Προς το περιεχόμενο

φθηνο σπρευ αερα για καθαρισμο εσωτερικου.

sarpijk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το θεμα τα λεει ολα. Που μπορω να βρω φτηνο σπρευ αερα, στο πλαισιο τα εχει 7 €, Σαν πολλα δεν ειναι για ΑΕΡΑ? Μηπως καπου πουλανε φτηνοτερα? θεσσαλονικη μενω...

Δημοσ.
το θεμα τα λεει ολα. Που μπορω να βρω φτηνο σπρευ αερα, στο πλαισιο τα εχει 7 €, Σαν πολλα δεν ειναι για ΑΕΡΑ? Μηπως καπου πουλανε φτηνοτερα? θεσσαλονικη μενω...

Στο βενζινάδικο της γειτονιάς σου! ;)

όπου κούτρα, με τα μούτρα!

Δημοσ.

πουλανε λιγο λιγο τον αερα του μαγαζιου. :P

Δημοσ.

αγόρασε ένα blower από praktiker η κάποιο κατάστημα εργαλείων και είσαι ήσυχος για μια ζωή!!

Δημοσ.
Εγώ πήρα ένα από τα EXTRA.

Έχει ένα πριν την πλατεία Αντιγονιδών.

τι ειναι τα Εχτρα? τι πουλανε?

Δημοσ.

Το πιο φθηνό είναι το να φυσάς με το στόμα σου αλλά...

στο τέλος ζαλίζεσαι

εισπνέεις το κατι τις

υπάρχει κίνδυνος να φτύσεις τα ευαίσθητα τσιπάκια σου

αλλεργίες και πταρμοί

και υποχρεωτικό μπάνιο μετά το τέλος της διαδικασίας..

Σοβαρά τώρα ...

Είδα κάτι σπρέι στα media mark με νορμάλ τιμές (ακριβώς δεν θυμάμαι)

Επίσης θα σου πρότεινα να αγοράσεις και ένα πινέλο ζωγραφικής φυσικής τρίχας Νο 10 (δεν είναι ακριβό) το οποίο σε συνδυασμό με σπρέϊ κάνει θαύματα. (φυσάς και ταυτόχρονα στριφογυρίζεις λίγο το πινελάκι). Διώχνει τη σκόνη όσο επίμονη και να είναι καθώς και κάνεις λίγο οικονομία στο σπρέϊ αέρα.

Προσωπικά το πινελάκι το χρησιμοποιώ ανάμεσα στις ψύκτρες και δύσκολα προσβάσιμες περιοχές.

Δημοσ.

ψιλοofftopic

αλλά γιατί δε δοκιμάζεις με ηλεκτρική σκούπα; με τα σπρέϋ η σκόνη ανακυκλώνεται δε χάνεται

σορρυ για το offtopic

Δημοσ.

Η ηλεκτρικη σκούπα είναι *τζιζ* φάση και δέν θα την πρότεινα...εκτός αν έχει πιάσει αρκούδες το εσωτερικό του κουτιού.Η σκόνη που μαζεύεται συνήθως μέσα στο κουτί ναί μέν είναι σάν πούδρα,έχει το κακό συνήθειο όμως να μένει κολλημένη πάνω στα pcb, οπότε εκεί χρειάζεται να κάνει άμεση επαφή το στόμιο της σκούπας.Το πρόβλημα είναι οτι μπορεί να ρουφήξει τίποτα και άντε γεία,πάμε για άλλα.Καλύτερα manual work με το πινελάκι για να ξεκολλήσει η σκόνη και ξανά μανα φύσημα.Στο μπαλκόνι πάντως που κάνω την διαδικασία μια φορά ανα 2~3 μήνες με σεσουάρ+πινέλο,δέν έχω δεί να "ανακυκλώνεται" η σκόνη.Σίγουρα είναι βαβούρα, επειδή μέρος χτυπάει στα τοιχώματα και πρέπει να το ξαναφυσήξεις,άλλα στο τέλος θα φύγει.

Για το πιεστικό στο βενζινάδικο...ένα έχω να πώ

Δημοσ.

Η καλύτερη λύση είναι να πας στο κοντινότερο βενζινάδικο,όπως είπαν και άλλοι,φυσάς και τελειώνεις χωρίς να δώσεις μία...

Edit:Για το πιεστικό στο βενζινάδικο ήθελα να φέρω ακριβώς το ίδιο παράδειγμα με τον Tenshi.:lol:

Δημοσ.

να σου πω εγω τι κανω....επιδη η σκουπα μου φυσαει κιολας προς τα εξω βγαινω στο μπαλκονι, φυσαω τα παντα χρησιμοποιω και το πινελακι μου για τα pcb απο τις καρτες και κατι κουλα σημεια πανω στο mobo και μετα το γυρναω στο ρουφα και μαζευω την ξεμπαρκη σκονη....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...