alexziog Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Αγόρασα αυτό το σκληρό δίσκο.Αφού αφαίρεσα τον παλιό(80 GB)έβαλα τον καινούργιο.Όταν άνοιξα το PS3 μου έβγαλε αυτό το μήνυμα.Έβαλα το flashaki μου και πάτησα START και SELECT(όπως έλεγε και το μήνυμα)για να εγκαταστήσω το firmware που είχα(2.80).Ενώ ξεκινά η εγκατάσταση,σταματά στο 99 ή 100 % και μετά από 2-3 λεπτά μου βγάζει αυτό το μήνυμα.Διάβασα τις οδηγίες από το βιβλιαράκι και από το site της Sony αλλά δεν κατάφερα τίποτα.Το update το έχω κατεβάσει από το site της Sony και το έχω δοκιμάσει σε δύο διαφορετικά usb έχοντας κάνει format τρεις-τέσσερεις φορές στο καθένα αλλά και πάλι τίποτα.Μήπως ο συγκεκριμένος δίσκος δεν κάνει για το PS3;Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος; edit:Τώρα που δοκίμασα να κάνω update μου έβγαλε αυτό
gherudos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Βγάλε το δίσκο και ξαναβάλε τον,εγώ όταν άλλαξα δίσκο με την 1η τον αναγνώρισε και δεν χρειάστηκε να περάσω κανένα update.
alexziog Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον gherudos,το πρόβλημα λύθηκε. Το θέμα μπορεί να διαγραφεί.
liopyr Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Γιατί να διαγραφεί ρε μαν, δεν είναι ντροπή, μπορεί να βοηθήσει και κάποιον άλλο στο μέλλον..
alexziog Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 οκ έχεις δίκιο.Τελικά έπρεπε να γίνει διαμόρφωση του δίσκου από το pc και μετά από το PS3.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.