Προς το περιεχόμενο

Πόσο seedάρετε;

Skylined

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
That's a record! :-D

record ειναι κατι τετοια:

Uploaded 426.77 TB

Downloaded 63.60 GB

Share Ratio

6,870.948

τα 1-2-3ΤΒ ειναι αρκετα φυσιολογικα (αν και απο οτι λεει ο Poulinos ειναι με την home συνδεση,αρα μπραβο του :-) )

Μα το περιεργο ειναι αυτο

Μόνο 3 αρχεία 60gb το καθένα...

Ε με εχει φαει η περιεργεια..:-)

ενα blue-ray Untouched ειναι καπου 25-80GB

• Super Moderators
Δημοσ.

αυτά τα records είναι από αρχικούς uploaders των torrents, όχι από άτομα που κατεβάζουν και seedάρουν μετά :-)

Δημοσ.
αυτά τα records είναι από αρχικούς uploaders των torrents, όχι από άτομα που κατεβάζουν και seedάρουν μετά :-)

ναι για αυτο ειπα οτι ειναι αυτα ρεκορ ενω τα 2-3 ειναι αρκετα συχνο φαινομενο απο απλους user

• Super Moderators
Δημοσ.
Βασικα δεν ηταν καρφι, αλλα ηταν ευθεια κριτικη.

Kαρφί είναι, η ευθεία κριτική δεν γίνεται με ένα post σε άσχετο thread, η ευθεία κριτική γίνεται με νέο θέμα στο Insomnia Site forum. ;)

Πραγματι εχεις δικιο(pedantically speaking). Αφου στα torrents (αμα δεις τα στατιστικα, δεν θυμαμαι ακριβως αλλα πανω απο 95 % γινεται διακινηση παρανομων αρχειων) γινεται διακινηση λοιπον καπου 95 % παρανομων αρχειων και 5 % νομιμων, αρα δεν ειναι καθολου αντικανονικη (ως προς τους κανονες ενος φορουμ) μια τετοια συζητηση.

Κοντα στα χλωρα ανασταινονται και τα ξερα.:mrgreen: (αυτο που εννοω ειναι οτι τα μελη που λαμβανουν μερος στην συζητηση περι των torrent μπορει να ανηκουν αποκλειστικα στην νομιμη κατηγορια οποτε κανεις δεν μπορει να πει τιποτα για μια συζητηση. Ολοι θεωρουνται αθωοι παροτι τα στατιστικα λενε οτι η συντριπτικη πλειοψηφεια ειναι παρανομοι.)

Τα ιδια ισχυουν και για τα mp3 και για τα DivX οπως ειπες. Αφου υπαρχει ενα 1-5% χρηστων που εχει αυθεντικα τα τραγουδια του σε mp3, μπορουμε να μιλαμε ελευθερα και ολα καλα.

Για να λήξει εδώ το ζήτημα, μια γρήγορη απάντηση στο "καρφί":

http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=1579843&postcount=6

και

http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=1580464&postcount=7

;)

Δημοσ.
Μα το περιεργο ειναι αυτο

Μόνο 3 αρχεία 60gb το καθένα...

Ε με εχει φαει η περιεργεια..:-)

3 torrents εννοούσα...:o

2 τριλογίες και μια τετραλογία 1080p BR..σχεδόν uncompressed.

Και δεν τα κατεβάζω τα ανεβάζω.Τα έχω κατεβάσει και τα έχω ανεβάσει αλλά μου βγήκε η παναγία..Τώρα τα άφησα λίγο να έχω καβάτζα μπόλικη όταν θα κατεβάσω και τα επόμενα...

Όχι τίποτε άλλο...Έχει και πολλά ακόμη για κατέβασμα από Σεπτέμβριο καλό είναι να έχω μια καβάτζα.Έχει και τρανσφορμερς 2 από Σεπτέμβριο..(μια 20άρα gb μέσα στο νερό)

εδώ καλά καλά ακόμη ο άρχοντας δεν έχει βγεί σε BR(στάνταρ θα χτυπήσει και αυτός 65άρα gb μόλις βγεί)...:lol:

Δημοσ.

Πριν αρχίσω να μπλέκομαι με private trackers δεν seedαρα καθόλου...

Αργότερα μπήκα σε ένα καλό ξένο tracker και επειδή δεν ήθελα να "χάσω" το account μου...

Seedαρα κανονικά και πλέον είμαι:

Ratio: 1.342

Upload: 1.98 TB

Download: 1.47 TB

Και το seed άρχισε με την 384/128 της forthnet που είχα...

Τώρα με την 24 connex το λιώνω...!!!

Δημοσ.

Εμένα 40kb/s max έχει,για μικρά αρχεία(~100μβ)τα seedaro 1 φορά ολόκληρα.

Αν είναι πιο μεγάλα,απλά αφήνω να seeding όταν δεν είμαι στο pc και όσο πάει.

Εγώ εκεί εχώ μόνο:

Βαθμός: Member ↑ 23.94 GB ↓ 50.12 GB Ratio 0.48

Δημοσ.

Εγω seedara και seedarw ανελλιπώς ακόμα και με την 384 σύνδεση που είχα.

Δεν ξέρω το βλέπω πολύ παρείστικο το θέμα και μ αρέσει.

Και φυσικά νιώθω οτι έτσι ανταποδίδω σε όσους φρόντισαν για την διασκέδαση μου!

Δημοσ.

Εγώ με 2 mb/s κάνω upload ~30kb/s...

Κάνω καθημερινά seed ειδικά όταν δεν είμαι σπίτι αλλά δεν νομίζω ότι βοηθάω και πολύ με αυτά τα νούμερα...

Δημοσ.

Κάποτε και εγώ σαν παιδί, άφηνα για κανένα 6μηνο, επί καθημερινής βάσεως τον υπολογιστή ανοιχτό για 12 ώρες. Να' ναι καλά τα free leech πακέτα σειρών και ταινιών, αλλιώς δε θα είχα ούτε 1,5 ratio. Πλέον βέβαια έχει να ανοίξει το utorrent πάνω από μήνα, αλλά δε βαριέσαι...

Uploaded 701.59 GB (1.80 GB/Day)

Downloaded 29.77 GB (78.36 MB/Day)

Share ratio 23.568

<a href=http://img34.imageshack.us/img34/9427/statshnf.jpg' alt='statshnf.jpg'> w640.png[/img]

Δημοσ.

Και εγω σε private trackers το εχω το ρατιο πανω απο το 1 και συνηθως στους public μπορει να φτασει 0.5 ρατιο

Οσο για αυτους που λενε οτι δεν αξιζει να κανεις seed με 1-2 mbps συνδεση καμια φορα μπορει να seedαρουν καποια torrents τα οποια ειναι νεκρα απο seeders οποτε και τα 20-30 kbos που ανεβαζουν καμια φορα ειναι οαση για καποιους που μπορει να ψαχνουν πολυ καιρο αυτο το torrent :-D(ενταξει ξερω σπανια περιπτωση αλλα μπορει να συμβει :P)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...