Sebastienomnia Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Σήμερα εγκατέστησα κι εγώ την έκδοση 7100 των Win7. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζω είναι τα εξής: ΠΡΟΒΛΗΜΑ 1 Από το screen resolution μπορώ να ορίσω ως ανάλυση οθόνης μόνο τις διαστάσεις 1280χ1024 και 1024χ768. Θα ήθελα όμως μια μεγαλύτερη ανάλυση οθόνης, αφού η οθόνη LG FLATRON L207WT που έχω την υποστηρίζει. Ψάχνοντας λίγο στο γούγλη είδα ότι ίσως να ευθύνεται ότι χρησιμοποιώ vga και όχι dvi καλώδιο. Λέτε αν την συνδέσω με DVI καλώδιο να λυθεί αυτό το πρόβλημα? ΠΡΟΒΛΗΜΑ 2 Η οθόνη είναι απίστευτα σκοτεινή και μουντή. Χρησιμοποίησα ένα πρόγραμμα το fortemanager που είχα σε cd (μου το έδωσαν μαζί με την LG όταν την αγόρασα) αλλά δε διόρθωσε και πολλά. Αυτό που ίσως να μου λείπει είναι το nvidia panel αλλά δεν το βρήκα πουθενά για τα windows 7. Καμία λύση?
Sebastienomnia Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Έχω μια nvidia αρκετά παλιά. Έβαλα το cdακι μέσα αλλά δε ξέρω αν περάστηκαν σωστά. Έψαξα και στο site αλλά δεν βρήκα για win7
liopyr Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Ποια έχεις; Πλέον είναι ενωποιημένοι οι drivers της Nv. Εκτός και έχεις καμμία GeForce4 φάση.
Sebastienomnia Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Πως μπορώ να τσεκάρω ποια ακριβώς είναι? Πηγαίνω στο device manager και γράφει "Nvidia Nforce MIDI UART"
Sebastienomnia Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Τι ακριβώς προγράμματα είναι αυτα? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:47 ---------- Κανένας, καμιά βοήθεια παιδιά?
liopyr Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Διαγνωστικά, σου δίνουν πληροφορίες για το σύστημά σου. Google them.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.