Προς το περιεχόμενο

GeForce 3D Vision Kit

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εγω πάντως το αβαταρ που πήγα να δω 3Δ,στο διάλειμμα έριχνα για κανα 5λεπτο νερο στα μούτρα μου γιατι το κεφάλι μου είχε γινει μαντάρα.

Φανταστείτε τι έχει να γίνει με ενα ταχύτατο fps..

Τόσο στο Ice Age 3, όσο και στο Avatar έβγαζα τα γυαλιά (λίγο τρίψιμο και στο ματάκι ρε παιδί μου :P). Με το 3D Vision όμως τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα και διαθέτει τρεις υποδοχές για την μύτη ώστε να είναι πιο άνετα. Έχω παίξει σερί αρκετές ώρες και δεν με κούρασαν καθόλου, πράγμα αξιοσημείωτο.

Συνιστώ πάντως και το IZ3D monitor, ειδικά αν έχετε δυνατές κάρτες της ΑΤΙ ;)

• 3 μήνες μετά...
  • Απαντ. 94
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπέρα σας παιδιά!

Λοιπόν, για να μη τα πολυλογώ.

Θέλω να ασχοληθώ με τη 3D τεχνολογία, αλλά έχω κάποια βασικά ερωτήματα που ίσως μπορέσει να μου λύσει ο John.

Πρώτα από όλα.

Έχω ένα σύστημα που αποτελείται από κάρτα Ati και πιο συγκεκριμένα, Radeon 4870.

Προφανώς, δεν υποστηρίζεται από το Kit της Nvidia. Μπορώ λοιπόν να πάρω και μια δεύτερη, ας πούμε την 8800 σε μεταχειρισμένη, και να τις έχω και τις δύο με αποτέλεσμα η μία να έχει το 3D και η άλλη τα άλλα εφέ;

Δεύτερον, πότε περιμένουμε άφιξη νέων οθονών;

Τρίτον, και τέλος, μπορούν να χρησιμοποιηθούν κάπως αλλιώς τα γυαλιά; Π.χ., για το PS το οποίο με Update θα υποστηρίζει 3D. Θα μπορώ να τα χρησιμοποιήσω εκεί ή θα πρέπει να πάρω αναγκαστικά 3D τηλεόραση; Και από ταινίες, τι γίνεται;

Ευχαριστώ για το χρόνο σας :-)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

θα ηθελα να μου πειτε την διαφορα αναμεσα στο 3d discover and 3d vision.εχω πειραματιστει με το 3d discover και εχω να πω οτι δεν φαινοταν πολυ καλα το χρωμα φαινοταν δηλαδη πρασινο και κοκκινο.αξιζει να παρω τα 3d glasses που χρειαζονται για το 3d vision;εχω κανενα κερδος ως προς την ποιοτητα;στο 3d discover χρησιμοποιουσα κατι απλα πλαστικα γυαλια τα οποια χρειαζονταν.

Δημοσ.

Επειδή και γω το έψαχνα για τα Vision, και μάλλον θα τα πάρω από τη νέα φουρνιά επεξεργαστών επειδή θέλω να κάνω ολική ανανέωση, με ενημέρωσαν ότι τα χρώματα φαίνονται κανονικότατα, και ότι φυσικά δε χρειάζεσαι μόνο το kit του 3D nvidia vision, αλλά και μια οθόνη με 120Hz ανανέωσης και μία κ. γραφικών nvidia 8800+

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Οποιος θελει ας διαβασει προαιρετικα απο το ενα :shifty: μεχρι το αλλο :shifty:

:shifty:Οταν ειμαι σπιτι και δεν εχω τιποτα καλυτερο να κανω (δηλαδη οταν δεν ειμαι στην δουλεια ή στο spor μου ή εκδρομη,οποτε καθομαι σπιτι αρκετα θα ελεγα) ή που θα κατεβασω να παιξω games (xbox 360) ή που θα κατεβασω να δω ταινια.Αυτα τα λεω για να καταλαβετε τι τυπος gamer ειμαι πανω κατω.Δεν ειναι ολη μου η ζωη αλλα ουτε ''κανα pro με τον μπαφο μου'' :lol: που ακουω και γελαω.

Οταν περασα απο το ps1 στο pc και μετα στο 360 (δεν ειχα λεφτα για καλο pc update που ηθελα τοτε) συνδεμενο στην καλη 19αρα pc monitor crt μου,με τερμα αναλυση η διαφορα ηταν εμφανεστατη,αλλα περισσοτερο για το gameplay παρα τα γραφικα.

Κατι τετοιο θελω να κανω και τωρα μετα απο 5 χρονια λιωσηματος στην ιδια κονσολα και 15 χρονια συνολικου gaming (πως παιρνανε τα ριμαδοχρονια ετσι βρε παιδι μου απο το game boy το ασπρομαυρο και το super mario στα 6 μου:whistle:) εχω βαρεθει λιγακι να πω την αληθεια.Καλα ειναι τα ολα αυτα τα νεα πραγατα που μπορεις να κανεις στο gameplay με τα νεα games αλλα η αληθεια ειναι οτι κουραστικα λιγο και νιωθω σαν να επαναλαμβανοντε.Ακομη και το χbox live ή πχ το φοβερο age of conan στο pc τα multiplayer δηλαδη.Θελω να δω μια καινοτομια που θα μου κινησει και παλι το ενδιαφερον και ΔΕΝ ενοω χηρισμο τυπου wii ή τα physX και τα direct χ10,11 ή οπως αλλιως λεγονται,για καποιους μπορει να ειναι το χομπι τους,για μενα μια μικρη διαφορα(πειτε με τυφλο και χαζο)τα βλεπω συνεχεια απο τον αδερφο μου αυτα.

Το οτι πηγαμε απο το αναλογικο 640χ400 στο 1920χ1080p fullHD ψηφιακο ναι,αλλα και παλι η τραγικη διαφορα ηταν απο το ασπρομαυρο στο ενχρωμο και απο το 2d super mario στο 3d(κλασικο οχι pop out) tomb raider.Απο εκει και υστερα το gameplay και το HD κανανε την διαφορα απο γενια σε γενια.Τωρα που τα εχουμε αυτα χρειαζεται κατι βαρβατο για να κυματισει τα νερα και οχι απο 1920χ1080p παμε στο 4800x2900f και απο το hdmi στο hdmi 8.1 και τετοια(λεω εγω τωρα).Ας γινει και αυτο αλλα οχι μονο αυτο.Ας πουμε το ps4 ή το xbox720 δεν πισττευω οτι το 2012-13 θα προσφερουν κατι παραπανω αν δεν κανουν κατι βαρβατο και περαν του hd και του gameplay.Το βαρβατο ισως ειναι το νεο 3D.Δεν ξερω απλα αν ειναι ακομα ετοιμο για το κοινο.Eγω παντως θα ηθελα μια τελειος νεα εμπειρια τωρα.:shifty:

Μιας και δικαιως το παλιο μου pc τα εχει παιξει τωρα πια αλλα και η ηρωικη μου crt,ολο προβληματα βγαζουν,λεω να περασω επειγοντως σε ενα μετριας ποιοτητας (για μενα πολυ καλης,το μετριας το λεω συμφωνα με τα χρηματα,την τεχνολογιακη εποχη και για τους HDακιδες;)) αλλα αξιοπρεπες pc που σκοπευω να το κρατησω οσο παει χωρις update λογω οικονομικου και κονσολοηδεολογιας:lol: To θελω για τα κλασικα (photo,music,net,video,word,excel,διαχειρηση αλλων gadget πχ mp3,camera κτλ) αλλα και για movies και ικανοποιητικο gaming,να παιζει απλα τα καινουργια με 1280χ1024 (720p) και ολα στο medium ας πουμε(οχι ντε και καλα ή ολα εκει ή παιρνω αλλο,ας παει και κατι στο low μετα απο 4 χρονια αλλα οχι και 1024χ768) για καμια πενταετια.Εκει που ειμαι καθετος ειναι η ομαλοτητα,δε θελω να κολαει καθολου η καμερα κατα την κινηση στο game,οπως στις κονσολες θελω να πηγαινει,δεν τα παω καλα με τα νουμερα των fps μαλλον 60 θελω δεν ειμαι σιγουρος,αλλα και λιγο να κολαει τρελενομαι,δεν ξερω γιατι.

Το budget αυστηρα μεχρι 1.250 ευρω,ουτε 0,01 παραπανω,με εμφαση στην οθονη.

Κατεληξα σε αυτο το tower http://www.plaisio.gr/Cart.aspx?Action=UpdateCart (οχι απαρετητα ολα απο το πλαισιο απλα για λογους ευκολιας το βαζω ετσι,αυτα ειναι τα κοματια παντως)

και σε αυτην την οθονη http://www.progressive.gr/proion.asp?katigoriaID=111111&proionID=7033

1.200 μες το νερο (η εμφαση στο συστημα μου οπως ειπα ειναι η οθονη ή γενικα το συστημα ορασης που θα μου δωσει και την εμπειρια που ζηταω,το οποιο πανω κατω θα στοιχιζει το ιδιο με το tower.Δεν θελω να χαλασω ουτε ευρω παραπανω για καρτες γραφικων,επεξεργαστες,μητρικες και ραμ)

Το διλημα ειναι 3D or not 3D?

Με τα ιδια λεφτα παω αντι για την παραπανω οθονη στην http://www.zero1.gr/product_info.php?products_id=183034

+ τα http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=270000753

Την 42αρα plasma την εχω δει απο κοντα με blu-ray ταινια και με xbox 360 game hdmi και τα σπαει αγρια.Για τα λεφτα της ειναι top και παταει κατω πολλες ακριβοτερες 32αρες και καλα led και μαρκας.Αν θα παρω 2D,αυτην θα παρω stadar το εχω ψαξει πολυ καλα.

Το 3D μου αρεσει πολυ σαν νεα ιδεα διασκεδασης.Tο Avatar που το ειδα στον cinema ξετρελαθηκα.Και μονο στην ιδεα να το επαιζα σαν game οπως το ειδα,ενθουσιαζομαι τρελα.Εχω διαβασει οτι ειναι ακομα καλυτερα στα games.Το 3D ειναι το μελλον σιγουρα,το θεμα ειναι κατα ποσο ειναι προσυτο στο κοινο τωρα.

Που μπορω να δοκιμασω το nVidia 3D Vision ρε παιδια; Εψαξα παντου και δεν βρισκω καταστημα που να το εχει προς δοκιμη.Αν το εχει κανενας απο Αθηνα ας μου στειλει ενα πμ μπας και το δω.Γουρουνι στο σακι θα παρω;

Εσεις τι λετε;

Ποιο απο τα δυο να παρω;

Θα μπορω να τρεχω τα νεα games χωρις κανενα ''κοληματακι καμερας'' ή fps ή οπως τα λενε τεσπα,στις παραπανω αναλυσεις με αυτο το pc και σε 3D ή μονο σε 2D;

Υ.Γ. Να λειπουν παρακαλω πολυ τα σχολεια τυπου ''1.250? θα εκανα παπαδες,θα επερνα i7 με τοσους πυρηνες και GTX 470 με αλους τοσους και τοσα giga ram με μια φτηνοτερη οθονουλα και αστα 3D ειναι μουφα...''

Sorry για το μεγαλο post και τα ορθογραφικα.

Δημοσ.

φίλε δυστυχώς από 3d δεν έχω εμπειρία και δεν μπορώ να εκφέρω άποψη

τον ίδιο προβληματισμό είχα με σένα όταν πριν λίγους μήνες

έστησα το pc μου

αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι το σκεπτικό σου είναι

λάθος δεν μπορεί να θέλεις να αγοράσεις την τελευταία

τεχνολογία και να βάζεις τόσο στενά όρια σε χρήματα

το πιο πιθανό είναι με αυτό το budget να πάρεις κάτι πολύ

μέτριο και ξεπερασμένο σε 1 χρόνο που θα βγουν τα νέα games

η δική μου γνώμη είναι να πάρεις σε αυτά τα χρήματα

ένα συμβατικό pc με 24' οθόνη το οποίο θα σε βγάλει για

πολύ περισσότερο και θα το ευχαριστηθείς περισσότερο

για 3d vision σύστημα υπολόγισε κάνα 2 χιλιαρο

Δημοσ.

Γι αρχή θες κατάλληλη οθόνη. Δε νομίζω πως κάποια απ αυτές που πρότεινες κάνει. Καλό θα ταν να διαβάσεις τα προηγούμενα posts αφού σ ενδιαφέρει το θέμα.

Δημοσ.

Εγω το 3d vision συστηματάκι το έστησα σχετικά φτηνά.

3d glasses - 150

Οθόνη samsung second hand - 170

geforce 460 second hand - 160

pc 4bg ram q8200 second hand 250

ολα μαζι 740 not bad για 3d vision pc.

Αξίζει? Ναι αξίζει και αξίζει πολύ. Η οθόνη που πήρα ειχε πρόβλημα με το brightness και νόμιζα οτι είναι gtp αλλά κάηκε την φτιάξανε και είναι μια χαρά. Ολα φοβερά τα τωρινά games πάνε καλά (bioshock 2 πχ) αλλά είμαι σίγουρος οτι για τα επόμενα 2 χρόνια θέλω αλλη μία 460 για SLI. Το όλο θέμα πρέπει να το δείτε αλλά αν το δείτε το αγοράζετε ασαπ

Δημοσ.

Την εμπειρία μου για το 3D Vision την έχω πει σε αυτό το thread. Δυστυχώς όμως, όλα τα 3D monitors (όχι οι 3D plasma τηλεοράσεις) έχουν ghosting, έστω και λίγο. Προσωπικά θα περιμένω μέχρι να βγει μια που να μην έχει καθόλου.

Μετράει πάντως πολύ το 3D gaming. Από μια πλευρά, αξίζει τα λεφτά του ;)

Δημοσ.

Το ghosting εχει πολύ να κάνει και με το παιχνίδι εκτός απο την φωτεινότητά του χρώματος. Σε άλλα έχει τόσο λίγο που είναι ανεπαίσθητο ενώ σε άλλα ειναι απαράδεκτο (px mass effect 2)

Πιστεύω ότι όσα games βγαίνουν από εδώ και στο εξής θα είναι σε 3dvision ready η excellent support. Το λίγο δεν με ενοχλεί καθόλου προσωπικά (είναι και τόσο wow το effect που δεν συγκεντρώνεσαι στο όποιο ghosting.)

Εγώ άνετα θα έπαιρνα 3d tv για gaming καμιά 46 ρα αν δεν ήταν τόσο ακριβές.

Δημοσ.

Το ghosting έχει να κάνει κυρίως με την τεχνολογία των LCD monitors (TN panel με LED backlit που οδηγεί και σε προβλήματα bleeding), γιατί στα ίδια παιχνίδια οι projectors και οι 3D plasma δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Επίσης, τα δεύτερης γενιάς 3D monitors είναι καλύτερα από τα πρώτης σε θέματα ghosting. Δεν είναι όμως τέλεια. Γι αυτό περιμένω να δω αν βρεθεί λύση στα επόμενα 3D monitors και ελπίζω σε καλά πράγματα για το νέο BenQ 3D monitor που αναμένεται σύντομα ;).

Δημοσ.

Η μια η οθονη σιγουρα κανει 100 τα 100 http://www.nvidia.com/object/3d-vision-requirements.html στα desktop lcd που λεει,ειναι η lg η πρωτη [ame=http://www.youtube.com/watch?v=Y_SkS9pLemw]http://www.youtube.com/watch?v=Y_SkS9pLemw[/ame][ame=http://www.youtube.com/watch?v=bOESM1UF2cc]http://www.youtube.com/watch?v=bOESM1UF2cc[/ame] και εχει 360 στο σκρουτζ (πρεπει να εχει προβλημα το προηγουμενο λινκ) η αλλη η 42αρα η πλασμα ειναι 2D[ame=http://www.youtube.com/watch?v=5uIm5X9GA78]http://www.youtube.com/watch?v=5uIm5X9GA78[/ame](εχει πλακα ο ελληναρας στο video)

Επιδη ομως ειναι hdmi 1.4 και πολλα hz δεν ξερω αν υποστιριζει και 3D,μαλλον οχι ομως.

Εκει ειναι το θεμα:να παρω την μια + γυαλια αλλα 3D ή την αλλη 42' πλασμα αλλα 2D; και αν το συστημα μου θα σηκωνει 3D στις αναλυσεις που ειπα στο προηγουμενο ποστ. (μεχρι 700ε νεο pc πχ i3 540,gts450,ram 4g,win7)

Ακουω και αλλους...

Δημοσ.

200 ευρω και θελουν και αλλη οθονη και συγκεκριμενη καρτα γραφικων? Τι εινε αφτα ρε παιδια? Ποσα χιλιαρικα θελουν να σκασουμε για κατι ψιλοαχρηστο? Καλα, θα μου πεις αμα δεν το θες, μην το παρεις, αλλα εγω το θελω και δουλεια στην εποχη μας δεν υπαρχει! Δεν μπορουν, εμας τους Ελληνες να μας δωσουν επιδομα κρισης!? Τοτε οχι μονο το 3D Κιτ θα επερνα, αλλα θα εφευγα απο τον Darth Vader και την ATI και θα εμπενα φορτσα με GeForce! Ati support 3D for GTX 460 pl0x που την εχω και στο ντουλαπι ετιμη!

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...