ektor7 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Εγώ που δοκίμασα τη samsung d7000(active) σε 3d ταινία,δεν είχε σχεδόν καμία μείωση στο brightness, ήτα τόσο φωτεινή όσο και σε 2D!
mandipl Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Μολις εκανα update τους drivers της nvidia και μου εβγαλε επιλογη για 3d gaming ...το πατησα ετσι απο περιεργια ...δεν περιμενα να γινει κατι ..μετα παω να μπω να παιξω λιγο black ops και βλεπω αλλαγμενα χρωματα ..λεω μαπα οι drivers καποιο προβλημα εχουν και μετα ξαφνικα βλεπω οτι παιζω 3d ...με απλα κοκκινα μπλε γυαλια ...απιστευτο ... χωρις να εχω 3d οθονη χωρις τπτ ..και πολλα αλλα παιχνιδια προφανως ομως τα χρωματα ειναι σχεδον ανυπαρκτα και γενικα η ολη φαση ειναι κουραστικη για τα ματια .. το ερωτημα ειναι παιζει με στερεοσκοπικα γυαλια να ειναι καλυτερα ?? αν ναι που μπορω να βρω ?? (οχι ακριβα εννοειτε ) http://www.nvidia.com/object/3d-vision-discover-glasses.html
panakk87 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Να ρωτησω και γω κατι.. Βασικα ενδιαφερομαι να παρω μια καρτα γραφικων γιατι εχει χαλασει η παλια μου ,αλλα θελω να υποστηριζει πληρως το 3d (εννοειται τα 3d media αλλα και το 3d gaming). Αυτη τη στιγμη διαθετω μια lg 650s cinema 3d με passive γυαλια Και αγορασα αυτην την καρτα http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Sapphire-6450-PCI-Express-GDDR3-2-GB-11190-09-20G.htm Δεν την εχω ανοιξει ακομη και σκεφτομαι μηπως να παω σε nvidia? διαθετω και ενα xbox δοκιμασα το 3d του στο gears of war και στο assassins greed revelations ...ΔΕΝ ενθουσιαστηκα να σας πω την αληθεια Τα ιδια παιχνιδια στο ps3 απο οτι ρωτησα δεν εχουν διαφορα στο 3d τους. Θα ηθελα λοιπον να δοκιμασω το 3d στο pc μηπως και υπαρχει οντως διαφορα και απολαυσω επιτελους το 3d στο επακρο! Εσεις τι γνωμη εχετε ?
panakk87 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Με ενα pc με χαρακτηριστικα ´2 πηρυνος intel 2.8ghz 4gb ram 1066 hz Msi 6770 ddr5 1gb Θα μπορει να παιξει 3d παιχνιδια ?
Apoll Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Για να παίξεις 1080p 3D με Nvidia προτείνω GTX570 ως το ελάχιστο δυνατό. Και φυσικά δεν παίζουν όλα τα παιχνίδια καλά με 3D. World of Tanks δείχνει μούφα με 3D, που είναι και πρόσφατό, αλλά BFBC2, BF3, CIV5, Crysis κλπ δείχνουν πάρα πολύ καλά. Ακόμα και το DAOC που έχει μηχανή από το 2001 παίζει αρκετά καλά με 3D Vision. Και φυσικά αν επιλέξεις 3D Vision θα πρέπει να κοιτάξεις αν η TV/Monitor/Projector κλπ υποστηρίζετε. Και δεν αναφέρομαι για το αν παίζει 3D αλλά για το αν το υποστηρίζει η Nvidia. Όσον αφορά την 6770, δες αν το 3D tool της ΑΤΙ/ΑΜD παίζει στην οθόνη σου. Επίσης Xbox 360 και 3D είναι το ανέκδοτο του αιώνα.
mtifosi Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Οντως για 3D Vision χρειαζεται τουλαχιστον μια GTX560Ti ή GTX570.Απο προσωπικη εμπειρια καποια παιχνιδια οπως Bulletstorm,BFBC2,BF3,Just Cause 2,Black Ops και ειδικα το Trine 1 και 2 δειχνουν εξαιρετικα ενω αλλα δεν ειναι τοσο εντυπωσιακα.
panakk87 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Σευχαριστω για τις πληροφοριες Δεν βρισκω αν υποστηριζεται απο nvidia η τηλεοραση μου ,μαλλον δεν υποστηριζεται Στο site της amd λεει οτι υποστηριζει 3d gaming ακομα και η ati 6450 ισχευει??? Για την 6770 ειναι σιγουρο οτι υποστηριζει μου το επιβεβαιωσαν στο πλαισιο οπου την εχουν ως εκθεσιακο μοντελο στα 100€ Αναμεσα σε pc με καρτα οπως η παραπανω ,ps3 και xbox ποιo εχει το καλυτερο 3d experience ? Και πως θα μεταφραζεται σε εικονα σε μια lg ciinema 3d passive ? Δυστυχως το budget ειναι χαμηλο
panakk87 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Υπαρχει καποιος που να εχει ati καρτα γραφικων και να παιζει 3d Τι βηματα ακολουθεις για να παιξεις 3d ?
john2gr Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Σευχαριστω για τις πληροφοριες Δεν βρισκω αν υποστηριζεται απο nvidia η τηλεοραση μου ,μαλλον δεν υποστηριζεται Στο site της amd λεει οτι υποστηριζει 3d gaming ακομα και η ati 6450 ισχευει??? Για την 6770 ειναι σιγουρο οτι υποστηριζει μου το επιβεβαιωσαν στο πλαισιο οπου την εχουν ως εκθεσιακο μοντελο στα 100€ Αναμεσα σε pc με καρτα οπως η παραπανω ,ps3 και xbox ποιo εχει το καλυτερο 3d experience ? Και πως θα μεταφραζεται σε εικονα σε μια lg ciinema 3d passive ? Δυστυχως το budget ειναι χαμηλο Για τις HDTV, θα χρειαστείς το 3DTV Play αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις το 3D Vision της Nvidia -> http://www.nvidia.com/object/3dtv-play-overview.html
panakk87 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Εχω μια passive 3d τηλεοραση , συνδεσα την καρτα 6450 ari και δεν μπορω να δω καλη εικονα στο 3d ουτε με το power dvd ,oute me vlc η ποιοτητα ειναι πολυ χαλια ! Υπαρχει κατι που μπορω να δοκιμασω πριν την παω για αλλαγη ? Να παρω nvidia μηπως? Το 3d play ειναι προγραμμα που παιζει 3d video? λειτουργει με παθητικα γυαλια .?
john2gr Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Απ' ότι βλέπω, δεν είναι η TV σου στην λίστα και μιας και το 3D Vision χρησιμοποιεί active shutter glasses, η λογική λέει ότι δεν θα δουλεύει. Άκυρο το προηγούμενο post μου δηλαδή μιας και δεν είχα δει ότι είχες passive TV. PS: Ναι, το 3DTV Play είναι πρόγραμμα ώστε να δουλεύει το 3D Vision με τις HDTV τηλεοράσεις
panakk87 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Ριξε ενα βλεφαρο εδω http://3dvision-blog.com/7163-make-your-passive-3d-monitor-or-3d-hdtv-work-with-3d-vision/comment-page-1/#comment-16712 Αρα γινεται Να δουλεψει με passive,σωστα? Το 3dtv play το αγοραζεις η μπορεις να το βρεις δωρεαν εαν αγορασεις μια καρτα nvidia 3d vision ready ? Γενικα με μια gpu nvidia και το σετ τηλεορασης που διαθετω ,θα μπορω να δω 3d ταινιες και να παιζω 3d games στο pc? Απροβληματιστα
john2gr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Είναι workaround, δεν είναι επίσημη λύση. Μπορεί να δουλέψει, μπορεί και όχι. Το 3DVision-Blog είναι από τα καλύτερα blogs οπότε ΑΝ πάρεις το 3D Vision, ακολούθησε τις οδηγίες του. Δεν μπορώ να σου εγγυηθώ τίποτα εγώ αφού δεν έχω δοκιμάσει passive 3DTV. PS: Το 3DTV Play το κατεβάζεις δωρεάν από το site που σου έδωσα.
panakk87 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Ε δεν μπορω να το κατεβασω μου λεει να το αγορασω ,μονο drivers μπορω να κατεβασω Thanx for the help
mtifosi Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Το 3D TV Play μπορεις να το δοκιμασεις δωρεαν για 14 ημερες αλλα μετα πρεπει να το αγορασεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα