Προς το περιεχόμενο

Tι λετε για αυτο το laptop?

apostoliskap

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
laptop, acer και παιχνίδια δεν πάνε μαζί! τι budget έχεις θέσει?

Γιατι ρε φιλε το acer που κανει 699 και φοραει την 9600GT-M ασχημο ειναι? http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1293222&CHIPSET_TYPE=GeForce+9600M+GT&Manufacturer=Acer&category=69977907&catalog=21&MSCSProfile=DCCDF22EB27065BEEF60278A122B5EF11F6CBD0557C55E518FE88B961595A875E13267DA67AE5EB898A42C046A2676C130C323D347C46DA4849665D9B6C4D5B64EA049757EB82C06C78F9A19C8E8F578E30A5A3E67F9F03BEBDBFE18542AC66214027E4D3E4D48EFC5C028D7DB90717F0FC962AB1AD3C72A6E9A50E448ED52A3 το εχει ενα φιλαρακι μου - μεχρι και NBA 2K9 παιζει με high detail σε 1024x768 και ειναι και απαιτητικο παιχνιδακι. Μην κρινεις χωρις να ξερεις! :mad:

Δημοσ.

καλα δεν σου εβρισε το σπιτι απλα την αποψη του σου ειπε...

οπως ειπε απο πανω θελει για καποιο λογο να το παρει απο κοτσοβολο

οσο για την 9600 ειχε πολλα προβληματα λογω υπερθερμανσης

Δημοσ.

Αν δεν υπαρχει κατι καλο θα μπορουσατε να μου πειτε τα σημαντικοτερα στοιχεια που θα πρεπει να εχει ενασ υπολογιστης π.χ μεγεθος σκληρου,μνημη,τι επεξεργαστη,ποια καρτα γραφικων με ποση χωριτικοτητα κτλ ωστε να μπορω να παιξω κανενα παιχνιδακι.

Δημοσ.

βασικα τα λαπτοπ δεν ειναι για παιχνιδια...αλλα εαν παρεις ενα λαπτοπ για παιχνιδια θα πρεπει να σκασεις καποια λεφτα παραπανω και σε 1-2 χρονια δεν θα παιζει τα παιχνιδια που θα εχουν βγει αρα θα σου ειναι παλι αχρηστο.αφου δεν μπορεις να κανεις μια αναβαθμιση στην καρτα γραφικων οπως στον σταθερο...τα λαπτοπ ειναι για να κανεις τις δουλειες σου...τωρα εαν εσυ εχεις να δινεις κανα 1000ευρω το χρονο για να αλλαζεις λαπτοπ ωστε να μπορεις να παιζει παω πασο...γνωμη μου ειναι να παρεις μια παιχνιδομηχανη η εναν σταθερο για games και ενα λαπτοπ απλα για μουσικη,ταινιες ιντερνετ και καμια δουλεια πανω σε office

Δημοσ.
βασικα τα λαπτοπ δεν ειναι για παιχνιδια...αλλα εαν παρεις ενα λαπτοπ για παιχνιδια θα πρεπει να σκασεις καποια λεφτα παραπανω και σε 1-2 χρονια δεν θα παιζει τα παιχνιδια που θα εχουν βγει αρα θα σου ειναι παλι αχρηστο.αφου δεν μπορεις να κανεις μια αναβαθμιση στην καρτα γραφικων οπως στον σταθερο...τα λαπτοπ ειναι για να κανεις τις δουλειες σου...τωρα εαν εσυ εχεις να δινεις κανα 1000ευρω το χρονο για να αλλαζεις λαπτοπ ωστε να μπορεις να παιζει παω πασο...γνωμη μου ειναι να παρεις μια παιχνιδομηχανη η εναν σταθερο για games και ενα λαπτοπ απλα για μουσικη,ταινιες ιντερνετ και καμια δουλεια πανω σε office

+++

συμφωνω με τον προλαλησαντα

Δημοσ.
.....

οσο για την 9600 ειχε πολλα προβληματα λογω υπερθερμανσης

ειμαι κατοχος ενος φορητου ( toshiba qosmio f50) με τη παραπανω καρτα και δεν εχω δει ποτε πανω απο 52 βαθμους σε νορμαλ λειτουργεια και πανω απο 74 βαθμους σε παιχνιδια, δεν εχω ακουσει παραπονα απο αλλους χρηστες για αυτη τη καρτα, για την 8600 ειχα διαβασει για προβληματα υπερθερμανσης.

Δημοσ.
ειμαι κατοχος ενος φορητου ( toshiba qosmio f50) με τη παραπανω καρτα και δεν εχω δει ποτε πανω απο 52 βαθμους σε νορμαλ λειτουργεια και πανω απο 74 βαθμους σε παιχνιδια, δεν εχω ακουσει παραπονα απο αλλους χρηστες για αυτη τη καρτα, για την 8600 ειχα διαβασει για προβληματα υπερθερμανσης.

Εχω την 8600 σε ασερ λαπτοπ και παει σφαιρα, ανοιχτος πλεον 24/7.

Ολοι οσοι λεν για ασερ, καπου κατι καπως πηρε τ αυτι τους και το λενε.

Η πραγματικοτητα ειναι διαφορετικη.

Ποσο μαλλον απ τη στιγμη πουθ το Πλαισιο εχει παρει και το σερβις της Ασερ.

Δημοσ.

λοιπόν έχω αγοράσει acer φορητό..το έχω λιώσει.δεν μπορείτε να φανταστείτε. Είμαι καμμένος με l2 και απλά δεν κλείνω το φορητό. έχω αγοράσει εδώ και ένα χρόνο έναν acer (T9300+4gb DDR2+9600GT) και έχω μείνει ευχαριστημένος . στις 365 μέρες να έχει μείνει κλειστός τις 5.. μπορεί. Πάντα με μια καλή βάση notebook :)

Οι φορητοί της acer συνδυάζουν καλή κάρτα γραφικών+4gb DDR3+καλό επεξεργαστή+Normal τιμή. άρα για να μην ξοδέψεις μία περιουσία για ένα φορητό, ένας acer είναι ότι πρέπει. Και φυσικά είναι ότι πρέπει για παιχνίδια.

Δημοσ.

Μια χαρά είναι ο φορητός που μας έδειξες. Απλά σε 1.5-2 χρόνια θα είναι ξεπερασμένος και αυτός.

Δημοσ.

Δηλαδη τωρα που δεν μπορω να παρω σταθερο δεν υπαρχει καμια λυση?Αυτος που σας εδειξα δεν λεει τιποτα?Μπορειτε να μου πειτε τα χαρακτηριστικα που θα πρεπει να εχει ενα pc για να ειναι καλο στα παιχνιδια.Οχι να ειναι κατι τελειο αλλα να μπορει να τα παιξει ικανοποιητικα

Δημοσ.

btw.... επειδή η πολυ υποκειμενική εμπειρογνωμοσύνη βλάπτει σοβαρά την αντικειμενικότητα (οο!!) ...ρε παιδιά acer κσεacer τη δουλειά την κανει?? μη μου επιδίδεστε σε φραστικές αντιπαλότητες του στύλ "hamilton - button " :PPP

Ο καθένας έχει τις προτιμήσεις του, αλλα αυτο δε σημαίνει ότι ειναι μπαχατέλες τα υπόλοιπα. καλά και κακά μοντέλα υπάρχουν σε όλες τις μάρκες :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...