jimarass Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 jimaras , αν θέλαμε κάτι τέτοιο θα παίζαμε dow . Όταν έχεις μία σειρά παιχνιδιού , με ένα συγκεκριμένο κοινό εξαιτίας της συνταγής που παραμένει αναλοίωτη , τότε το λογικό είναι αυτό που λατρεψαν να το συνεχίσεις και να τους προσφέρεις κάτι καλύτερο πάνω σε αυτό , το να το δείς σαν προιόν εντελώς εμπορικό θέμα και να του προσθέσεις προιόντα προστιθέμενης αξίας για να μεγαλώσεις τις πωλήσεις σου σαν εταιρία κατακρεουργ... ουτε να το πώ δε μπορώ ! είναι αν μη τι άλλο ΤΡΑ ΓΙ ΚΟ . Ειδικά όταν το πασάρεις σαν new features and new gameplay and new gamestyle.... τότε βγάλε κ ενα νέο σενάριο και έχεις ένα νέο παιχνίδι ! Μη καταστρέφεις όμως για χάρη του χρήματος ένα τίτλο που έχει αγαπήσει πολύς κόσμος. Αν θέλαμε να μη μαζεύουμε Tiberium θα παίζαμε άλλα strategy εξ αρχής . Δλδ εκει που θέλω να καταλήξω είναι στο ότι ένα παιχνίδι που έχεις αγαπήσει και ειναι ΕΤΣΙ δε το γουστάρεις οταν το δεις Γιουβέτσι . Είναι σα να περιμένεις να τελειώσει η ειρηνευτική αποστολή στο Αφγανιστάν που έχεις πάει και να γυρίσεις να επισκεπτείς τη γκόμενά σου που την έιχες αφήσει σουπερ must (σώμα - φιφες - μαμήσια κορμί θανατηφόρο κτλ) και μετα απο 1 χρόνο που γυρνάς σπίτι σου έρχετε με 20 παραπάνω κιλά , κοντό μαλί λεσβίας, την έχει δει φυτοφάγος - οικολόγος και με χαλασμένα δόντια , και με άλλες φίλες, απο κει που χε cool και άνετες , τώρα με ξενέρωτες gucci/prada ψηλομύτες που βγαίνουν μόνο κωλονάκι και αρχίζει να θέλει τα ίδια πράματα σα κ αυτές και να μιλά - φέρετε σαν κ αυτές. Και να γυρνάς να μου λές "Δώσε της μια ευκαιρία έχει καλή καρδιά και είστε καιρό μαζί" Ενω πρακτικά θα χεις να κάνεις με μία κάργια που σε εχει κερατωσει και θα κοιτά πλέον μόνο την αποκατάσταση και πως να σου φάει λεφτά (EA) . Δεν είναι σα τα μακαρόνια που αλλάζεις τη σάλτσα κτλ αλλα παραμένουν μακαρόνια... got my point? soz άλλα ξύπνησα αργά και το παράδειγμα με κάποιο φαγητό διαφορετικά μαγειρεμένο ίσως να ταν πιο εύστοχο Αν το πας έτσι συμφωνώ!!
john2gr Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Ποιανού κόπανου ήταν η τραγική ιδέα να είναι κλειδωμένα τα units στο Single Player; Στο Transport Down με κλειδωμένα Units, χωρίς να μπορείς να βγάλεις κατευθείαν Mastodons και με το τραγικό level cap των 50 Points να σου κάνουν ντου οι αντίπαλοι με τα δύο crawlers σε normal δυσκολία ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ. ΤΕΛΟΣ. Και πρέπει να παίζω σαν το λάκαμα skirmish ή να χάνω στο SP μέχρι να ανέβει το level μου. Ή να το ξαναπαίξω από την αρχή και να έχω τοποθετήσει ήδη ένα unit μου στο μέρος των τριών Tiberium Control Nodes ώστε να μην προλάβουν να εμφανιστούν τα δύο crawlers των NODs. Αυτό θεωρούν παιχνίδι στρατηγικής; Να παίζεις over and over again την ίδια αποστολή ώστε να ξέρεις ότι θα γίνει μαλακί@ στο Χ χρονικό σημείο και να έχεις έτοιμη μια φτηνή λύση; ΡΕ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ; ΝΙΩΘΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΑ;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Ή όπως λέει ο AVGN: "What were they thinking ?!" (με διάφορες γνωστές εκφράσεις να προηγούνται )
john2gr Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Και εννοείται ότι την πέρασα με πουστιά. Τα πιο γρήγορα units να πάνε στα Nodes προτού καλά καλά έρθει το πρώτο crawler (θα πρέπει να έχεις παίξει βέβαια την πίστα για να νιώσεις με μια τέτοια π@παριά. Προκαλώ τον καθένα να περιμένει τα δύο crawlers σε εκείνη την πίστα και να την βγάλει μετά την αποστολή ). Στην πίστα μέσα στην πόλη, όλα τα units καταστράφηκαν κι επειδή μπόρεσα στο τσακ να φτάσω ένα συγκεκριμένο όχημα σε ένα συγκεκριμένο κτίριο μου έβγαλε "Victory"... άσχετως που μετά από 2 secs που το έβγαλε το όχημα διαλύθηκε (who cares αν πέθαναν όσοι ήταν μέσα ή αν το κτίριο θα διαλυόταν στην συνέχεια αφού δεν είχα protection. Ψιλά γράμματα είναι αυτά). Μιλάμε για τραγικό SP και δεν ξέρω αν πρέπει να γελάω ή να κλαίω με τα χάλια τους!
nickarmy Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 θα γελάς αν ήταν απο τον θείο θα κλαις αν το @gor@ses
kostacurtas Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Command & Conquer 4: Tiberian Twilight Map Maker & Patch 1.02 Released Upgrade to Patch 1.02 for Command & Conquer 4 right now. This patch addresses various network/disconnect issues, adds auto-save to Campaign/Skirmish if a network disconnect occurs, support for Worldbuilder, and most importantly, skirmish/custom match tunable options such as lethality, time, victory points, and more. A wealth of gameplay tuning fixes have also been addressed. To patch, simply launch Command & Conquer 4, and the update should take place automatically over a short time in your launcher window. Command & Conquer Headquarters is also proud to release the official Worldbuilder map-making tool for C&C 4. You can now create as many 5v5 multiplayer or custom maps to your hearts content and share them with the Command & Conquer community via our message boards and our wide array of fan-sites. This Worldbuilder tool released is the same exact in-house tool our developers use to create single-player and multiplayer maps. It can be used for basic map-making, and the most advanced extraordinary designs.
Allokotos Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δηλαδή περιμένω να δω πότε θα καταλάβουν ότι το να υπάρχει ΜΟΝΟ ένα mode για να παίξεις (a.k.a domination) κουράζει!!! :mad:.Πόσο δύσκολο είναι να φτιάξουν και κανένα άλλο game type!?Και αυτό το lvl cap...κουραστικό!
Aniparktos Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 κάποιες αποστολές είναι αδύνατον να τις τερματίσεις αν δεν είσαι σε co-op mode.αν κάνεις το λάθος και τις βάλεις σε normal ή hard απλά θα δεν θα καταλάβεις από που σου ήρθε.Όσο για το online custom mats θα συμφωνήσω με τον Allokoto, έπρεπε να είχε τουλάχιστον άλλα 2 modes.!!
AELimassol Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Γεια σας παιδες. Να πω την αληθεια ειμαι και εγω λιγο ψιλοαπογοητευμενος απο το παιχνιδι για διοφορους λογους. Πρωτα τα γραφικα ναι μεν καλα αλλα παιδικα σαν να βλεπω κινουμενα σχεδια στην τηλεοραση σε συγκριση με το 3 που ηταν πιο σοβαρα και ελκυστικα.2ον αυτη η λαλακια με τα level δεν μπορω να καταλαβω γιατι υπαρχει. Για να καυχιονται τα μικρα παιδακια το level τους? και μπαινεις στο multiplayer για να παιξεις και να σε κανουν ban τα γερμανακια 15 ετων επειδη δεν εισαι σε level 20? παιζω αυτη τη σειρα απο το δημοτικο οταν ειχε βγει το πρωτο tiberian dawn και μου αρεσε πολυ. Και οπως εχει πει και ενας φιλος πιο πανω στο κατω κατω ρε σεις στην ΕΑ καντε αυτο το παιχνιδι σαν ενα νεο και μετα συνεχιστε την σειρα tiberium οπως πρεπει.
rallistas Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Τεχνικη ερωτηση.Αλλαξα pc και ξανακανα εγκατασταση το παιχνιδι.Φυσικα μου λεει την ωρα που παω να μπω οτι ο σειριακος χρησιμοποιειται ηδη.Τι κανουμε τωρα? Αυθεντικο το παιχνιδι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα