plaths Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Μπορε'ιτε να μου πείτε τις διαφορ'εσ ανάμεσα στο service pack 1-2-3? ευχαριστο
deathlok Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 δεν έχει νόημα η ερώτηση σου. Κάθε service pack διορθώνει λάθη οπότε δεν μιλάμε για διαφορές αλλά ουσιαστικά για μία εξέλιξη
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 το πρώτο δεν ήταν και άσχημο, τα sequels αν και έσπασαν ταμεία κλασικά ακολούθησαν τον κανόνα...
liopyr Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Έχει βγει και σε πακέτο η τριλογία, golden limited edition, και δώρο φανελάκι!
plaths Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 αμα βαλω serv pack 3 ειναι καλ'υτερο απο τ αλλα?και πια ειναι τ πλεονεκτηματα κ μειωνεκτηματα ?
nurse Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Νομίζω ότι ξενυχτάς πολύ και δεν σου κάνει καλό... Δεν μπορείς να βάλεις το 2 εάν δεν έχεις βάλει πρώτα το 1 καθώς και το 3 εάν δεν έχεις βάλει πρώτα το 1 και το 2. (Δεν τίθεται θέμα επιλογής ανάλογα με το πιο σου αρέσει). Ο deathlok στο εξήγησε είδη. Σου απάντησε ότι είναι η λογική συνέχεια - "βελτίωση" του λειτουργικού σου προγράμματος.
Tmark Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Εντάξει ρε παιδιά δεν τα ξέραμε κι εμείς όλα στην αρχή. Ρωτάει το παιδί να μάθει..
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δεν μπορείς να βάλεις το 2 εάν δεν έχεις βάλει πρώτα το 1 καθώς και το 3 εάν δεν έχεις βάλει πρώτα το 1 και το 2. (Δεν τίθεται θέμα επιλογής ανάλογα με το πιο σου αρέσει). Λαθος , το sp2 περιεχει ολα τα updates του sp1 καθως και το sp3 ολα τα updates των sp1 & sp2. Αρα αν θέλεις το sp3 απλά βαζεις το sp3 χωρίς να πρέπει να βάλεις τα προηγούμενα service packs.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 ακριβώς, άρα βάζεις το SP3 και καθάρισες...
nurse Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δεν το θυμόμουν αυτό... Ποτέ δεν έβαλα κατευθείαν το sp3. Είδες τελικά 15 χρόνια στους υπολογιστές (ως χρήστης) και πάλι μαθαίνεις...
plaths Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Για να καταλαβο γιατι με περδεψατε βαζω απο τ εχω καταλαβη εχω το serv pack 2 μπορω να βαλω με τι μια το serv pack 3?αλλα αναρωτιεμε αν απο αυτα τα προγραματα που χω αν καπια δεν δουλευουν κατι τετιο εχω ακουσει.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Για να καταλαβο γιατι με περδεψατε βαζω απο τ εχω καταλαβη εχω το serv pack 2 μπορω να βαλω με τι μια το serv pack 3?αλλα αναρωτιεμε αν απο αυτα τα προγραματα που χω αν καπια δεν δουλευουν κατι τετιο εχω ακουσει. Αν έχεις ήδη το Service Pack 2, μπορείς να βάλεις το Service Pack 3 χωρίς κανένα πρόβλημα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 δεν υπάρχει πρόβλημα ασυμβατότητας προγραμμάτων με το Sp3
plaths Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 και επισης και με παιχνιδια δν θα χω κανα προβλημα ετσι?
nurse Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δεν ακούστηκε κάτι... για προβλήματα σε παιχνίδια και γενικότερα προβλήματα μετά την εγκατάσταση του SP3. Βάλτο άφοβα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.