Προς το περιεχόμενο

service pack 1 - 2 -3 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

plaths

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν έχει νόημα η ερώτηση σου. Κάθε service pack διορθώνει λάθη οπότε δεν μιλάμε για διαφορές αλλά ουσιαστικά για μία εξέλιξη

• Super Moderators
Δημοσ.

το πρώτο δεν ήταν και άσχημο, τα sequels αν και έσπασαν ταμεία κλασικά ακολούθησαν τον κανόνα...

Δημοσ.

αμα βαλω serv pack 3 ειναι καλ'υτερο απο τ αλλα?και πια ειναι τ πλεονεκτηματα κ μειωνεκτηματα ?

Δημοσ.

Νομίζω ότι ξενυχτάς πολύ και δεν σου κάνει καλό... :-)

Δεν μπορείς να βάλεις το 2 εάν δεν έχεις βάλει πρώτα το 1 καθώς και το 3 εάν δεν έχεις βάλει πρώτα το 1 και το 2. (Δεν τίθεται θέμα επιλογής ανάλογα με το πιο σου αρέσει).

Ο deathlok στο εξήγησε είδη. Σου απάντησε ότι είναι η λογική συνέχεια - "βελτίωση" του λειτουργικού σου προγράμματος.

Δημοσ.

Εντάξει ρε παιδιά δεν τα ξέραμε κι εμείς όλα στην αρχή. Ρωτάει το παιδί να μάθει..

Δημοσ.

Δεν μπορείς να βάλεις το 2 εάν δεν έχεις βάλει πρώτα το 1 καθώς και το 3 εάν δεν έχεις βάλει πρώτα το 1 και το 2. (Δεν τίθεται θέμα επιλογής ανάλογα με το πιο σου αρέσει).

Λαθος :-) , το sp2 περιεχει ολα τα updates του sp1 καθως και το sp3 ολα τα updates των sp1 & sp2. Αρα αν θέλεις το sp3 απλά βαζεις το sp3 χωρίς να πρέπει να βάλεις τα προηγούμενα service packs.

Δημοσ.

Δεν το θυμόμουν αυτό...

Ποτέ δεν έβαλα κατευθείαν το sp3.

Είδες τελικά 15 χρόνια στους υπολογιστές (ως χρήστης) και πάλι μαθαίνεις...

Δημοσ.

Για να καταλαβο γιατι με περδεψατε βαζω απο τ εχω καταλαβη εχω το serv pack 2 μπορω να βαλω με τι μια το serv pack 3?αλλα αναρωτιεμε αν απο αυτα τα προγραματα που χω αν καπια δεν δουλευουν κατι τετιο εχω ακουσει.

• Super Moderators
Δημοσ.
Για να καταλαβο γιατι με περδεψατε βαζω απο τ εχω καταλαβη εχω το serv pack 2 μπορω να βαλω με τι μια το serv pack 3?αλλα αναρωτιεμε αν απο αυτα τα προγραματα που χω αν καπια δεν δουλευουν κατι τετιο εχω ακουσει.

Αν έχεις ήδη το Service Pack 2, μπορείς να βάλεις το Service Pack 3 χωρίς κανένα πρόβλημα. :-)

Δημοσ.

Δεν ακούστηκε κάτι... για προβλήματα σε παιχνίδια και γενικότερα προβλήματα μετά την εγκατάσταση του SP3.

Βάλτο άφοβα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...