caveneo Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Έχω παρατηρήσει ότι όταν πάω να γράψω dvd 8,5GB μέσα από το Nero, είτε αυτό είναι σε μορφή ISO είτε κάνω εγώ compilation συνέχεια αποτυχαίνει και πετάω το dvd. Αν κάνω το compilation σε nrg και μετά το γράψω με το ImgBurn ή το DVDDecrypter τότε όλα είναι καλά. Για αυτό και αποφεύγω να το χρησιμοποιώ για τέτοια δουλειά. Το ίδιο δεν συμβαίνει με τα 4,5GB δισκάκια. Έχει παρατηρήσει κάποιος το ίδιο πράγμα;
we_will_rise Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Έχω παρατηρήσει ότι όταν πάω να γράψω dvd 8,5GB μέσα από το Nero, είτε αυτό είναι σε μορφή ISO είτε κάνω εγώ compilation συνέχεια αποτυχαίνει και πετάω το dvd. Αν κάνω το compilation σε nrg και μετά το γράψω με το ImgBurn ή το DVDDecrypter τότε όλα είναι καλά. Για αυτό και αποφεύγω να το χρησιμοποιώ για τέτοια δουλειά. Το ίδιο δεν συμβαίνει με τα 4,5GB δισκάκια. Έχει παρατηρήσει κάποιος το ίδιο πράγμα; Για ποια έκδοση του Nero μιλάμε φίλε ;; Ξέρεις, το nero, χρησιμοποιεί κάποιες engines, ίσως κάποια απ'αυτές έχει πρόβλημα..
caveneo Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Έχω την 8.3.6.0, την 9 πήγα να την περάσω αλλά δεν μου την περνούσε. Και έτσι γύρισα σε αυτήν που ξέρω ότι δουλεύει μια χαρά, εκτός του προβλήματος που ανέφερα. Το ίδιο το έκανε και με άλλες εκδόσεις προηγούμενες.
alex89 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Απλή είναι η διαδικασία. Στο nero 8 (start smart) που έχω, επιλέγω το nero burning rom - DVD - ROM (εκκίνησης) - Άνοιγμα. Στο πλαίσιο διαλόγου που εμφανίζεται επιλέγω το αρχείο iso, το καίω και όλα είναι εντάξει. Πάρε ένα dvd-rw για να μην χαραμίζεις dvd-r
caveneo Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Εγώ μιλώ για double layer δισκάκια με αυτά έχω πρόβλημα.
alex89 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δεν το είχα προσέξει....Σε διπλής χωριτικότητας δεν το έχω δοκιμάσει. Δες στο google αν έχουν και άλλη πρόβλημα όπως εσύ όχι με το nero μόνον αλλά και με το dvd-rw που έχεις (nec, sony κλπ). Δηλαδή αν στο nec (λέω μια τυχαία μάρκα) όταν βάζουν nero και double layer cd για να γράψουν iso αρχείο, αν έχουν πρόβλημα.
micos000 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Τα αρχεία ISO δεν υποστηρίζουν layer break information, δλδ σε ποιό σημείο να γίνει η μετάβαση στο 2o layer. Σε αντίθεση, τα mdf/mds (Alcohol 120) το υποστηρίζουν (και απ' ότι φαίνεται και τα nrg). Υπάρχουν tutorials για το ImgBurn πως να κάνεις ορίσεις το layer break σε ένα DL-ISO για να γραφτεί σωστά σε DL δισκάκια. Δες και στο topic για το Imageburn.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.