Προς το περιεχόμενο

GeForce 3D Vision Kit

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 94
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δε το'χω ψάξει, αλλά είχα διαβάσει ότι παίζει 3D και σε οθόνη με 60Hz, αλλά ότι είναι κουραστικό για τα μάτια. Ισχύει?

Και Asus με Alienware (DELL)... αλλά της DELL πάει στα 649$ :P

link plz, k thnx

• Super Moderators
Δημοσ.

νομίζω ότι πρέπει να είναι από τις καινούριες με τα 240hz για να παίζει αλλά και πάλι δεν είμαι σίγουρος

Δημοσ.

Μην πέφτετε στην παγίδα των 200Hz (γιατί η LG αφενός διαθέτει ψευτο-200άρες, αφετέρου όταν συνδέεις το PC τα Hz πέφτουν στα 60).

Οι HDTV πρέπει να υποστηρίζουν το DLP HDTV mode για να δουλέψουν με το nvision

Δημοσ.

Κάτι που θα ενδιαφέρει αρκετούς. Βρέθηκε τρόπος για να βλέπετε ΟΛΑ τα videos σε 3D.

Το αποτέλεσμα δεν είναι τέλειο, αλλά σίγουρα δεν είναι απογοητευτικό. Και μιλάμε ότι γίνεται ΠΑΝΤΟΥ.

More info -> http://3dvision-blog.com/2d-to-3d-realtime-video-conversion-script-for-avisynth-v0-3

PS: Σας συνιστώ να περάσετε το video από το VirtualDub και να γίνει encoded από το να κάνετε την μετατροπή realtime, ειδικά σε ταινίες 720p/1080p ;)

Δημοσ.

Στους τελευταίους driver που βγήκαν σήμερα και στο changelog τους είδα αυτό εδώ

Supports NVIDIA 3D Vision Discover, a complete, low cost solution to start your immersive stereoscopic 3D experience. NOTE: If you are using NVIDIA 3D Vision active shutter glasses, you must download the separate 3D Vision driver which includes the driver for the 3D Vision IR emitter.

τι σημαίνει ότι μπορούμε να δούμε όλοι 3d και χωρίς της κατάλληλες οθόνες?

Δημοσ.

Είναι τα κόκκινο/μπλε γυαλιά (εδώ και καιρό υπάρχει αυτή η υποστήριξη) αλλά δεν έχεις καθόλου χρώματα, όποιος είχε δει με τα γυαλιά τους "Δεινόσαυρους" ξέρει πάνω κάτω τι να περιμένει. Τι να το κάνεις όμως colorless;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Όσα θέλετε να μάθετε για το 3D Vision

http://game20.gr/editorials/3d-gaming-editorial-6540

Εδώ και ένα χρόνο, η Nvidia προσφέρει το 3D Vision, ένα πακέτο μέσω του οποίου μπορείτε να χαρείτε τα παιχνίδια σε στερεοσκοπικό 3D. Fuck… ποιος έχει όρεξη για τέτοιες εισαγωγές; Ας πούμε αυτό που θέλετε να μάθετε όλοι. Ναι, το 3D gaming είναι μια μοναδική εμπειρία και ξεπερνάει κατά πολύ τις 3D ταινίες που ίσως έχετε δει στις κινηματογραφικές αίθουσες...
Δημοσ.

Εγω πάντως το αβαταρ που πήγα να δω 3Δ,στο διάλειμμα έριχνα για κανα 5λεπτο νερο στα μούτρα μου γιατι το κεφάλι μου είχε γινει μαντάρα.

Φανταστείτε τι έχει να γίνει με ενα ταχύτατο fps..

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...