kostass13 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Καλησπερα σας...εδω και 4 μερες το pc μου πεταει μπλε 0θονη τοθλαχιστον 3 φορεσ την μερα.....σημερα ειδικα εχει ξεφτιλιστει!!!!εχει κανεις καποια ιδεα γτ συμβαινει κ τι μπορει να φταιει...?δεν εχω αλλαξει τιποτα ουτε εκανα κατι εγκατασταση.....
d3m0n Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Για δες ραμ για αρχή βγάλτες ξαναβάλτες... Έχεις κάνει o/c??
kostass13 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 memtest bootable για αρχή. το κατεβασα γραφω το cd τωρα και κανω επανεκινηση.....ποση ωρα κανει περιπου το τεστ???
Moderators Gi0 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 που το βρισκω to memtest φιλε μου??? http://lmgtfy.com/?q=memtest Eπισης πες μας αν εχεις κανει καποια αλλαγη στο pc,αν εχεις κανει overclocking,αν το κανει πχ μονο οταν παιζεις παιχνιδια κ οτι αλλο γινεται για να μας βοηθησεις να σε βοηθησουμε!
kostass13 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 ( 2-3 loopες ) οχι δεν εχω πειραξει τιποτα....ξαφνικα αρχισε να το κανει οταν κατεβαζω κ οταν παιζω μερικες φορεσ....τωρα χςρισ να χρησιμοποιω καθολου το pc δεν ξερω
kostass13 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 go 4 the memtest και μετά βλέπουμε μου γραφει pass=1 pass completed press esc.... να πατησω esc η συνεχιζει????
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 κράτησε το για καμιά 20αρια passes...
grimpr Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Είτε RAM όπως λένε και τα παιδιά, είτε προβληματικός οδηγός/driver, είτε "κακό" overclocking/ασυμβατότητα με μνήμες. Με βάση το λειτουργικό που έχεις, Vista 64bit, κατά 99% πρέπει να συμβαίνει κάτι από τα παραπάνω.
kostass13 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Είτε RAM όπως λένε και τα παιδιά, είτε προβληματικός οδηγός/driver, είτε "κακό" overclocking/ασυμβατότητα με μνήμες. Με βάση το λειτουργικό που έχεις, Vista 64bit, κατά 99% πρέπει να συμβαίνει κάτι από τα παραπάνω. μετα απο 21 passes den βρηκε προβλημα....overcklocking δεν εχω κανει οποτε καποιοσ σκληρος πρεπει να εχει προβλημα ε????ο c logika h και καποιοσ αλλος???
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 κάνε disable την επιλογή να κάνει αυτόματα restart όταν πέφτει BSOD και πες μας τι γράφει όταν το φας
kostass13 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 κάνε disable την επιλογή να κάνει αυτόματα restart όταν πέφτει BSOD και πες μας τι γράφει όταν το φας απο που κανω disable????
liopyr Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δεξί κλικ my computer --> properties --> advanced --> startup and recovery --> settings και ξετικάρεις το box που λέει automatically restart. Apply & restart.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.