Elem J Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Αν και ειμαι ευχαριστημενος με το nero, παρατηρησα οτι αν θελεις να φτιαξεις ενα dvd με mp3 δεν μπορεις να πετυχεις τη σωστη σειρα στην οποια θελεις να ακουσεις τα τραγουδια. Για αυτο το λογο εγκατεστησα το roxio το οποιο σου προσφερει αυτην την επιλογη. Ετσι το χρησιμοποιησα για να φτιαξω τα τραγουδια στη σωστη σειρα και μετα τα εκανα export(κατι που μου πηρε πολυ ωρα) για να τα γραψω με το nero.Αφου το τελειωσα ομως και εκαψα το dvd (χωρις multisession) τωρα δεν μπορω να το αναπαραγω σε κανενα dvd player.Δοκιμασα ακομα να κανω burn το dvd κατευθειαν απο το roxio η να κανω ενα Music DVD απο το roxio(δηλαδη να παιζει μουσικη απο μενου), αλλα ειχα το ιδιο αποτελεσμα. Τι μου προτεινεται να κανω για να μπορει να παιξει το dvd με τη σωστη σειρα τα τραγουδια σε dvd players? Και γιατι το roxio αργει να κανει export η ακομα κατευθειαν burn σε dvd?Ευχαριστω εκ των προτερων για οποιαδηποτε απαντηση.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Βαλε το Ashampoo Music Studio 3...!!! Ειναι ελαφρυ και γρηγορο!
Elem J Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Εχω βαλει στη σειρα 1000 τραγουδια ηδη στο roxio.Δε λεει να τα ταξινομω ξανα τωρα σε καινουργιο προγραμμα.Ευχαριστω παντως
micos000 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Νομίζω πως δεν υπάρχει δυνατότητα να βάλεις σε σειρά mp3 τραγούδια χωρίς να τα κάνεις μετονομασία. Η σειρά αναπαραγωγής θα είναι πάντα αλφαβητική ή τυχαία, τουλάχιστον όσον αφορά mp3-dvd players. Υπάρχουν 2 τρόποι που μπορώ να φανταστώ για να πετύχεις την σωστή σειρά. 1. να κάνεις μετονομασία και να αριθμήσεις τα κομμάτια ξεκινώντας από το 0000, 0001, 0002 κοκ, αφού μιλάς για τετραψήφιο αριθμό αρχείων. 2. να αποθηκεύσεις την σειρά των τραγουδιών σε playlist και να δεις αν υποστηρίζει το player σου αναπαραγωγή από Playlist (.m3u, .pls κτλ). Νομίζω όμως ότι ο 1ος τρόπος είναι ο πιο σίγουρος. Σε αυτό μπορεί να σε βοηθήσει κάποιο πρόγραμμα renamer, π.χ. το ReNamer beta. Ρίξε τον/τους φάκελους με τα mp3 και βάλτα με την σειρά που θέλεις. Μετά Add (rule) και επέλεξε Serialize με επιλογές: και ξανά Add και επέλεξε Insert με επιλογές: Στο πεδίο έχω βάλει μια τελεία και ένα κενό μαζί για να ξεχωρίζει το όνομα αρχείο από την αρίθμηση. Μόλις τα βάλεις, στο preview θα σου δείξει πως θα είναι η τελική ονομασία (ακόμα δεν έχει γίνει καμία αλλαγή) και αν πατήσεις rename θα στα μετονομάσει. Μπορείς να κάνεις και άλλες αλλαγές σειράς πριν πατήσεις rename, και πατώντας preview θα σου ανανεώνει το αποτέλεσμα. Στην σελίδα του δημιουργού (den4b) υπάρχει και guide για το πρόγραμμα. EDIT: Μόλις είδα αυτό από τον Xvipes. Νομίζω ότι θα σε βοηθήσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.