Lagoudisio Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 GeForce 3D Vision Kit Για περισσοτερες πληροφοριες και αγορα επισκεφτειτε την official σελιδα : http://www.nvidia.com/object/product_GeForce_3D_VisionKit_us.html Εχουμε και λεμε λοιπον. Τι περιλαμβανει αυτο το Kit? Ενα ζευγαρι 3D Vision Wireless γυαλια(δειτε την πανω εικονα), ενα 3D Vision Controller(παλι στην εικονα) και καποια απαραιτητα πραγματακια(μπαταριες, manual, installation CD κτλ.). Τι ακριβως κανει αυτο το Kit? Θα σας το περιγραψω πολυ απλα. Εχετε παει ποτε να δειτε ταινια σε 3D? Ε λοιπον με αυτο το Kit παιζετε τα παιχνιδια σας σε 3D. Αυτο που κανει ειναι να μετατρεπει την εικονα της οθονης σας σε περισσοτερα samples(πολυ περιληπτικη εξηγηση) και με τα ειδικα γυαλακια να τα βλεπετε ολα σχεδον τρισδιαστατα, σαν το παιχνιδι να βγαινει απο την οθονη σας και να παιρνει μορφη. Τι χρειαζεσαι για να λειτουργισεις αυτο το Kit? 1) Πρεπει να εχεις μια απο τις δυο υποστιριζομενες οθονες. Την Samsung SyncMaster 2233RZ η την ViewSonic FuHzion VX2265wm. Αν εχετε καποια απο τις δυο ειστε τυχεροι. 2) Πρεπει το λειτουργικο σας να ειναι τα αγαπημενα μας Vista. 3)Εναν καλουτσικο επεξεργαστη και μια μετρια RAM. 4)Τελος πρεπει να εχετε μια απο τις παρακατω καρτες γραφικων της Nvidia. GeForce GTX 200 Series GeForce GTX 295 GeForce GTX 285 GeForce GTX 280 GeForce GTX 275 GeForce GTX 260 GeForce GTS 250 GeForce GT 140 GeForce 9 Series GeForce 9800 GX2 GeForce 9800 GTX+ GeForce 9800 GTX GeForce 9800 GT GeForce 9600 GT GeForce 8 Series GeForce 8800 Ultra GeForce 8800 GTX GeForce 8800 GTS GeForce 8800 GT Τρεξτε το τεστ συμβατοτητας εδω: http://www.nvidia.com/object/GeForce_3D_compatibility.html Και ποσο κοστιζει αυτο το πραγμα? Η official τιμη του ειναι 199 ευρο απο την Nvidia. Αν σκεφτει κανεις οτι αγοραζεις ενα ζευγαρι γυαλια και ενα controller ειναι καπως τσιμπιμενη η τιμη. Αλλα δεν κοιταμε τα υλικα, αλλα το αποτελεσμα. Αξιζει το GeForce 3D Vision Kit? Αυτο θα το συζητησουμε παρεα. Αποριες, αποψεις, εμπειριες και οτι αλλο σχετικο με το θεμα. Σας ακουω λοιπον...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 μου φαίνονται πεταμένα λεφτά, άσε που σε περιορίζει σε 2 μοντέλα (μέχρι στιγμής) που έχουν 120hz ανανέωση...
john2gr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Μιας και έχω τα nvision 3D, θα ξεκινήσουν σιγά σιγά εντυπώσεις από τα παιχνίδια. Σε ένα άρθρο που θα ετοιμάσω πιο μετά, θα ασχοληθώ με το ghosting, το perfomance hit, τις επιλογές που υπάρχουν μέχρι στιγμής, αν δουλεύουν καλά με τα CRT monitors (μιας και τέτοιο έχω ακόμα), πως τρέχουν μερικά παιχνίδια και τα σχετικά. For now, μπορώ να πω ότι το FEAR2: Project Origin ΤΑ ΣΠΑΕΙ σε 3D. Υπάρχουν σκηνές που έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό. Πάρα πολύ καλές εντυπώσεις μου άφησε και το Batman: Arkham Asylum, όπως και το Street Fighter 4. Στο Resident Evil 5 (που το διαφήμιζαν κι όλας) περίμενα πολύ καλύτερα εφέ μιας και είναι 3D Ready. PS: Ξεχάστε ότι είδατε σε Avatar ή Final Destination 4 3D... τα 3D effects στα παιχνίδια είναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
Rubin074 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Εγώ να σου πω την αλήθεια θα ψηνόμουν άνετα αλλά βλέπεις πέρα απ' τα γυαλιά (150 ευρώ δεν πάνε χρειάζεται κάρτα γραφικών και οθόνη οπότε πάει πολύ το μαλλί...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 όταν βγει 120hz monitor με IPS/PVA/MVA panel let me know plz
john2gr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Εγώ να σου πω την αλήθεια θα ψηνόμουν άνετα αλλά βλέπεις πέρα απ' τα γυαλιά (150 ευρώ δεν πάνε χρειάζεται κάρτα γραφικών και οθόνη οπότε πάει πολύ το μαλλί... Σε CRT δουλεύει μια χαρά, αν και μου έβγαλε την πίστη ... κάτι ξέραμε όσοι μέναμε στις 19άρες και στις 22άρες. Yeap, 160 κοστίζουν. Για όσους ενδιαφέρονται, εντός Ιανουαρίου/Φεβρουαρίου θα κυκλοφορήσουν τα νέα 24άρια monitors από Asus/Acer με FullHD support στα 120Hz και λέγεται ότι θα κοστίζουν κάπου στα 300 ευρώ. PS: Thnx για την μεταφορά του thread
outlaw star Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Σε CRT δουλεύει μια χαρά, αν και μου έβγαλε την πίστη ... κάτι ξέραμε όσοι μέναμε στις 19άρες και στις 22άρες. Yeap, 160 κοστίζουν. Για όσους ενδιαφέρονται, εντός Ιανουαρίου/Φεβρουαρίου θα κυκλοφορήσουν τα νέα 24άρια monitors από Asus/Acer με FullHD support στα 120Hz και λέγεται ότι θα κοστίζουν κάπου στα 300 ευρώ. PS: Thnx για την μεταφορά του thread ναι αλλά προφανώς με tn panel σε αυτή την τιμή...
z3et Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Σε CRT δουλεύει μια χαρά, αν και μου έβγαλε την πίστη ... Συμβατικη CRT? Αρα δουλευει και στις συμβατικες TFT/LCD?
outlaw star Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Συμβατικη CRT? Αρα δουλευει και στις συμβατικες TFT/LCD? νομίζω όχι πρέπει η tft να υποστηρίζει refresh rate 120 mhz...και το μόνα διαθέσιμα μοντέλα αυτή τη στιγμή είναι νομίζω της samsung και της viewsonic...αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος πιο γνώστης του θέματος...οι tft οθόνες που κυκλοφορούν στην αγορά αυτή τη στιγμή είναι στα 60 mhz
z3et Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 νομίζω όχι πρέπει η tft να υποστηρίζει refresh rate 120 mhz...και το μόνα διαθέσιμα μοντέλα αυτή τη στιγμή είναι νομίζω της samsung και της viewsonic...αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος πιο γνώστης του θέματος...οι tft οθόνες που κυκλοφορούν στην αγορά αυτή τη στιγμή είναι στα 60 mhz Αρκετες πανε μεχρι και 75Hz αλλα παιζει ρολο η αναλυση και η μεθοδος συνδεσης (DVI/HDMI ή D-Sub). Οι CRT φτανουν μεχρι 120hz ε? Μου φενεται θα κατεβασω το "κανονι" απο το παταρι...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 τα 60-75hz δεν παίζουν ρόλο στις TFT παραμόνο στο cap των fps που βάζει vsync... όχι όλες, μερικά μοντέλα που είναι και 19-21 ίντσες...
chek2fire Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) Εμένα πάντως με ψήνει αυτή η τεχνολογία και να δω λίγο τα game σε 3d θα είναι η απόλυτη εμπεριά αλλά ακόμα δεν υπάρχουν αρκετές οθόνες να το υποστιρίξουν. Αν βγούνε σίγουρα θα το αγοράσω. Περιμένω να βγάλει η nvidia και driver να το υποστιρίζει και για linux σε όλες τις κάρτες τις και όχι μόνο στις επαγγελματικές ακριβές της που το έχει τώρα. Εκεί θα είναι η απόλυτη εμπειρία να δουλεύεις με compiz η kwin και 3d vision. Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2010 από chek2fire
giorfos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 εγω εχω μια lg flatron w2284 f και σκεφτομαι να παρω τα γιαλια... λετε να το ματαιοσω ??? τα αλλα γιαλια που εχει η σελιδα της Nvidia κανουν για την οθονη μου???? να αρχισω να βλεπω το θεμα 3Δ μακρινο ονειρο????
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 αν η οθόνη δεν υποστηρίζει 120hz ανανέωση δεν γίνεται δουλειά...
john2gr Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Όσοι θέλουν να ασχοληθούν με το 3D Vision, ας περιμένουν λίγο. Στις 22 Ιανουαρίου έρχονται οι 24άρες με 120Hz σε FullHD. giorfos θα έχεις έντονο πρόβλημα με ghosting στην CRT. Ειδικά όταν θα αυξάνεις τον βαθμό τρισδιάστατου βάθους (ποιος ήρθε ε; ) θα τρως στην μάπα ένα κάρο είδωλα και θα καταλείξεις τελικά σε κάποια από τις LCD οθόνες (ή σε καμιά 60άρα της Mitsubishi )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα