status Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Ξέρει μήπως κανείς πως βγαίνουμε από το παιχνίδι;Ξεκίνησα το campaign και οταν θέλησα να εγκαταλείψω το παιχνίδι δεν υπήρχε τρόπος!Ήμαρτον!Αναγκάστηκα να κάνω Ctrl+Esc και μετά έκλεισα το πρόγραμμα με Task Manager! in game: escape, exit, next, quit, yes, αδιός μουτσάτσος!
Twisted_Wicked Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Μα δεν είναι άσχημο βρε παιδιά, εντάξει άλλαξε το gameplay αλλά δεν το λες και πατάτα για αυτόν τον λόγο.. Οταν εχεις μαθει σε ενα gameplay απο την αρχη της σειρας και στο τελος αποφασιζουν να στο αλλαξουν εντελως προσπαθωντας να το κανουν ενα τελειως διαφορετικο παιχνιδι (βλ DOW) τοτε ναι μπορεις να το πεις πολλα χειροτερα πραγματα απο πατατα.Στην τελικη αν ηθελα να παιξω κατι σαν DOW θα επαιζα το ιδιο το DOW.Στον gamer που παιζει C&C για πρωτη φορα φυσικα και μπορει να του αρεσει αυτο το gameplay και αυτη η φιλοσοφια αλλα σε εμενα τον παλιο της σειρας αυτο το πραγμα προσβαλει την νοημοσυνη μου οσο και αν ακουγομαι υπερβολικος.
billxl Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Thanks status. Δηλώνω κι εγώ απογοητευμένος.Όσο πορώθηκα με τα προηγούμενα, τόσο ξενέρωσα με αυτό.Κρίμα.Πάω για Supreme Commander 2.
Vasilius Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Οταν εχεις μαθει σε ενα gameplay απο την αρχη της σειρας και στο τελος αποφασιζουν να στο αλλαξουν εντελως προσπαθωντας να το κανουν ενα τελειως διαφορετικο παιχνιδι (βλ DOW) τοτε ναι μπορεις να το πεις πολλα χειροτερα πραγματα απο πατατα.Στην τελικη αν ηθελα να παιξω κατι σαν DOW θα επαιζα το ιδιο το DOW.Στον gamer που παιζει C&C για πρωτη φορα φυσικα και μπορει να του αρεσει αυτο το gameplay και αυτη η φιλοσοφια αλλα σε εμενα τον παλιο της σειρας αυτο το πραγμα προσβαλει την νοημοσυνη μου οσο και αν ακουγομαι υπερβολικος. + 00 και το κακο ειναι πως έχεις ένα κοινό , έχεις battlecast στο cnc3 με matchάκια κτλ. , έχεις βγάλει ένα Red Alert 3 με actors στα βίντεο γκομενάρες, έχεις κόσμο που αναμένει το "επόμενο" και ενώ όλοι το περιμένουν , πας και το γ**ας και ψοφά .
stm00192 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Μολις ασχολήθηκα λίγο με το παιχνίδι... Τι να πω ... μία ακόμη απο τις κλασσικες αρπαχτες της ΕΑ.... Πολύ κρίμα να κλείνει έτσι μία από τις πιο ιστορικές σειρές των RTS... Κανένας σεβασμος στο χαρακτήρα της σειράς .... το σενάριο το κάναν απλά ξενέρωτο .... Από την άλλη μεριά στο τεχνικό τομέα απλά άθλιο.... έχω την αισθηση ότι τα γραφικά είναι χειρότερα και από το 3 πού είναι πόσων ετών παιχνίδι... animation σχεδόν ανύπαρκτο.... Απλά η ΕΑ δεν έδειξε απολύτως κανένα σεβασμό στον άρχοντα των RTS και τον κατέστρεψε!!!
N3CR4 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Ρε παίδες, προσπαθώ να φτιάξω ea account και μου βγάζει συνέχεια socket errors όταν είμαι στο register. Ξέρει κανείς τι παίζει ;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Και ενώ για τις άλλες υποσειρές του C&C δεν ασχολούμουν τόσο και έπαιρνα ό,τι έβγαινε για Tiberium series, το συγκεκριμένο δεν με βλέπω να το παίρνω παρά μόνο σε πολύ budget έκδοση. Πολύ κρίμα πάντως να τελειώσει μια τόσο γνωστή και επιτυχημένη σειρά αντί με bang, με ...μια πορδή.
sozz Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 μετα απο καιρο ειπα να περασω το c & c 3(και τα 2) οντως το 3 ειναι το καλυτερο παιχνιδι της σειρας και σε gameplay και σε γραφικα
Greygore Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Κριμα τα ευρωπουλα που τα φυλαγα κι'ολας για να το παρω Το ending ειδικα (βλεπε NOD/GIDI -typo lol-) παιζει να ειναι απο τα πιο μεγαλα cockblocks που εχω δει εδω και καιρο (και παρατηρηστε παρακαλω, την μπηχτη στο τελος "Kane's gone? Yeah, right." παιζει να το ψησει η EA (κλασσικα) να αρμεξει ακομα λιγο το γελαδι P.S. WTB proper story conclusion kkthxbai P.P.S. Παιζει και να ηταν καλυτερο ετσι: [ame]http://www.youtube.com/watch?v=bc8nYIOrgtw&feature=related[/ame]
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Επίσης οι Scrin δεν θα έκαναν ένα full force invasion; Το ξέχασαν; Ή κρατάμε για expansion...
Greygore Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Επιμενω: αν αποκαλυπταν οτι ο Kane ειναι γυναικα και το καναν musical οπως λεει ο Joseph Kucan στο preview θα'ταν πιο ωραιο το ending /whine mode off
sozz Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Επίσης οι Scrin δεν θα έκαναν ένα full force invasion;Το ξέχασαν; Ή κρατάμε για expansion... :lol:
jimarass Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Αν και στην αρχή με ξένισε, προτείνω να του δώσετε μια ευκαιρία. Απλά δε θα σταματήσετε το C&C3 για χάρη του 4. Γλιτώνεις το μάζεμα tiberium και μόνο πολεμάς. Στην αρχή έχεις λίγες μονάδες, αλλά όσο παίρνεις exp ξεκελιδώνεις και άλλες. Έχει ενδιαφέρον αφου σε βάζει να παίζεις για να ξεκλειδώσεις μονάδες. Έδωσαν πολύ έμφαση στο στρατηγικό κομμάτι και ελάτωσαν το building/resoursing. Όχι ότι θα με χαλούσε να έβλεπα ένα καλύτερο c&c3 σε γραφικά και μονάδες, ωστόσο ο νέος τρόπος παιχνιδιού είναι ωραίος, κάτι διαφορετικό. Το μόνο που μου την έσπασε ήταν ότι πρέπει να είσαι on line για να παίξεις. Αυτό που μου άρεσε ήταν πως αν και παρέλαβα dvd απλά πέρασα το serial στο EADM και κατέβασε το παιχνίδι από το internet!!
Vasilius Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 jimaras , αν θέλαμε κάτι τέτοιο θα παίζαμε dow . Όταν έχεις μία σειρά παιχνιδιού , με ένα συγκεκριμένο κοινό εξαιτίας της συνταγής που παραμένει αναλοίωτη , τότε το λογικό είναι αυτό που λατρεψαν να το συνεχίσεις και να τους προσφέρεις κάτι καλύτερο πάνω σε αυτό , το να το δείς σαν προιόν εντελώς εμπορικό θέμα και να του προσθέσεις προιόντα προστιθέμενης αξίας για να μεγαλώσεις τις πωλήσεις σου σαν εταιρία κατακρεουργ... ουτε να το πώ δε μπορώ ! είναι αν μη τι άλλο ΤΡΑ ΓΙ ΚΟ . Ειδικά όταν το πασάρεις σαν new features and new gameplay and new gamestyle.... τότε βγάλε κ ενα νέο σενάριο και έχεις ένα νέο παιχνίδι ! Μη καταστρέφεις όμως για χάρη του χρήματος ένα τίτλο που έχει αγαπήσει πολύς κόσμος. Αν θέλαμε να μη μαζεύουμε Tiberium θα παίζαμε άλλα strategy εξ αρχής . Δλδ εκει που θέλω να καταλήξω είναι στο ότι ένα παιχνίδι που έχεις αγαπήσει και ειναι ΕΤΣΙ δε το γουστάρεις οταν το δεις Γιουβέτσι . Είναι σα να περιμένεις να τελειώσει η ειρηνευτική αποστολή στο Αφγανιστάν που έχεις πάει και να γυρίσεις να επισκεπτείς τη γκόμενά σου που την έιχες αφήσει σουπερ must (σώμα - φιφες - μαμήσια κορμί θανατηφόρο κτλ) και μετα απο 1 χρόνο που γυρνάς σπίτι σου έρχετε με 20 παραπάνω κιλά , κοντό μαλί λεσβίας, την έχει δει φυτοφάγος - οικολόγος και με χαλασμένα δόντια , και με άλλες φίλες, απο κει που χε cool και άνετες , τώρα με ξενέρωτες gucci/prada ψηλομύτες που βγαίνουν μόνο κωλονάκι και αρχίζει να θέλει τα ίδια πράματα σα κ αυτές και να μιλά - φέρετε σαν κ αυτές. Και να γυρνάς να μου λές "Δώσε της μια ευκαιρία έχει καλή καρδιά και είστε καιρό μαζί" Ενω πρακτικά θα χεις να κάνεις με μία κάργια που σε εχει κερατωσει και θα κοιτά πλέον μόνο την αποκατάσταση και πως να σου φάει λεφτά (EA) . Δεν είναι σα τα μακαρόνια που αλλάζεις τη σάλτσα κτλ αλλα παραμένουν μακαρόνια... got my point? soz άλλα ξύπνησα αργά και το παράδειγμα με κάποιο φαγητό διαφορετικά μαγειρεμένο ίσως να ταν πιο εύστοχο
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Αν και δεν το περίμενα να το πω ποτέ, συμφωνώ με τον AssVas. Και φυσικά πρέπει να αναμένεται και expansion αφού C&C χωρίς ένα δεν έχει βγει. Βέβαια μπορεί κι εκεί να καινοτόμησε η EA...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα