Titanomaxos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) John ενα φιλαρακι αγορασε 3 monitor 3D BENQ αυτα τα νεα που βγηκαν...Απο Αγγλια τα εφερε! Αρκετα καλα Monitor θα ελεγα για TN... Ο σκοπος ηταν να κανουμε 3d surround. Στο συστημα του εχει 3χ480+980X σε νερακι (850/1700/4000). Το μονο παιχνιδι που επαιζε 60αρι καθαρο ηταν το Prince of persia (5760x1080+χ2ΑΑ αναλυση) Ολα τα αλλα παιζανε με ζορι 30 fps....δεν δοκιμασαμε το resident evil για να σου πω πως παει... Γενικα για 3d surround θελουμε 2 χρονια ακομα.... Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2010 από Titanomaxos
Bigi444444 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Ανεξάρτητα από το αν αξίζει να δώσει κανείς χρήματα για τέτοια οθόνη ή όχι εγώ θα έλεγα σε όσους το σκέφτονται να εξετάσουν πολύ σοβαρά πρώτα το θέμα των επιδόσεων και μετά το θέμα αν τους καλύπτει σε μέγεθος μια τέτοια οθόνη.Πέρισυ είχα πάει σε φίλο μου που είχε μόλις πάρει τα σύνεργα για 3d.Το pc καινούριο, με i7 920, 6gb ddr3, gtx275.Η οθόνη ήταν αυτή της samsung που είχε βγει τότε, η 22ρα.Δε λέω καλό σαν εμπειρία, αλλά: καταρχήν κατά την ταπεινή μου άποψη δε μπορείς να παίξεις σε 3d σε τόσο μικρή οθόνη.Γενικά δεν έχω κολλήματα και τρελές απαιτήσεις, αλλά ρε παιδιά δε μπορείς να διαβάσεις καν διαλόγους σε τέτοιες ίντσες στο 3d.Ειλικρινά... Και δεύτερον και σπουδαιότερον.Η οθόνη αυτή έτρεχε στα 1680, όχι στα 1920 που τρέχουν οι τωρινές.Θέλετε να σας πω για επιδόσεις;Αφήστε καλύτερα...Σε κάτι stalker, bfbc2 και τα σχετικά έπεφτε το γέλιο της αρκούδας.Να μην πούμε για το metro/crysis...Το arkham city έπαιζε καλά μόνο απ' ότι θυμάμαι που δεν είναι βαρύ.Πόσο μάλλον για παιχνίδια σε 1080p... Οπότε εγώ θα σας έλεγα να το εξετάσετε σοβαρά πριν δώσετε λεφτά για να μην τα κλαίτε αν δε σας περισσεύουν.Προσωπικά θεωρώ ότι έχουμε πολύ δρόμο ακόμα να διανύσουμε για ανεκτό 3d gaming στα pc μας.
ektor7 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Eπαναφερω το θεμα,γιατι εχω καποιες αποριες,για την αγορα tv για 3dvision: 1.Ολες οι 3D τηλεοράσεις,που κυκλοφορουν στην αγορα ειναι συμβατες με το 3dvision ή υπαρχουν καποιοι περιορισμοι? 2.Ο τυπος του hdmi,εχει καποια σχεση με την συμβατοτητα,γιατι στο site της nvidia εχει μονο τις τηλ. που υποστιριζουν 1.4? 3.Eκτος απο το pc,3dtv,3d vision kit κ τα γυαλια,χρειαζομαι κατι αλλο? 4.Με τις 3dtv,μπορω να δω 3d ταινιες και χωρις το pc+3dvision kit,αλλα πρεπει να χρησιμοποιησω αλλα γυαλια και οχι αυτα της nvidia ή μπορω και μ'αυτα! Αυτα προς το παρων!
IMMORTALFRANK Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Αν έχεις 3D TV δεν υπάρχει κανένας λόγος να αγοράσεις το Kit της nvidia. Αυτό μετατρέπει σε 3D οθόνες ή τηλεοράσεις 120 Hz οι οποίες από μόνες τους δεν είναι 3D. Αν λοιπόν η τηλεόρασή σου είναι 3D, συνδέεις τον υπολογιστή σου και ρυθμίζεις ανάλογα το 3dvision για την τηλεόραση που έχεις. Εννοείται ότι χρησιμοποιείς τα γυαλιά της τηλεόρασής σου, και μόνον αυτά. Τώρα, για να δεις ταινίες 3d χωρίς το pc, χρειάζεσαι ένα τελευταίας τεχνολογίας bluray player και 3d bluray δισκάκια!!
ektor7 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Ουσιαστικα εχω να επιλεξω μεταξι,μιας 3dtv ή μιας 120hz+ tv και ενα nvidia kit? Η 3d τεχνολογια της 3dtv,ειναι η ιδια μ'αυτη της nvidia,λογικα! Και πως καταλαβαινω,ποιο bluray player ειναι κακαταληλο για την αναπαραγωγη 3d bluray δισκων? Τα bluray player των λαπτοπ,δε μπορου να παιξουν 3d bluray?
fabiawrc Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Ουσιαστικα εχω να επιλεξω μεταξι,μιας 3dtv ή μιας 120hz+ tv και ενα nvidia kit? Η 3d τεχνολογια της 3dtv,ειναι η ιδια μ'αυτη της nvidia,λογικα! Και πως καταλαβαινω,ποιο bluray player ειναι κακαταληλο για την αναπαραγωγη 3d bluray δισκων? Τα bluray player των λαπτοπ,δε μπορου να παιξουν 3d bluray? ναι ακριβως.μονο που πλεον στις τηλεορασεις μπορεις να επιλεξεις και την lg που εχει παθητικο 3d.δηλαδη οπως στο cinema.γυαλια χωρις μπαταριες,χωρις ενοχλητικο flickering(τρεμοπαιγμα)μεγαλες γωνιες θεασης. παναλαφρα,και κοστιζουν 5 ευρω.επσισης δεν χανει πολυ φωτεινοτητα οπως με τα ενεργα.αυτο ειναι πολυ σημαντικο.γιατι στις ενεργες ειναι σχεδον μουντη η εικονα.μειονεκτηματα του παθητικου χανει λιγο σε αναλυση αλλα δεν το καταλαβαινες,και θελει καποια αποσταση.αν πας πολυ κοντα θα τα βλεπεις κοτλε.κανει γραμμες το πολωτικο γυαλι. το ενεργο 3d ειναι το ιδιο με τις 3dtv και της nvidia. τωρα για να δεις 3d τα bleuray players γραφουν οτι ειναι 3d.οι τιμες εχουν πεσει και αγοραζεις player απο 120ευρω.μια καλη επιλογη ειναι αυτο εδω http://www.skroutz.gr/s/328021/LG-BD660.html τωρα για να δεις απο laptop αν εχει bluray οδηγο πρεπει να εχει και εξοδο hdmi 1.4 εκδοση για να υποστηριξει frame packing.το ιδιο ισχυει και για τα desktop.θες vga με εξοδο 1.4 hdmi.
ektor7 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 ναι ακριβως.μονο που πλεον στις τηλεορασεις μπορεις να επιλεξεις και την lg που εχει παθητικο 3d.δηλαδη οπως στο cinema.γυαλια χωρις μπαταριες,χωρις ενοχλητικο flickering(τρεμοπαιγμα)μεγαλες γωνιες θεασης. παναλαφρα,και κοστιζουν 5 ευρω.επσισης δεν χανει πολυ φωτεινοτητα οπως με τα ενεργα.αυτο ειναι πολυ σημαντικο.γιατι στις ενεργες ειναι σχεδον μουντη η εικονα.μειονεκτηματα του παθητικου χανει λιγο σε αναλυση αλλα δεν το καταλαβαινες,και θελει καποια αποσταση.αν πας πολυ κοντα θα τα βλεπεις κοτλε.κανει γραμμες το πολωτικο γυαλι. το ενεργο 3d ειναι το ιδιο με τις 3dtv και της nvidia. τωρα για να δεις 3d τα bleuray players γραφουν οτι ειναι 3d.οι τιμες εχουν πεσει και αγοραζεις player απο 120ευρω.μια καλη επιλογη ειναι αυτο εδω http://www.skroutz.gr/s/328021/LG-BD660.html τωρα για να δεις απο laptop αν εχει bluray οδηγο πρεπει να εχει και εξοδο hdmi 1.4 εκδοση για να υποστηριξει frame packing.το ιδιο ισχυει και για τα desktop.θες vga με εξοδο 1.4 hdmi. Bασικα σκεφτομαι να παρω αυτη! Επειδη σκοπευω να βλεπω απο το λαπτοπ,πρεπει η εξωδος του λαπτοπ μου να ειναι 1.4hdmi.Πως μπορω να δω τι hdmi εχω? Επισης αν θελω να κατεβαζω bluray ταινιες,χωρις να χρησημοποιω το bluray player ή να παιζω 3d παιχνιδια,ισχυει το ιδιο με το hdmi? Στη σελιδα της nvidia αναφερει για το 3DTV Play,οτι μονο η 3dtv πρεπει να εχει 1.4hdmi και για το συστημα αναφερει ακομη και μετατροπη dvi σε hdmi και συρματα για ηχο! http://store.nvidia.com/DRHM/store?Action=DisplayProductDetailsPage&SiteID=nvidia&Locale=en_US&Env=BASE&productID=206491300 Y.Γ.Το hdmi που χρησημοποιω τοσο καιρο,για να ενωσω το λαπτοπ,με το μονιτορ μου και την πλασμα,ειναι 1.4!Δε ξερω αν παιζει καποιο ρολο!
fabiawrc Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 λοιπον πολυ καλη τηλεοραση.πηγαινε ομως σε κανενα media markt η saturn και δες τιες νεες lg με παθητικο 3d. http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=10098851&cmicc=skroutz η τηλεοραση που μου εδειξες σε καλυερη τιμη. παντως δες και αυτην.λιγο χειροτερο 2d αλλα πολυ καλυτερο 3d και 2 ιντσες μεγαλυτερη. http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=10098567&cmicc=skroutz για να δεις τι hdmi εχεις παιζει ρολο τι καρτα γραφικων εχει το laptop.απο ati εχει μονο η σειρα 6. τωρα για να δεις οτιδηποτε αλλο 2d κανει οποιοδηποτε hdmi καλωδιο.και side by side υλικο 3d να δεις μπορεις να το δεις και με τον ενσωματομενο player της samsung που ειναι πολυ καλος. το hdmi 1.4 χρειαζεται για να δεις 3d απο bluray με frame packing δηλαδη 3d full hd.τα υπολοιπα 3d σηματα side by side τα βλεπεις και απο hdmi 1.3 αλλα δεν ειναι full hd,αλλα μικρο το κακο. οτι αλλο εδω ειμαστε.
ektor7 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Καταρχας να σ'ευχαριστησω,για τη βοηθεια σου! Για τη 3dtv,ειμαι λιγο samsung fan και για τη τιμη,δυστυχος πρεπει να ψαχνω μονο σε καταστηματα στην Κυπρο! Τωρα,το προβλημα που λεγεται hdmi 1.4 ειναι οταν θελω να δω ταινια 3d μεσο του bluray player του λαπτοπ μου! Mε τα παιχνιδια που υποστηριζουν το 3dvision,τι γινεται? Πρεπει λογικα να αγορασω το 3dtv play της nvidia,για να μπορω να παιζω στερεοσκοπικά? Και γενικα τι προσφερει η nvidia με το 3dtv play?Γιατι λει οτι εχει nvidia player και σε αναφορα του 3dtv play αναφερει και τα εξεις: Industry-standard compatibility with HDMI 1.4 3D TVs, AVRs and repeatersSupports HDMI 1.4 3D TVs and compatible 3D glasses system, including Panasonic® VIERA® Full HD 3D Plasma TVs. In addition, you can also use a HDMI 1.4 3D compatible home theater to control all of the 3D devices in your home. View a list of supported 3D TVs and home theater receivers. Industry-standard PC compatibility 3DTV Play supports Microsoft Windows Vista and Windows 7 support. Crisp, stunning Blu-ray 3D in 1080p Enjoy Blu-ray 3D playback in seamless 3D quality. Real-time GPU accelerated video decoding is processed on your NVIDIA GeForce 400 and 300 series GPUs, resulting in lower CPU utilization and overall system power. NVIDIA has worked with Cyberlink, ArcSoft, Sonic, and Corel to ensure their latest software applications offer exceptional Blu-ray 3D playback when paired with GeForce GPUs and 3DTV Play. Watch videos in 3D Fully supports 3D video file playback from your PC using the NVIDIA 3D Vision Video player.
Mystrider Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Καλησπέρα, Θα ήθελα αν ξέρει κάποιος να με ενημερώσει για αυτά τα 3D γυαλιά της Nvidia, αν αξίζουν, αν υποστηρίζουν όλα τα games και πάνω απο όλα τι εξοπλισμός απαιτείται πέρα απο τα γυαλιά. Αν θέλετε βαθμολογήστε τα με άριστα το 10. Ευχαριστώ.
Mystrider Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 καρτα 3D εχεις ; Μια GTX 560 Ti έχω Μια GTX 560 Ti έχω Ενας φίλος γράφει εδώ για μια οθόνη 3D 120h, Για να απολαύσετε την πλήρη 3D εμπειρία σε παιχνίδια με την οθόνη της LG χρειάζονται: 1) Ένα ζευγάρι 3D γυαλιών NVIDIA 3D VISION Kit 2) Μία συμβατή κάρτα γραφικών NVIDIA, και πιο συγκεκριμένα: Geforce 8 series - NVIDIA Geforce 8800 GT / - NVIDIA Geforce 8800 GTs / - NVIDIA Geforce 8800 GTs 512 - NVIDIA Geforce 8800 GTX / - NVIDIA Geforce 8800 Ultra Geforce 9 series - NVIDIA Geforce 9600 GT / - NVIDIA Geforce 9800 GT / - NVIDIA Geforce 9800 GTX / - NVIDIA Geforce 9800 GTX+ / - NVIDIA Geforce 9800 GX2 Όλες οι Geforce GTX200 series 3) H/Y με απαιτήσεις συστήματος - Windows Vista 32/64bit or Windows 7 32/64bit - Intel Core 2 Duo or AMD Athlon X2 CPU or higher - Minimum 1GB (2GB recommended) of system memory - Minimum 100 MB of available space Εχει παίξει κανείς κανα παιχνιδάκι έτσι?
fabiawrc Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 mystrider πρεπει να παρεις 3d monitor+τα γυαλια της nvidia που τωρα τα εβγαλε και με καλωδιο usb και ειναι πιο φθηνα.δεν εχουν πομποδεκτη γιαυτο. μετα η αλλη λυση ειναι να πας σε monitor της lg με παθητικα γυαλια.τα οποια δεν εχουν κοστος.5 ευρω το 1. πολυ καλη φαση το 3d gaming αλλα κουραζει λιγο.ειδικα με τα ενεργα γυαλια οπως της nvidia ειναι περισοτερο κουραστικο απο τα παθητικα λογω flickering. το καλο με τα 3d monitor ειναι οτι ειναι 120hz και εχουν λιγοτερο input lag.
Dbzakias2 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 ΚΑΙ δεν ειναι ολα τα παιχνιδια υποστηριζομενα νομιζω!
alex_000 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Μιλάω ως κάτοχος 3d monitor , 3D projector , και 3d vision. To 3d vision είναι άκρως εντυπωσιακό , σε αυτό δεν υπάρχει καμία αντιρρηση. Δεν υποστηρίζονται όλα τα games αλλά γενικά δουλεύει καλα. Το θέμα είναι οτι είναι περισσότερο για demo παρά για βαριά χρήση γιατί: 1)Ρίχνει πολυ το brightness 2)Ζαλίζει λόγω flickering 3)τα games δεν παίζουν natively (αυτό για να το καταλάβετε πρέπει να το έχετε). Τα fps παίζουν γενικά οκ , στα rts και diablo clones δεν παίζει να σημαδέψεις σωστα με το 3d ο που το game αποκτάει βαθος ενώ το mouse είναι ακόμα 2δ. 4) Έχει πολύ ghosting στις οθόνες και ξενερώνει. Στον projectora είναι οκ. 5) το gaming σε 3d σε οτιδήποτε εκτός οθόνης Pc περιορίζεται σε 720p λόγω hdmi 1.4. Αυτό suckarei η ανάλυση αυτή είναι πολύ χαμηλή. Μετά από όλα αυτά αγόρασα 2d projector hd φοβερής ποιότητας για games και κρατάω τον 3d (720p) για ταινίες 3d. Στην οθόνη του pc δεν θα το χρησιμοποιήσω ποτέ. Για ταινίες ειναι απλά φανταστικό. Κανένα μειονέκτημα (ειδικά με τον projectora). Συμπέρασμα για εμένα είναι οτι η τεχνολογία είναι πολλά υποσχόμενη και το μέλλον της ψηφιακής διασκέδασης, αλλά όχι το παρόν, χωρίς γυαλιά θα είναι καλύτερη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα