Προς το περιεχόμενο

Μπλε οθονη συστιματικα!!!!!

kostass13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας...εδω και 4 μερες το pc μου πεταει μπλε 0θονη τοθλαχιστον 3 φορεσ την μερα.....σημερα ειδικα εχει ξεφτιλιστει!!!!εχει κανεις καποια ιδεα γτ συμβαινει κ τι μπορει να φταιει...?δεν εχω αλλαξει τιποτα ουτε εκανα κατι εγκατασταση.....

Δημοσ.
memtest bootable για αρχή.

το κατεβασα γραφω το cd τωρα και κανω επανεκινηση.....ποση ωρα κανει περιπου το τεστ???

• Moderators
Δημοσ.
που το βρισκω to memtest φιλε μου???

http://lmgtfy.com/?q=memtest

Eπισης πες μας αν εχεις κανει καποια αλλαγη στο pc,αν εχεις κανει overclocking,αν το κανει πχ μονο οταν παιζεις παιχνιδια κ οτι αλλο γινεται για να μας βοηθησεις να σε βοηθησουμε!

Δημοσ.
( 2-3 loopες ;) )

οχι δεν εχω πειραξει τιποτα....ξαφνικα αρχισε να το κανει οταν κατεβαζω κ οταν παιζω μερικες φορεσ....τωρα χςρισ να χρησιμοποιω καθολου το pc δεν ξερω

Δημοσ.

Είτε RAM όπως λένε και τα παιδιά, είτε προβληματικός οδηγός/driver, είτε "κακό" overclocking/ασυμβατότητα με μνήμες. Με βάση το λειτουργικό που έχεις, Vista 64bit, κατά 99% πρέπει να συμβαίνει κάτι από τα παραπάνω.

Δημοσ.
Είτε RAM όπως λένε και τα παιδιά, είτε προβληματικός οδηγός/driver, είτε "κακό" overclocking/ασυμβατότητα με μνήμες. Με βάση το λειτουργικό που έχεις, Vista 64bit, κατά 99% πρέπει να συμβαίνει κάτι από τα παραπάνω.

μετα απο 21 passes den βρηκε προβλημα....overcklocking δεν εχω κανει οποτε καποιοσ σκληρος πρεπει να εχει προβλημα ε????ο c logika h και καποιοσ αλλος???

• Super Moderators
Δημοσ.

κάνε disable την επιλογή να κάνει αυτόματα restart όταν πέφτει BSOD και πες μας τι γράφει όταν το φας :-)

Δημοσ.
κάνε disable την επιλογή να κάνει αυτόματα restart όταν πέφτει BSOD και πες μας τι γράφει όταν το φας :-)

απο που κανω disable????

Δημοσ.

Δεξί κλικ my computer --> properties --> advanced --> startup and recovery --> settings και ξετικάρεις το box που λέει automatically restart.

Apply & restart.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...