει είτε φυτά, είτε άμπαλοι χοντροί, που δεν έχουν πάει με γυναίκα. το παιδί ζήτησε τι χρειάζεται, όχι αν αξίζει θα βγαλεις εσυ και ολοι οι υποψηφιοι εναν λογο,μπουρδες δηλαδη απλα θα πεις ειμαι ο ταδε ψηφιστε με για ενα καλυτερο σχολειο και αλλα τετοια κουλα Μπα, δεν υπήρχε κάτι τέτοιο σε μας. Απλά, επειδή δεν είχαμε και την καλύτερη φήμη ως σχολείο, προσπαθούσε η τρίτη κάθε φορά, να κατεβάζει κοινά αποδεκτούς υποψήφιους, ώστε να πιεζουμε για πενταήμερη.
Tilemaxx Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 όπου underground κλίκες, σημαίνει είτε φυτά, είτε άμπαλοι χοντροί, που δεν έχουν πάει με γυναίκα. το παιδί ζήτησε τι χρειάζεται, όχι αν αξίζει Όχι, το ακριβώς αντίθετο εννοώ
Tenshi Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Απλά, επειδή δεν είχαμε και την καλύτερη φήμη ως σχολείο... όπου underground κλίκες, σημαίνει είτε φυτά, είτε άμπαλοι χοντροί, που δεν έχουν πάει με γυναίκα. Serious wrongness detected... I summon thee,Lucifer,oh dark lord of the underworld.Show thy face before us,send this abomination back to the oblivion of the Abyss... Ψήνομαι και εγώ για ban απόψε...
UpToDate_ Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Ψήνομαι και εγώ για ban απόψε... Εσυ ειχες ξαναφαει θυμαμαι για μια βδομαδα πριν καποιους μηνες...
afentiko7 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Serious wrongness detected... Όχι, το ακριβώς αντίθετο εννοώ Οτι δλδ, άτομα εμφανίσιμα, χαβαλετζήδες, δεν βάζουν για το 15μελές και βάζουν τα φυτά? Δυσκολεύομαι να το πιστέψω.
Tenshi Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Εσυ ειχες ξαναφαει θυμαμαι για μια βδομαδα πριν καποιους μηνες... Μακάρι,θα ήμουνα περήφανος...
Tilemaxx Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Οτι δλδ, άτομα εμφανίσιμα, χαβαλετζήδες, δεν βάζουν για το 15μελές και βάζουν τα φυτά? Δυσκολεύομαι να το πιστέψω. Άλλο οι underground κλίκες, και άλλο οι ομάδες που ανέφερες.
UpToDate_ Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Μακάρι,θα ήμουνα περήφανος... Ναι ναι ειχες φαει...μαζι μ αλλον εναν...θυμαμαι εναν moderator να λεει την ιστορικη αυτη φραση...."Μια βδομαδα μπαν εκαστος"...τοτε μαλιστα ειχες και αλλο αβαταρ.
Tenshi Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 [off topic] Σε κανα thread που θα έπαιζε ο OROKUSAKI θα ήταν και ώς συνήθως μάλλον ξεφύγαμε πάνω στον χαβαλέ.Το ban θα το θυμόμουν πάντως, AN το έτρωγα... Μια άλλη φάση ήταν που αρπάχτηκα με τον GnsX (ή κάτι τέτοιο) για το θέμα του τσιγάρου,ευτυχώς οχι σε βαθμό ώστε να αναφερθούμε σε γενετικά όργανα προγόνων μας.Και πάλι δεν υπήρξε κάποια κύρωση σε κανένα απο τους δυό μας[/off topic]
afentiko7 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Άλλο οι underground κλίκες, και άλλο οι ομάδες που ανέφερες. Και ποιοι είναι αυτές οι underground κλίκες? Μη μου πεις οι μεταλλάδες, γιατί ήξερα (και ξέρω) μεταλλάδες που και μπάλα παίζανε και με γκόμενες ασχολούνταν αλλά και άλλους, που ακούγαν μόνο μουσική 24/7
Tilemaxx Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Και ποιοι είναι αυτές οι underground κλίκες? Μη μου πεις οι μεταλλάδες, γιατί ήξερα (και ξέρω) μεταλλάδες που και μπάλα παίζανε και με γκόμενες ασχολούνταν αλλά και άλλους, που ακούγαν μόνο μουσική 24/7 Όχι οι μεταλλάδες. Εννοώ τα άτομα που δεν ανήκουν συγκεκριμένα σε κάποια ομάδα (nerds, κάγκουρες, το-παίζω-γκόμενος κτλ). Είναι γενικότερος ο όρος "underground". Σχολιάζουν τα δρώμενα και τις φάτσες του σχολείου, απο απόσταση. Οι low-profile που συνήθως μαζεύονται παρείστικα στα σπίτια και αποφεύγουν τα "πάρτι" και τα "trends" του σχολείου τους.
slygeo87 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 1) Πρέπει να είσαι ο πιο μαλάκας του σχολείου. 2) Πρέπει να φοράς τα πιο τρέντυ ρούχα. 3) Πρέπει να είσαι ο πιο badass και να φοβούνται όλοι να παίξουν μπουνιές με τη πάρτη σου. 4) Πρέπει να είσαι εμφανίσιμος. 5) Πρέπει να έχεις την πιο ωραία και ταυτόχρονα τη πιο πουτάνα για γκόμενα. 6) Πρέπει να έχεις τις περισσότερες απουσίες. 7) Πρέπει να έρχεσαι με παπί στο σχολείο τούμπανο. Ζέμπρικ εξάτμιση και γενικά όλο το εργαλείο να είναι τίγκα στο νίκελο. 8) Πρέπει να είσαι η ψυχή της παρέας, όλα τα ''τριτάκια'' να μαζεύονται στο πηγάδι σου γιατί έτσι πουλάνε μούρη επειδή είναι στη κλίκα σου. 9) Πρέπει να είσαι πρώτη μούρη σε όλα τα σχολικά πάρτυ. 10) Πρέπει να είσαι κάτι που δεν έχει καμία σχέση με εμένα.
frenzy Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 1) Πρέπει να είσαι ο πιο μαλάκας του σχολείου.2) Πρέπει να φοράς τα πιο τρέντυ ρούχα. 3) Πρέπει να είσαι ο πιο badass και να φοβούνται όλοι να παίξουν μπουνιές με τη πάρτη σου. 4) Πρέπει να είσαι εμφανίσιμος. 5) Πρέπει να έχεις την πιο ωραία και ταυτόχρονα τη πιο πουτάνα για γκόμενα. 6) Πρέπει να έχεις τις περισσότερες απουσίες. 7) Πρέπει να έρχεσαι με παπί στο σχολείο τούμπανο. Ζέμπρικ εξάτμιση και γενικά όλο το εργαλείο να είναι τίγκα στο νίκελο. 8) Πρέπει να είσαι η ψυχή της παρέας, όλα τα ''τριτάκια'' να μαζεύονται στο πηγάδι σου γιατί έτσι πουλάνε μούρη επειδή είναι στη κλίκα σου. 9) Πρέπει να είσαι πρώτη μούρη σε όλα τα σχολικά πάρτυ. 10) Πρέπει να είσαι κάτι που δεν έχει καμία σχέση με εμένα. Eντάξει παρουσιάζεις τα πράγματα λες και ζήτησε κανείς ποτέ από ένα 16χρονο να είναι κάτι παραπάνω από έφηβος. Το να είσαι ωραίος ή να πηδάς ωραία κοριτσάκια ποτέ δεν ήταν κάτι κακό για την ηλικία αυτή. Εκτός αν είσαι άσκημομούρης και δεν σταυρώνεις ούτε τη δεξιά σου.
Str Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 βασικα... 1 πραγμα πρεπει να κανεις... να κλεψεις καλυτερα απο τους αλλους στις εκλογες... αν "βαλεις" στο 15μελες εσενα και αρκετους δικους σου την βρηκες την ακρη...
million_voices Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Χαβαλετζής να είσαι, (όχι καραγκιόζης) και να χεις πάει και με κανά 2 κοπέλες, μην είσαι παρθένος ακόμη (ξέρεις, αυτά μαθαίνονται). Α, ούτε τσαμπουκαλής να σαι. Εγώ τσαμπουκαλευόμουν, συνέχεια και με το ζόρι έμπαινα στο 15μελές. Οι κολλητοί μου, (πιο low profile), τσακωνόντουσαν για πρόεδροι . Αλλά όπως λέει και μια αμερικανική παροιμία "no one remembers high school athletes" A, από μικρότερες τάξεις, έχεις γνωστούς ή όχι? Οχι λέμε απλά ένα γεια, αλλά βγαίνετε μαζί κλπ... Αν πιάσεις και καμιά μικρούλα από την πρώτη, για γκόμενα βοηθάει. Πάντως, αν είσαι καλός μαθητής, αυτό δε βοηθάει. ....εντ γκοντ χιμσελφ κειμ νταουν το λισεν δαι γοισντομ afentiko7 φορεβερ μπι ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 09:53 ---------- 1) Πρέπει να είσαι ο πιο μαλάκας του σχολείου.2) Πρέπει να φοράς τα πιο τρέντυ ρούχα. 3) Πρέπει να είσαι ο πιο badass και να φοβούνται όλοι να παίξουν μπουνιές με τη πάρτη σου. 4) Πρέπει να είσαι εμφανίσιμος. 5) Πρέπει να έχεις την πιο ωραία και ταυτόχρονα τη πιο πουτάνα για γκόμενα. 6) Πρέπει να έχεις τις περισσότερες απουσίες. 7) Πρέπει να έρχεσαι με παπί στο σχολείο τούμπανο. Ζέμπρικ εξάτμιση και γενικά όλο το εργαλείο να είναι τίγκα στο νίκελο. 8) Πρέπει να είσαι η ψυχή της παρέας, όλα τα ''τριτάκια'' να μαζεύονται στο πηγάδι σου γιατί έτσι πουλάνε μούρη επειδή είναι στη κλίκα σου. 9) Πρέπει να είσαι πρώτη μούρη σε όλα τα σχολικά πάρτυ. 10) Πρέπει να είσαι κάτι που δεν έχει καμία σχέση με εμένα. With alluring honesty It seems my only crutch, My acquired profanity It seems to be. it seems to be too much So look at me now So look at me now ηγξηγηξγηξ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.