Sebastienomnia Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Καλησπέρα παιδιά. Κατεβάζω το .iso των Win7 και θέλω να ρωτήσω πως πρέπει να κάνω backup τον mozilla μου για να τον επαναφέρω μετά. Θέλω να σώσω δηλαδή κωδικούς και bookmarks. Τι χρειάζομαι γι'αυτό? Τι άλλο πρέπει να σώσω πριν τη νέα εγκατάσταση?
kkalop Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Κάτι που δουλεύει εύκολα για γενικό backup firefox είναι η αντιγραφή ολόκληρου του φακέλου που περιέχεται το profile π.χ. στα Vista είναι εδώ "C:\Users\username\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles" και επεξεργασία του αρχείου "profiles.ini" ώστε μετά την εγκατάσταση του νέου firefox να βλέπει το παλιό profile. Τώρα αν θες μόνο bookmarks και κωδικούς κάτι πολύ εύκολο και βολικό είναι το addon που λέγεται "xmarks" και το οποίο κάνει συγχρονισμό αυτών μέσω internet !!!
Physics_Rulez Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Καλησπέρα παιδιά.Κατεβάζω το .iso των Win7 και θέλω να ρωτήσω πως πρέπει να κάνω backup τον mozilla μου για να τον επαναφέρω μετά. Θέλω να σώσω δηλαδή κωδικούς και bookmarks. Τι χρειάζομαι γι'αυτό? Τι άλλο πρέπει να σώσω πριν τη νέα εγκατάσταση? Χρειάζεσαι το πλέον δοκιμασμένο MozBackup http://mozbackup.jasnapaka.com/ Τα κάνει όλα και συμφέρει.
markelos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Kάπου εδώ στο forum διάβασα μου φαίνεται, ότι το mozbackup δεν κάνει ολοκληρωμένη δουλειά για τον firefox 3.5. Aν ισχύει αυτό, μπορείς να σώσεις τα bookmarks σε JSON file, πατώντας σε Firefox Ctrl+Shift+B --> Import & Backup --> Backup. Για κωδικούς ανακάλυψα τελευταία το addon password exporter 1.1. To βάζεις τώρα, κάνεις export τους κωδικούς σε ένα xml αρχείο, μετά την εγκατάσταση των 7 και του ff το ξαναεγκαθιστάς και κάνεις import το αρχείο. Όλα αυτά στην περίπτωση που δε λειτουργεί το mozbackup που είπε και ο απο πάνω, το οποίο είναι φοβερό προγραμματάκι.
Sebastienomnia Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Χρησιμοποιώ από το απόγευμα το xmarks και δουλεύει άψογα παιδιά! Το θετικό είναι ότι μπορείς να το έχεις "παντού" αφού η δουλειά γίνεται online μέσω του xmarks.com
Physics_Rulez Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Είμαι τυχερός δηλαδή που μου δούλεψε το mozbackup? Έκανα επαναφορά backup σήμερα μετά το format, από 3.5 σε 3.5 και είναι μια χαρά. Μήπως το πρόβλημα είναι από προηγούμενες εκδόσεις σε 3.5?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.