Προς το περιεχόμενο

Command & Conquer 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 114
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
Ε πείτε κανένα αρνητικό ρε παιδιά!

κανένα αρνητικό ρε παιδιά! (irc humor :P )

Δημοσ.

Μου έκανε μεγάλη εντύπωση η άποψη συναδέλφου και φίλου για το παιχνίδι. Επειδή με τον συγεκριμένο οι απόψεις μας συμπίπτουν σε ό,τι αφορά strategy και RPG, εμπιστεύομαι την κρίση του απόλυτα. Ομολογώ ότι τόσο άσχημα λόγια δεν περίμενα να ακούσω από έναν άνθρωπο που έχει (ή μάλλον είχε, μιας και από χθες όλοι "συλλυπητήρια" του λέμε) τη σειρά κορώνα στο κεφάλι του. Εγώ για να πω την αλήθεια το παιχνιδάκι το ξεκινάω αύριο (δυστυχώς no time μέχρι στιγμής) και μ' έχει φάει η περιέργεια να

Δημοσ.

Ευτυχώς κατέβηκε γρήγορα, γιατί εγκαταστάθηκε - απορρίφθηκε - απεγκαταστάθηκε πιο γρήγορα από οποιοδήποτε άλλο ίσως παιχνίδι στα χρονικά...

Δημοσ.
Ευτυχώς κατέβηκε γρήγορα, γιατί εγκαταστάθηκε - απορρίφθηκε - απεγκαταστάθηκε πιο γρήγορα από οποιοδήποτε άλλο ίσως παιχνίδι στα χρονικά...

εγω ακομα και να το απεγκαταστησω βαριεμαι!!!!

Δημοσ.

Μικρο και αθλιο.Ειπανε μιας που ειναι το τελευταιο της σειρας να του βαλουν και την ταφοπλακα να τελειωνουν.Μηδενικο strategy με ελαχιστες μοναδες-κλεφτοπολεμο μου θυμισε παρα rts.Αρχιζω να ανησυχω για το ειδος...

Σε λιγο θα λενε rts και το sims ετσι οπως το πανε...

Δημοσ.

το καλυτερο που μπορουν να κανουνε ειναι να παρουν τα c & c του ps1 και να τα φτιαξουν σε γραφικα να ξανα αρχισω τα λιωσιματα!!!:o

---------- Προσθήκη στις 00:07 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:02 ----------

τι θυμηθηκα σημερα παλι.....

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=SpkawwXwHok&feature=related[/ame]

ποιο πολυ μου αρεσαι αυτο απο οτι το 4 και το red alert 3

Δημοσ.

Πραγματικά δε θα μπορούσα να δω χειρότερη δουλειά απο το αποτέλεσμα αυτό.

Χώρια του ότι πήγαν να παρουσιασουν το νέο Interface ala Dow , σαν καινοτομία καταστρέφοντας το μοτίβο που οι περισσότεροι γουστάρανε σε όλη τη σειρά , το ψόφαγαν βέβαια με κάθε sequel, άθλιο cast , μιλάμε ΠΟΛΥ τραγικό, σενάριο για το ***ος, πίστες κ διάρκεια παιχνιδιού υπό το μηδέν, γραφικά αυτό έλειπε να ταν παιχνίδι εν έτη 2010 απο "εταιρία" και να μην είχε τουλάχιστον γραφικά... και μια μουσική λες κ έχεζαν βλέποντας stargate στη φορητή TV . Το κλεφτοπόλεμος του AI στα skirmish αλλα και στο single μαζί με το limit στα units και το περιορισμό στα κτίσματα είναι εκτος του κλεψιά του dow , σκέτη αποτυχία .

Πραγματικά πρέπει να πυροβολύσουν εξ επαφής το άτομο που έδωσε το approval για τη παραγωγή του παιχνιδιού . Λυπάμαι αυτούς που θα σκάσουν και φράγκα εμπιστευόμενοι το name (βλέπε cod series) .

Δημοσ.

καλα το παιχνιδι ειναι τρομερη πατατα κριμα και γουσταρα τα c&c.Επισης τρομερο γελιο εχουν τα site που μαλλον τους τα ακουμπαει η EA που του εβαλαν 7 και 8 στα review και προσπαθουσαν να το σωσουν

Δημοσ.

Μα δεν είναι άσχημο βρε παιδιά, εντάξει άλλαξε το gameplay αλλά δεν το λες και πατάτα για αυτόν τον λόγο..

Δημοσ.

Ξέρει μήπως κανείς πως βγαίνουμε από το παιχνίδι;Ξεκίνησα το campaign και οταν θέλησα να εγκαταλείψω το παιχνίδι δεν υπήρχε τρόπος!Ήμαρτον!Αναγκάστηκα να κάνω Ctrl+Esc και μετά έκλεισα το πρόγραμμα με Task Manager!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...