alex_000 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 200 ευρω και θελουν και αλλη οθονη και συγκεκριμενη καρτα γραφικων? Τι εινε αφτα ρε παιδια? Ποσα χιλιαρικα θελουν να σκασουμε για κατι ψιλοαχρηστο? Καλα, θα μου πεις αμα δεν το θες, μην το παρεις, αλλα εγω το θελω και δουλεια στην εποχη μας δεν υπαρχει! Δεν μπορουν, εμας τους Ελληνες να μας δωσουν επιδομα κρισης!? Τοτε οχι μονο το 3D Κιτ θα επερνα, αλλα θα εφευγα απο τον Darth Vader και την ATI και θα εμπενα φορτσα με GeForce! Ati support 3D for GTX 460 pl0x που την εχω και στο ντουλαπι ετιμη! Ναι φταίνε αυτοί που οι Έλληνες είμαστε ζώα και έχουμε γαμήσει την χώρα και συνεχίζουμε μέχρι να ψοφήσει.. Πάντα η νέα τεχνολογία είναι ακριβή. Τα dvd players μετά από 1 χρόνο κυκλοφορίας είχανε 700 ευρώ.
chek2fire Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Τελικά για να παραμείνουμε στην ουσία. Υπάρχει κάποια οθόνη που να υποσηρίζει 3d και να είναι καλή η πρέπει να περιμένουμε ακόμα? Εχεί ακουστεί τίποτα για μελοντικές κυκλοφορίες στις οθόνες?
john2gr Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Από BenQ, Viewsonic και Planar τα μελλοντικά monitors. LG και Alienware τα καλύτερα τωρινά 3D monitors αλλά 400 ευρώ εγώ δεν τα δίνω για να έχω (έστω και λίγο) ghosting. PS: Παλιότερα είχαμε κάνει λόγο για τις 3DTV και είχα πει να μην βιαστείτε. Πλέον, μέσω του 3DTV Play της Nvidia που κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό, μπορείτε να συνδέετε το PC με τις 3DTVs... σε περίπτωση που θέλετε να πάρετε μια αντί να σκάσετε τα λεφτά σας στα 3D monitors
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Off topic, John, ποτε θα κανεις το review για το Black Ops?
john2gr Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 [offtopic] Στο site που είμαι δεν έχω αναλάβει το Black Ops. Κάποια στιγμή θα το δοκιμάσω αλλά για την ώρα έχω The Ball και Two Worlds 2, μαζί με κάτι πειραματισμούς σε κάποια μουσικά κομμάτια[/offtopic]
venumis Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Λοιπόν επειδή με την 3D κινούμενη εικόνα ασχολούμαι καθημερινά λόγο επαγγέλματος θα σας έλεγα τα εξής : Αυτη την στιγμή οποιος δώσει χρήματα για 3D τεχνολογία θα είναι πεταμένα λεφτά, και αναφέρομαι φυσικά σε οικιακό εξοπλισμό, είτε αυτο είναι μια 3D τηλεόραση (τρομάρα τους) είτε είναι κάποιο σετ για υπολογιστή.. Δεν είναι ακόμα έτοιμες οι οικιακές συσκευές να υποστηρίξουν μια τέτοια τεχνολογία, ακόμα και στον κινηματογράφο αξίζει να βλέπεις κάποιο film οπου το ολο αποτέλεσμα εχει γίνει απο υπολογιστή, πολύ καλα 3d είναι τα παιδικά animation, δευτερο έρχεται το Avatar και ολα τα υπόλοιπα προσπαθούν να ακολουθήσουν (και στην προσπάθεια μένουν!) Καταλαβαίνω τον όποιο ενθουσιασμό έχουν κάποιοι αυτη την στιγμή αλλά αυτο που θα καταφέρουν θα είναι να εχουν κουρασμένα μάτια και σπασμένα νευρα !! Επίσης καλό είναι να ξέρετε οτι πολύ σημαντικό είναι η όραση του καθενός, δεν υπάρχει πρόβλημα αν κάποιος εχει μυωπία.. Το σημαντικό είναι να υπάρχει ο ιδιος βαθμός όρασης και στα δυο μάτια.. Αν κάποιος εχει στο ενα μάτι 0,5 βαθμό μυωπίας και στο άλλο 1,5 καλό είναι να ξεχάσει το 3D..
chek2fire Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Μια και ασχολήθηκες με το νήμα τις λύσεις με τις οθόνες 3D χωρίς γιαλιά πως τις βλέπεις? Περιμένουνε την φορητή συσκευή της nintendo και αρκετά κινητά που θα φέρουν τέτοιες υλοποιήσεις. Πάντως πιστεύω αν βγούν οθόνες με υψηλό refresh rate και καλής ποιότητας θα αξίζει το 3d στα pc games.
jakegate7 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Αν κάποιος εχει στο ενα μάτι 0,5 βαθμό μυωπίας και στο άλλο 1,5 καλό είναι να ξεχάσει το 3D.. στο ένα μάτι δε έχω καθόλου μυωπία ( 0,25 αν θυμάμαι καλά) και στο άλλο έχω 1,5. όταν είχα πάει να δω 3d για πρώτη φορά το PERCY JACKSON AND THE OLYMPIANS: THE LIGHTNING THIEF είχα κουραστεί πολύ και κάθε 15 λεπτά έβγαζα τα γυαλιά
antonl Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Στο ένα έχω 2 και στ άλλο 3. Καθόμουν κάπου στο μέσο της αίθουσας και είδα όλο το Avatar3D αρκετά άνετα...
john2gr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Ως χρήστης πλέον της LG W2363D, έχουμε και λέμε: Υπάρχει ghosting. Σαφώς και δεν είναι στον βαθμό της CRT αλλά όταν υπάρχει έντονη αντίθεση στο άσπρο, φαίνεται. Επίσης, όπως είναι και αναμενόμενο, όσο περισσότερο αυξάνουμε το depth, τόσο περισσότερο αυξάνει και το ghosting. Σε αυτό το σημείο να πω ότι πρέπει να διατηρείτε μια σεβαστή απόσταση από την οθόνη, μιας και το ghosting γίνεται πιο έντονο όταν είστε κοντά. Η γωνία θέασης παίζει σημαντικό ρόλο (TN panel άλλωστε). Υπάρχει bleeding αλλά δεν με ενόχλησε. Το input lag είναι μηδαμινό χάρης το Thru Mode της W2363D. Είναι λες και παίζω σε CRT οθόνη, οπότε thumbs up στην LG. Τα χρώματα μετά από σωστό calibrate είναι πολύ καλά, ενώ η οθόνη τρέχει απροβλημάτιστα στα 120Hz και χωρίς να τρέχουν τα παιχνίδια (στο desktop κοινώς). Με κουράζει πάντως περισσότερο από την CRT μου, δεν ξέρω αν φταίει το ότι δεν μπορείς να απενεργοποιήσεις το Overdrive στο συγκεκριμένο monitor. Ενώ μου αρέσει η crisp εικόνα, όταν αράζω πίσω τα βλέπω παράξενα τα γράμματα. Σε αυτό βέβαια φταίει και το ότι την 19αρα την έτρεχα σε 1280x960 (ενώ είχαν τα Windows σαν native τα 1600x1200. Τα 1600x1200 με κούραζαν και στην 19άρα), ενώ την LG τώρα την έχω στην native 1080p. Με δοκιμή που έκανα στα 720p, όλα ήταν όπως παλιά με την CRT. Κατέληξα όμως τώρα σε 1080p με 150% το display size. Όσο για τα games, το performance hit σε 1080p είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ σε αρκετά από αυτά. Το RE5 έτρεχε με 15fps σε 1080p (max details + HIGH HDR). Χωρίς 3D, είμαι στα 79fps. Μιλάμε για τρελό hit. Τα ίδια και στο SF4. Σε 1080p (χωρίς AA) τρέχει κομπλέ με ωραίο βάθος. Με ΑΑ πέφτει δραματικά το performance (και λογικό). More για άλλα παιχνίδια κάποια άλλη στιγμή! Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2010 από john2gr
VALLGOX Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Αυτην εχω στο νου μου να παρω αλλα τα 15 fps με 3d και τα 79 χωρις με τρομαζουν.Θα χρειαστει τρελο pc τελικα. Nice review!
john2gr Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Σε 720p το RE5 τρέχει με 60fps σε 3D (χωρίς AA και με default HDR). Υπάρχει ghosting που παρατηρείται εύκολα στο άσπρο φόντο όταν ανεβάζεις το depth. Σαν εμπειρία δεν μου έκανε κούκου όμως. Καλή φάση αλλά μέχρι εκεί, τίποτα το συνταρακτικό. Το Two Worlds 2 σε 720p τρέχει smooth (60fps) αλλά τα 3D effects δεν είναι καθόλου καλά (δεν υπάρχει ακόμα 3D profile). Edit: PC Config = Intel Q9650 @ 4.2Ghz, 4GB DDR2, GTX295 Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2010 από john2gr
chek2fire Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 john2gr πιστεύεις ότι είναι η μόνη αξιόλογη οθόνη στην αγορά που να υποστηρίζει 3D?
john2gr Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Όλα τα 2ης γενιάς PC 3D monitors προσφέρουν περίπου την ίδια 3D εμπειρία. Κοινώς, υποφέρουν από ghosting όλα σε παρόμοιο βαθμό. Δεν υπάρχει ακόμα η απόλυτη 3D εμπειρία χωρίς ghosting στα PC monitors οπότε αν δεν καίγεστε, περιμένετε τα τρίτης ή τα τέταρτης γενιάς. Το καλό της LG W2363D είναι το μηδενικό input lag (όλες οι άλλες έχουν, εξαίρεση αποτελεί της ACER το 3D monitor). Αν δεν είχε χαλάσει η CRT μου, εννοείται ότι δεν θα αγόραζα την W2363D. Τον ήπιε όμως τελικά η κακομοίρα . Επίσης με αλλαγή των fonts και με calibrate τα χρώματα, η οθόνη είναι πιο ξεκούραστη κι από την CRT μου. Το δε overdrive, προσωπικά το γουστάρω μιας και δίνει μια ωραία crisp εικόνα! Προσωπικά προτείνω την αγορά DLP TV (όπως την Mitsubishi) που προσφέρουν πολύ λιγότερο ghosting αν ενδιαφέρεστε για το 3D. Βέβαια εκεί μετά θα χρειαστείτε έξτρα καλώδια και να την αγοράσετε από εξωτερικό κι αν σας την στείλουν (από το site της Mitsubishi δεν είναι διαθέσιμη στην Ευρώπη). Μετά έχουμε τις 3DTVs που θα παίζουν μέσω του 3DTV Play software της Nvidia. Και το εν λόγω software δεν είναι ακόμα τέλειο, έχει μερικά μικρά προβλήματα ακόμα. Όπως και να έχει, για το 3D effect είναι καλύτερες οι 3DTV και οι DLP. θα μου πεις ένα 3D PC monitor κοστίζει 400 ευρώ και μια 3DTV κοστίζει 1800 ευρώ. Δυστυχώς όμως δεν υπάρχει μέση λύση so far. Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2010 από john2gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα