Προς το περιεχόμενο

Eπέκταση μνήμης

witty

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Ο φορητός που έχω παραγγείλει είναι Toshiba Satellite L350-146.

Στα χαρακτηριστικά του βλέπω ότι έχει μνήμη 2 GB στα 667 Mhz και ένας φίλος μου πρότεινε να του προσθέσω άλλα 2Gb, επειδή τα vista που έχει θα τo γονατίζουν.

Αποφάσισα, λοιπόν να παραγγείλω μία μνήμη 2gb ακόμα.

Η ερώτηση είναι η εξής :

Η μνήμη πρέπει να είναι αυστηρά 667 ΜΗz ή μπορεί να είναι και των 500Mhz ή 800Mhz?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Στα χαρακτηριστικά του βλέπω ότι έχει μνήμη 2 GB στα 667 Mhz και ένας φίλος μου πρότεινε να του προσθέσω άλλα 2Gb, επειδή τα vista που έχει θα τo γονατίζουν.

Ποιος σου ειπε οτι τα vista θα γονατισουν με 2gb?

Εγω ειχα βαλει vista ultimate σε laptop με 1gb ram και πετουσε.

Δημοσ.

Δεκτό..

Ούτως ή αλλως, το φορητό θα το χρησιμοποιώ κυρίως για παρουσιάσεις σε πελάτες. Ούτε ταινίες, ούτε παιχνίδια.

Δημοσ.
Δεκτό..

Ούτως ή αλλως, το φορητό θα το χρησιμοποιώ κυρίως για παρουσιάσεις σε πελάτες. Ούτε ταινίες, ούτε παιχνίδια.

που να δεις τι κανω εγω με 2GB στα vista. Μην ακους ο,τι λεει ο καθενας

Δημοσ.

στο δικο μου λαπτοπ(toshiba) με 2GB ραμ και vista 32bit εβαλα 3GB ραμ(ειχε 2χ1 με 2 θεσεις).μπορω να πω οτι δεν ειδα και τρελες διαφορες.

δεδομενου οτι δεν το χρησιμοποιεις οπως ειπες για βαριες εφαρμογες πιστευω οτι ειναι περιττο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

2 φυσικά αφού στο λέει και ο ίδιος ο κατασκευαστής.Διάβασε λίγο καλύτερα τα χαρακτηριστικά του φορητού σου και θα λύσεις πολλές απορροίες σου... το μόνο που θα σε απασχολεί μέτα θα είναι η επιλογή εταιρείας για τις μνήμες που θα χρειαστείς.

Δημοσ.

Εγω εχω ανοιχα 3 παιχνιδια με 1,7 gb και εχω και αλλα ελευθερα.

Μην ακους οτι σο λεει ο καθενας 2 ειναι αρκετα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...