Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
Support για την ATi 4850; Ωχ, τι ρωτάω...

αν θα τρέχουν τα games? λογικά ναι, αλλά σε DX10 ή DX10.1, προφανώς όχι σε DX11

Δημοσ.
αν θα τρέχουν τα games? λογικά ναι, αλλά σε DX10 ή DX10.1, προφανώς όχι σε DX11

Βασικά, για το support.. Αλλά πιο πολύ, σαν ερώτηση περιέργιας είναι, καθώς το μοναδικό νέο παιχνίδι που έχω, είναι το Prince of Persia (το οποίο μέχρι πρότινως έπαιζα σε XP..). Από εκεί και πέρα, ο αδερφός μου ακόμη ανεβαίνει στο ranking του.. Battlefield 2..!

Απ' ότι φαίνεται, εάν βγει το 3, μας βλέπω για αναβάθμιση (εντάξει, έταξα αναβάθμιση στον εαυτό μου με την επίσημη των Windows 7!!!).

Και το dx8 δεν είχε μείνει λίγο στην αγορά;

• Super Moderators
Δημοσ.

τι ακριβώς εννοείς με το support δλδ? γιατί μπερδεύτηκα

δεν νομίζω ότι θα χρειαστείς φέτος...

δεν θυμάμαι πάνε πολλά χρόνια...

Δημοσ.
τι ακριβώς εννοείς με το support δλδ? γιατί μπερδεύτηκα

δεν νομίζω ότι θα χρειαστείς φέτος...

δεν θυμάμαι πάνε πολλά χρόνια...

Άκυρο, δική μου χαζομάρα... Το πήγα στο να υποστηρίζει 11 η 4850... Σαν παππούς σκέφτομαι μερικές φορές..! Αλήθεια (σχετικά off-topic..), σε παιχνίδια, έχει δει κάποιος ορατές διαφορές σε XP (dx9) και Vista / 7 (dx10); Ρωτάω, γιατί δεν έχω ασχοληθεί προσωπικά..

• Super Moderators
Δημοσ.

μικρές οι διαφορές πιστεύω αλλά αφού υπάρχουν και κάρτες και Vista το αξιοποιούμε...

Δημοσ.

Υπαρχει περιπτωση να δουμε στο μελλον games με το σημα της ati??????οπως με τα 10δες games με σημα της nvidia?

Μπραβο στην ati-amd μπαινει δυναμικα στο directχ 11 μενει να δουμε και τι θα κανει η nvidia........γιατι αν οντως αργησει να βγαλει καρτες με το νεο direct φοβαμαι πως αυτο θα ειναι κακο για την τσεπη μας.......:P!!!!

Δημοσ.
Υπαρχει περιπτωση να δουμε στο μελλον games με το σημα της ati??????οπως με τα 10δες games με σημα της nvidia?

Μπραβο στην ati-amd μπαινει δυναμικα στο directχ 11 μενει να δουμε και τι θα κανει η nvidia........γιατι αν οντως αργησει να βγαλει καρτες με το νεο direct φοβαμαι πως αυτο θα ειναι κακο για την τσεπη μας.......:P!!!!

/αγκρει

φδασσαφ

Δημοσ.

Πλεον στην ηλικια των 40ετων και μετα απο 25χρονια αναβαθμισεων - με οποια οικονομικη αιμοραγια συνεπαγεται αυτο - ειμαι οπαδος του πρωτα βλεπω και μετα αγοραζω .

Αν ηταν χρηματιστηριο ισως αγοραζα βασει φημων , hardware ομως ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ !

Δημοσ.
Oύτε ένας δεν έχει πει "ωχ, πάμε πάλι για αναβάθμιση'';

Ντισαπόιντ-.

Ε γιατί αυτή είναι η γκρίνια τ νεοέλληνα κατά κόρον..μάλλον αλλάξαν οι καιροί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...