kyrias4 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 παιδια χρειαζομαι τη βοηθεια σας. ψαχνω εδω και καιρο τα drivers για την παλια μου τιμονιερα την logitech wingman formula force και δεν τα βρισκω. αν μπορειτε αν με βοηθησετε ή αν ξερετε κατι πειτε μου. ευχαριστω πολυ!!! Κυριάκος
parsifal Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Software. Παρακαλώ πριν να ανοίξετε νέο θέμα, να ελέγχετε τις περιγραφές της κάθε ενότητας στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας. Ευχαριστώ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 αν πας στο site της logitech στο support section νομίζω ότι θα βρεις unified drivers για όλα τα gaming products της...
kyrias4 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 το ξερω απλα ειμαι καινουργιος στο forum και μπερδεψα τα θεματα. Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου αλλα δεν καταλαβα κατι. τα unified drivers ειναι στιγκεκριμενα ή μπορω ας πουμε να κατεβασω τα drivers ενος προηγουμενου μοντελου? μου λες κανενα link απο το site της logitech? σε ευχαριστω πολυ!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.