Sleepless_007 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Αυτή την στιγμή, το καλοκαίρι πριν τον ερχομό της τρίτης λυκείου, νομίζω ότι έχω αυτό που χρειάζεται για να εκλεγώ πρόεδρος του 15μελούς του σχολείου μου. Κατά την γνώμη σας τι χαρακτηριστικά πρέπει να έχει ένας υπεύθυνος και ολοκληρωμένος πρόεδρος και κυρίως , τι ευθύνες πρέπει να αναλάβει; Συμπληρώνω εδώ την άποψή μου για τα σχόλιά σας έως και το 36ο που έχει γίνει μέχρι την στιγμή που γράφω: Καταρχήν χαίρομαι που άκουσα πολλές και διαφορετικές γνώμες από ώριμα άτομα αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όντως έχετε τόσο χαμηλού επιπέδου εντύπωση για τους προέδρους σας όπως χαρακτηριστικά αναφέρει και το μέλος Deponakias. Ναι, είμαι καλός μαθήτης και σοβαρό σαν άτομο. Πιστεύω ότι θα κάνω την διαφόρα αυτό τον χρόνο αν και το όνομα μου δεν βρισκόταν ψηλά στην ιεραρχία έως τώρα και ότι πραγματικά θα το καταφέρω αυτό χωρίς να χρειαστεί να προσποιηθώ κάποιο πρόσωπο το οποίο δεν είμαι και χωρίς αυτό να σημαίνει για κανένα λόγο ότι δεν θα συνεχίσω να είμαι υψηλόβαθμος μαθητής. Πάντως περίμενα κάτι περισσότερο από όλους εσάς που σχολιάσατε όπως το να αναφέρετε ενδεικτικά ιστοσελίδες που περιγράφουν τις σχολικές διαδικασίες,κανονισμούς και δικαιώματα των μαθήτων. Συγκεκριμένα ζητάω θεωρητικό αλλά και πρακτικό υλικό στο οποίο μπορώ να δουλέψω και να σκεφτώ. Αφού όλα αυτά ειπώθηκαν αφήστε τώρα τις ιδέες σας ελεύθερες.
soturin Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Προσφέρω τον εαυτό μου για μπαν (τριήμερο guys), να γλυτώσουμε τη διαδικάσια όπου λέω τι σκέφτομαι, ο lucifer πληγώνεται, και με ένα δάκρυ με διαολοστέλνει...
ApSiMan Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Προσφέρω τον εαυτό μου για μπαν (τριήμερο guys), να γλυτώσουμε τη διαδικάσια όπου λέω τι σκέφτομαι, ο lucifer πληγώνεται, και με ένα δάκρυ με διαολοστέλνει... :-D:-D:-D:-D:-D:-D Post of tha Day μακράν...... Και για να είμαι ontopic: δεν έχω ιδέα τι παίζει με το να γίνεις πρόεδρος λυκείου.... διευθυντής λυκείου ήξερα εγώ...αποκτήσανε κ προέδρους τώρα???
Krokodilos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 **Προφανως εννοεις προεδρος του 15μελους του σχολειου και σε αυτο θα απαντησω. Από το γυμνάσιο με ενδιέφερε να αναλάβω την προεδρία του σχολείου και αυτή την στιγμή, το καλοκαίρι πριν τον ερχομό της τρίτης λυκείου,θα ήθελα να μου πείτε τι χαρακτηριστικά πιστεύετε κατά την γνώμη σας Δεν ολοκληρωσες την φραση/ερωτηση σου. και κυρίως, ένας υπεύθυνος και ολοκληρωμένος πρόεδρος τι ευθύνες πρέπει να αναλάβει; Εγω ημουν ταμιας του 15μελους αν θυμαμαι καλα και το μετανοιωσα οικτρα. Απο οτι θυμαμαι ο ταμιας περναει τα μεγαλα βασανα ενω ολοι οι αλλοι εκτος του προεδρου δεν κανουν τιποτα. Ο μεν προεδρος απλως πρεπει να ειναι ολιγον δυναμικος και να ξερει να μιλαει(γρηγορη σκεψη). Οι ευθυνες που αναλαμβανει ειναι της πλακας (προφανως!). Μην φανταστεις δηλαδη οτι μπορεις να αλλαξεις τα δεδομενα του σχολειου και οτι μπορεις να το κανεις καλυτερο κλπ και να αφησεις εποχη σαν προεδρος με τις τεραστιου κυρους αποφασεις σου. Τριχες. Τιποτα αξιοσημειωτο δεν μπορεις να επιτυχεις. Ενας κοιμισμενος προεδρος βεβαια παει καποια βηματα πισω τις ολες διαδικασιες.
Chris_85 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Οντως την προεδρια του σχολειου λιγο δυσκολο να την αναλαβεις...
kirimis Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Από το γυμνάσιο με ενδιέφερε να αναλάβω την προεδρία του σχολείου και αυτή την στιγμή, το καλοκαίρι πριν τον ερχομό της τρίτης λυκείου,θα ήθελα να μου πείτε τι χαρακτηριστικά πιστεύετε κατά την γνώμη σας και κυρίως, ένας υπεύθυνος και ολοκληρωμένος πρόεδρος τι ευθύνες πρέπει να αναλάβει; Το χεις καημο το προεδριλικι ε? Γιατι δεν ιδρυεις μια δικη σου επιχειρηση να αυτοοριστεις Προεδρος και Διευθυνων Συμβουλος να σου περασει? Εεεε ρε προβληματα... Βρε κατσε διαβασε τα μαθηματα σου μπας και γινεις πραγματικος προεδρος καποτε... και ολα τα αλλα ειναι ιστοριες γι αγριους...
Tenshi Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Πάντα με ενδιέφερε να γίνω πρόεδρος δεκαπενταμελούς,πολύ περισσότερο τώρα που πέφτει και 5νθήμερη στην τρίτη Λυκείου... Ε,ρε μίζες-μπίζνες-μάσες που θα πέσουν...
afentiko7 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Χαβαλετζής να είσαι, (όχι καραγκιόζης) και να χεις πάει και με κανά 2 κοπέλες, μην είσαι παρθένος ακόμη (ξέρεις, αυτά μαθαίνονται). Α, ούτε τσαμπουκαλής να σαι. Εγώ τσαμπουκαλευόμουν, συνέχεια και με το ζόρι έμπαινα στο 15μελές. Οι κολλητοί μου, (πιο low profile), τσακωνόντουσαν για πρόεδροι . Αλλά όπως λέει και μια αμερικανική παροιμία "no one remembers high school athletes" A, από μικρότερες τάξεις, έχεις γνωστούς ή όχι? Οχι λέμε απλά ένα γεια, αλλά βγαίνετε μαζί κλπ... Αν πιάσεις και καμιά μικρούλα από την πρώτη, για γκόμενα βοηθάει. Πάντως, αν είσαι καλός μαθητής, αυτό δε βοηθάει.
panos2171 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Για να γινεις προεδρος θα πρεπει να σε γνωριζει τουλαχιστον το μισο σχολειο(δεν μιλαμε για την Γ λυκειου που εκει θα πρεπει να σε ξερουν ολοι) οχι μονο φατσικα και ονομαστικα αλλα να ξερουν και ποιος εισαι εκτος σχολειου και γενικως τι χαρακτηρας εισαι.Αυτα για να παρεις ψηφους.Επισης δεν ξερω αν ακομα συνηθηζεται κατα την ημερα των εκλογων θα βγαλεις εσυ και ολοι οι υποψηφιοι εναν λογο,μπουρδες δηλαδη απλα θα πεις ειμαι ο ταδε ψηφιστε με για ενα καλυτερο σχολειο και αλλα τετοια κουλα.Αν βγεις προεδρος οι υποχερωσεις σου δεν ειναι και πολλες.Απλα εσυ με αλλα 2-3 μελη του 15μελους θα ζητατε να σας πηγαινουν εκδρομες η θα ζητας αδεια για καποια πραγματα που θελετε να κανετε.Πχ σε μας θυμαμαι Τσικνοπεμπτη ζητουσαν τελευταιες ωρες αδεια για να ψησουμε στο σχολειο.Επισης θα αναλαβεις(παντα μαζι με αλλα μελη του 15μελους) την πενταημερη εκδρομη,βασικα θα προσπαθησετε να κλεισετε συμφωνια με καποιο ταξιδιωτικο γραφειο απο το οποιο θα εισπραξετε και εσεις οι λιγοι το κατι τι σας.
Tilemaxx Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δεν ξέρω.. Συνήθως ο πρόεδρος θεωρείται η μεγαλύτερη ψωνάρα και μαλάκας απο τις underground κλίκες του κάθε σχολείου. Όπως είπε και ο kirimis, κάτσε διάβασε, και άσε τα προεδριλίκα γι' αυτούς που έχουν μόνο σκοπό το πώς θα μαμήσουν.
UpToDate_ Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Πχ σε μας θυμαμαι Τσικνοπεμπτη ζητουσαν τελευταιες ωρες αδεια για να ψησουμε στο σχολειο. Εμεις γιατι μενουμε στα σουβλακια; Δεν ξέρω.. Συνήθως ο πρόεδρος θεωρείται η μεγαλύτερη ψωνάρα και μαλάκας απο τις underground κλίκες του κάθε σχολείου. Όπως είπε και ο kirimis, κάτσε διάβασε, και άσε τα προεδριλίκα γι' αυτούς που έχουν μόνο σκοπό το πώς θα μαμήσουν. Mπιιιιιιιιπ... +1
Tilemaxx Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Εμεις γιατι μενουμε στα σουβλακια; Mπιιιιιιιιπ... +1 Λές να με κόψει το ΕΣΡ? Είμαστε μετα τις 12:lol:
UpToDate_ Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Λές να με κόψει το ΕΣΡ? Είμαστε μετα τις 12:lol: χαχαχααχαχαχ Μπααα...δεν κολανε στις 12...το βλεπουν το πρωι αν θελουν
Tilemaxx Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 χαχαχααχαχαχΜπααα...δεν κολανε στις 12...το βλεπουν το πρωι αν θελουν Anyway το έκανα edit για καλό και για κακό
UpToDate_ Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Anyway το έκανα edit για καλό και για κακό Μι του δαδασασαδ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.