Προς το περιεχόμενο

Αγορά βάση με ανεμιστήρες!

pagratios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προτείνω να κάνει μία συντήρηση στο σύστημα ψύξης του και να φροντίσει να πατάνε και τα 4ποδαράκια πάνω σε επίπεδη σκληρή επιφάνεια. Οι βάσεις αυτές έχουν ελάχιστη επίδραση στην ψύξη της κάρτας γραφικών όπου και παρουσιάζονται συνήθως τα προβλήματα και μάλιστα συνήθως επιτρέπουν τον υπολογιστή να λειτουργεί κοντά στη θερμοκρασία στην οποία θα έπρεπε κανονικά να κλείσει για να μην προκληθεί βλάβη.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Του αδελφού μου το λάπτοπ με το που ανοίγει έχει 75 βαθμούς και το έχω ανοίξει και δεν είχε κάτι ιδιαίτερο από σκόνη. Το καθάρισα και τα ίδια.

Πια βάση μου προτείνεται μέχρι 20-25 ευρώ. ΑΝ είναι κάποια με παραπάνω χρήματα αλλά να αξίζει τα λεφτά της το σηζητάμε

Δημοσ.
http://benchmarkreviews.com/index.php?option=com_content&task=view&id=32&Itemid=66&limit=1&limitstart=1 αυτη την βαση εχω και ειναι μακραν μπροστα,εχω καταργησει το usb και εχω βαλει μετασχηματιστη με ρευμα με βολτ και του δινω οσο θελω εγω στροφες,χωρις να καουνε οι ανεμιστηρες ειναι δοκιμασμενο.και το λαπτοπ απογειωνεται:-D ειναι η καλυτερη βαση αυτη τη στιγμη που κυκλοφορει γι αυτο εχει και 70 ευρω περιπου.:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...