Προς το περιεχόμενο

μοιρασμα γραμμης ιντερνετ

localy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω σε ενα υπολογιστη 2 καρτες δικτυου.στην μια καρτα εχω συνδεση με ethernet το ρουτερ και περνω νετ και θελω να δωσω νετ και σε ενα ακομα υπολογιστη χωρις να βαλω switch,λεω απο την δευτερη lan θυρα που εχω να παρω ενα καλωδιο και να το δυνδεσω στην αλλη lan απο το αλλο pc.τι ρυθμησεις πρεπει να κανω μετα???και τι καλωδιο να βαλω straight η cross???

Δημοσ.
εχω σε ενα υπολογιστη 2 καρτες δικτυου.στην μια καρτα εχω συνδεση με ethernet το ρουτερ και περνω νετ και θελω να δωσω νετ και σε ενα ακομα υπολογιστη χωρις να βαλω switch,λεω απο την δευτερη lan θυρα που εχω να παρω ενα καλωδιο και να το δυνδεσω στην αλλη lan απο το αλλο pc.τι ρυθμησεις πρεπει να κανω μετα???και τι καλωδιο να βαλω straight η cross???

Το καλώδιο που πρέπει να χρησιμοποιήσεις είναι cross! Στον PC1(αυτό που έχεις συνδεμένο το modem) θα πρέπει να πας Πίνακας Ελέγχου>Συνδέσεις Δικτύου και να κάνεις κοινόχρηστη την κάρτα δικτύου που έχεις συνδεμένο το router. Φρόντισε να είναι στην ίδια ομάδα εργασίας τα 2 pc. Λογικά μ αυτό το τρόπο τα windows θα σου ρυθμίσουν αυτόματα και την άλλη κάρτα δικτύου! Θα πρέπει να δεις τι ip έχουν δώσει και ανάλογα να βάλεις και στο PC2.

π.χ

PC1

ethernet2 -> ip: 192.168.0.1 subnet:255.255.255.0

PC2

ip:192.168.0.2

subnet:255.255.255.0

gateway: 192.168.0.1

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...