mchatz Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Καλά εννοείται,πώς θα κρατήσουμε το μυστήριο μας;; Διακρίνω μια διαφωνία για τις επιλογές μου;;Αααα.... Διαφωνια ???? Καμμία, κυρία συνήγορε !!! (Σύμφωνα άλλωστε με τον "Κώδικα περι Προλήψεως και Αντιμετωπίσεως Διαφορών μεταξύ των δύο Φύλων", Άρθρο 1.632, παρ.446, εδάφιο κιβ' ,το οποίο τυγχάνει εφαρμογής στη συγκεκριμένη περίπτωση : " Οιαδήποτε διάστασις απόψεων μεταξύ ατόμων διαφορετικού φύλου, αφορούσα ιδιαιτέρως ζητήματα εμφανίσεως, κομμώσεως, αισηθητικής , ενδύσεως-υποδήσεως, ....επιλογής φορητού υπολογιστή (Αγλιστί laptop) κ.ο.κ, προερχομένη εκ του άρρενος μέλους, δεον όπως αποφεύγεται δια της μη γνωστοποιήσεως της (λόγω η έργω) εις το θήλυ μέλος. Προς προστασίαν της αξιοπρεπείας, σωματικής και ψυχικής ηρεμίας του άρρενος και πρός αποφυγή τελέσεως αξιοποινων πράξεων (λογω και έργω εξύβρισεως, απλών σωματικών βλαβών κ.ο.κ.) εξ αμφοτέρων, υποχρεούται ο άρρεν είτε εις σιωπηρήν και μόνο συγκατάθεσιν και συγκατάβασιν δια νέυματος της κεφαλής είτε είτε έις εκφοράν ενθυσιωδους σχετικήςφράσεως, εφαρμοζομένων των ανωτέρω κατόπιν εκτιμήσεως του επερχομένου κινδύνου, ουδαμώς δε δια νευμάτων η εκφράσεων υποδηλούντων δυσαρέσκειαν. Η τήρησις του παρόντος άρθρου επαφίεται είς την λογικήν των αρρενων."
anax111 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Ξέχνα το φίλε ! Άσε την να το πάρει μόνη της. Δεν βρίσκεις άκρη με δαύτες. Τις προάλλες εξηγούσα σε μια φίλη επί 4 ώρες τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα διαφόρων μοντέλων για να τη βοηθήσω να αγοράσει και τελικά αυτή διάλεξε ένα Vaio επειδή ήταν ροζ! Τα παιξα ο άνθρωπος μιλάμε!
Nomikaria Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Διαφωνια ???? Καμμία, κυρία συνήγορε !!! (Σύμφωνα άλλωστε με τον "Κώδικα περι Προλήψεως και Αντιμετωπίσεως Διαφορών μεταξύ των δύο Φύλων", Άρθρο 1.632, παρ.446, εδάφιο κιβ' ,το οποίο τυγχάνει εφαρμογής στη συγκεκριμένη περίπτωση : " Οιαδήποτε διάστασις απόψεων μεταξύ ατόμων διαφορετικού φύλου, αφορούσα ιδιαιτέρως ζητήματα εμφανίσεως, κομμώσεως, αισηθητικής , ενδύσεως-υποδήσεως, ....επιλογής φορητού υπολογιστή (Αγλιστί laptop) κ.ο.κ, προερχομένη εκ του άρρενος μέλους, δεον όπως αποφεύγεται δια της μη γνωστοποιήσεως της (λόγω η έργω) εις το θήλυ μέλος. Προς προστασίαν της αξιοπρεπείας, σωματικής και ψυχικής ηρεμίας του άρρενος και πρός αποφυγή τελέσεως αξιοποινων πράξεων (λογω και έργω εξύβρισεως, απλών σωματικών βλαβών κ.ο.κ.) εξ αμφοτέρων, υποχρεούται ο άρρεν είτε εις σιωπηρήν και μόνο συγκατάθεσιν και συγκατάβασιν δια νέυματος της κεφαλής είτε είτε έις εκφοράν ενθυσιωδους σχετικήςφράσεως, εφαρμοζομένων των ανωτέρω κατόπιν εκτιμήσεως του επερχομένου κινδύνου, ουδαμώς δε δια νευμάτων η εκφράσεων υποδηλούντων δυσαρέσκειαν. Η τήρησις του παρόντος άρθρου επαφίεται είς την λογικήν των αρρενων." Kόκκαλο η συνήγορος,χαχα..Πολύ καλά τα λέει το άρθρο! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:46 ---------- Ξέχνα το φίλε ! Άσε την να το πάρει μόνη της. Δεν βρίσκεις άκρη με δαύτες.Τις προάλλες εξηγούσα σε μια φίλη επί 4 ώρες τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα διαφόρων μοντέλων για να τη βοηθήσω να αγοράσει και τελικά αυτή διάλεξε ένα Vaio επειδή ήταν ροζ! Τα παιξα ο άνθρωπος μιλάμε! Εγώ πάντως τη νιώθω!
lagoudakis Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 για να λεμε την αληθεια ειναι ομορφα μηχανηματα,απο επιδοσεις λενε;δεν εχω ασχοληθει καθολου με σονυ
haHa Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Sony sr31 απο 920 ευρω για να λεμε την αληθεια ειναι ομορφα μηχανηματα,απο επιδοσεις λενε;δεν εχω ασχοληθει καθολου με σονυ Το συγκεκριμενο ειναι αριστη αγορα και ταχυτατο , ειδικα αν σκεφτεις οτι κανει μονο 900 ευρω ενω ειναι 13.3" με βαρος κατω απο 2 kg. Εχει εξαιρετικα specs για την τιμη του κ το βαρος-μεγεθος του: Intel Core 2 Duo P8600 2.40 GHz, Μνήμη: 4 GB, Σκληρός δίσκος: 320 GB, Οθόνη: 13.3 in, Κάρτα γραφικών: Radeon HD3470, Hdmi . Eιναι ελαφρυτερο, γρηγοροροτερο κ φθηνοτερο απο το apple macbook 13.3" χωρις να υστερει καθολου σε design!
nick#18 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 υπαρχει και σε ροζακι αυτο και το εχω δει και απο κοντα και μπορω να πω οτι ηταν ωραιο...αλλα ειπαμε δεν μας πειραζει το μεγεθος οθονης? γιατι 13.3...
Nomikaria Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 αυτο ελειπε εσυ να μην την νιωθεις Γυναικεία αλληλεγγύη!
dimkar2405 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Sony sr31 απο 920 ευρω Τo συγκεκριμενο σηκωνει εφαρμογες οπως autocad? Κι εγω για κοπελα θελω να αγορασω ενα απλα θα πρεπει σιγουρα να σηκωνει και autocad λογω του επαγγελματος της.
sophitian Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Πολύ καλές επιλογές για δώρα που συνυάζουν δυνατότητες και στύλ είναι οι εξής Laptop Vaio Pink Τσάντα Laptop 1 Και το HP BRONZE με την 13.3 οθόνη είναι super
Nomikaria Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Πολύ καλές επιλογές για δώρα που συνυάζουν δυνατότητες και στύλ είναι οι εξήςLaptop Vaio Pink Τσάντα Laptop 1 Και το HP BRONZE με την 13.3 οθόνη είναι super Συμφωνώ,πολύ καλές επιλογές..(αυτή την τσάντα γλυκοκοίταζα κι εγώ χθες στα MediaMarkt!)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.