Προς το περιεχόμενο

Free Webhosting

Evilnye

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας!

Μιας και κλείνει η geocities και είχα κάποιες σελίδες εκεί, και μετά όλη τη συγκινηση που έσβησα έτσι με ένα κλικ το 1ο σαιτ που έφτιαξα, έψαχνα να βρω κάποια εταιρία webhosting ΔΩΡΕΑΝ, στην οποία όμως να έχω τη δυνατότητα να ανεβάζω κατευθείαν το html αρχείο μου και όχι αυτές τις σαχλαμάρες με τους "εύκολους" editors.

Προφανώς, δεν έχω ανάγκη για κάτι το τρομερό, δεν πρόκειται για κάτι το επαγγελματικό, κυρίως για το χαβαλέ μου το κάνω, απλά θέλω να είναι διακριτικές οι διαφημισεις που θα λεχει το κατα δύναμην.

Ο χώρος δε με προβληματίζει, τα 10-20MB που έπαιζαν γενικά παλιά μια χαρά μου ήταν.

Επίσης δε με ενδιαφέρει η λύση του blog.

Δημοσ.
Όντως το freehostia.com είναι πολύ καλό. Και σαφώς καλύτερο από το 000webhost.com.

Δεν εχω λογαριασμο στο freehostia.com, αλλα θες να μας ενημερωσεις σε τι ειναι καλυτερο? γιατι εγω βλεπω περρισοτερο χωρο,sql databases kai traffic.

Δημοσ.

το παραπανω δεν σημανει καλυτερο.

και τα δυο overselling ειναι αλλα αν το ενα εχει πχ 1tb χωρο και δινει 20 λογαριαμους με 100gb ειναι καλυτερα απο το αλλο που δινει με τον ιδιο χωρο 20 accounts των 500gb

Δημοσ.
Μιλάω για αυτά που θέλει ο Evilnye. Το 000webhost.com δεν έχει καν cpanel!

εαν δεν ξερεις καλυτερα να μην απαντας ή τσεκαρε το πρωτα και απαντα μετα.εχει cpanel.

δεν σε ρωτησα ουτε για να τσακωθουμε ουτε για να το παιξω εξυπνος.απλα θελω να μαθω πιο ειναι το μετρο συγκρισης.

το παραπανω δεν σημανει καλυτερο.

και τα δυο overselling ειναι αλλα αν το ενα εχει πχ 1tb χωρο και δινει 20 λογαριαμους με 100gb ειναι καλυτερα απο το αλλο που δινει με τον ιδιο χωρο 20 accounts των 500gb

δεν ειπα οτι παραπανω σημαινει καλυτερα.Απλα απο που βγηκε το συμπερασμα οτι ειναι καλυτερο, εφοσον στα χαρακτηριστικα δειχνει καλυτερο το ενα απο το αλλο.Επειδη μου αρεσει κατι, δεν ειναι και αυτοματος και καλυτερο, εκει θελω να καταληξω.

Δημοσ.

Soz.. Μπερδεύτηκα.. Κάπου νόμιζα ότι είδα πως δεν έχει cPanel.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:14 ----------

η προσωπικη μου εμπειρια λεει οτι οσο πιο τζαμπα φαινεται τοσο πιο χαλια ειναι

Αυτό εννοείται

Δημοσ.
η προσωπικη μου εμπειρια λεει οτι οσο πιο τζαμπα φαινεται τοσο πιο χαλια ειναι

συμφωνω απολυτος.

Δημοσ.

Οκ, έχω ξεκινήσει να δουλεύω στο 000webhost, (κ φυσικά σιχτιρίζω το ότι καθόμουν στη geocities τόσα χρόνια)

Το μόνο παράπονο που έχω ως ώρας από αυτό είναι ότι πολύ συχνά (δηλαδή σχεδόν σε λιγότερο από ένα λεπτό) μου λέει πως η σύνδεση μου έκανε expire και ξανακάνω login. Παρ' αυτά μέσα στον filemanager και όσο ανέβασα ότι αρχεία είχα και ήθελα κάνοντας και ενα δυο edits δεν υπήρχε αυτό το πρόβλημα.

Νομίζω θα προτιμήσω πάντως τελικά το 000webhost, ακόμα και το γεγονός του άμεσα ετοιμοπαράδοτου λογαριασμού, ενω το freehostia με άφησε σε ερωτηματικά (περίμενα και 5 λεπτά να εγκριθεί ο λογαριασμός μου χαχα!) ακόμα και αν θα πρέπει να ανανεώσω την εγγραφή μου σε ένα χρόνο ή ότιδήποτε, είπα να καταλήξω σ αυτό.

Η σελίδα μου θέλει αρκετό καθάρισμα και συγύρισμα για να αρχίσω να τη δείχνω, και πρέπει να βρω και κανένα ωραίο ftp για Ubuntu γιατί το gFTP με μπέρδεψε, αλλά πολύ συντομα θα μαι up and running!

Δημοσ.

δεν ξέρω για εσάς ..πάντως για κάποιες μέρες το 000webhost .. έλεγε ότι κάνει αναβάθμιση τa serveria και είχε την σελίδα μου για πολλές ώρες κάθε μέρα ,down .

Για τα χαρακτηριστικά και τον χώρο που δίνει .. είναι πολύ μεγάλος . Άμα δεν ήταν σε φρεε ..θα τα χρυσοπληρώναμε ! σίγουρα κάπως θα βγάλουν και αυτοί τα λεφτά τους .. θα σε κάνουν αργότερα να αναγκαστείς να πληρώσεις για να αποφύγεις τα down ..

το freehostia δεν δίνει πολλά αλλά είναι αξιόπιστο .. τα down είναι για δευτερόλεπτα .

δόκιμασε τα ..και τα δύο .. όποιο σου αρέσει το κρατάς !

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...