Προς το περιεχόμενο

Nokia 5800 XpressMusic

Xvipes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή βρίσκω σκόρπια θέματα για το 5800 στο insomnia και θέλω να κάνω κάποιες ερωτησουλες άνοιξα αυτό το thread.(Αν υπάρχει κάποιο αντίστοιχο ας το κλειδώσει ένας mod)

1η ερώτηση: Με πιο application μπορώ να δω τι μπαταρία καταναλώνει κάθε ενεργό/ανοιχτό application?

2η ερώτηση: Navigator πρόγραμα υπάρχει για το 5800?

3η ερώτηση:Το gps δουλέυει και με internet access ή θέλει αναγκαστηκά π.χ cosmote gps?(με λίγα λόγια μπορώ να έχω ενεργο gps χωρίς να χρεώνομαι?)

4η ερώτηση: Το lockclock application(για όσους δεν ξέρουν σου δίχνει τι ώρα είναι χωρίς να χρειάζετε να ξεκλειδώσεις το κινητό) πόση μπαταρία τρώει aprox.?

5h ερώτηση: Ποιο είναι το καλύτερο media player(κυρίως για video) συμβατό με το 5800?

6η ερώτηση: Αξιόπιστο site με free 5800 application?

Thnx in advace και sorry αν κούρασα απλά πήρα το κιν προχθες και είναι το 1ο μου pda και ψάχνομαι :lol:

Δημοσ.

1. Δεν το έχω ψάξει, ώστε να πω αν υπάρχει ή όχι. Υπάρχουν πάντως εφαρμογές ακόμα και από την ίδια τη Nokia που δείχνουν τη RAM που καταναλώνει η κάθε εφαρμογή.

Οι εφαρμογές για Symbian είναι πραγματικά τόσο πολλές που όλο και κάτι θα βρεις.

2. Ναι. Πχ το Garmin που ήταν και από τα πρώτα που βγήκαν για το 5800.

3. Φυσικά! Το ρωτάς;

Εννοείται πως το GPS μπορεί να δουλεύει χωρίς να συνδέεται στο internet άρα και χωρίς χρέωση... Αν πάλι το θες, μπορείς να το επιλέξεις ώστε να λειτουργεί και με το δίκτυο άρα και με χρέωση.

4. ...

5. Λένε για το core media player.

6. Για νόμιμα ...δεν ξέρω.

Πάντως μπορείς να κάνεις εσύ τα σπασμένα να δουλέυουν σα νόμιμα...

Και εννοείται ότι μιλάμε για εφαρμογές που τρέχουν σε Symbian.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...