Προς το περιεχόμενο

Πόσο seedάρετε;

Skylined

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ναι αλλά αυτό που μας ενδιαφέρει είναι το ratio, έτσι δεν είναι;

οχι, παίζει ρόλο και το μέγεθος του αρχείου.

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

upload 56-60 kb/sec. ένας απ' τους βασικούς λόγους που αναβάθμισα τη σύνδεση μου ήταν για να διπλασιάσω το upload. Στον ελληνικό τράκερ που έχει παλιές τηλεοπτικές σειρές, πανάρχαιους αθλητικούς αγώνες, ντοκιμαντέρ και πολλά νόμιμα αρχεία πραγματικά δε νιώθω πιεσμένος με το υποχρεωτικό κατώτατο ratio του 0.9 ή 0.8 δεν θυμάμαι καλά γιατί δε νοιάζει κιόλας. Εγώ το έχω στο 1. Πάρε κόσμε να 'χεις.

Δημοσ.
Ναι αλλά αυτό που μας ενδιαφέρει είναι το ratio, έτσι δεν είναι; Και υπόψιν ότι έγιναν με γραμμή 2 Mbit, δηλ. 18 KB/s upload.

οχι, παίζει ρόλο και το μέγεθος του αρχείου.

@afentiko7 πως δεν παιζει ρολο?αμα ηθελε μπορουσε με το που ανεβασει 1:1 να πει ωπ ωραια τελειωσα το κλεινω,αλλα αντιθετος το αφησε να το παρουν και οι υπολοιποι και το εδωσε πισω 30φορες(και ας ηταν για να φτιαξει ρατιο),εξαλλου εχει γινει της μοδας τα μεγαλα αρχεια/packs να γινονται FL σχεδον κατευθειαν,το μονο προβλημα που μπορει καποιος να εχει με τις μικρες συνδεσεις μας ειναι στο HD υλικο

πολλες φορες ομως στο μεγαλυτερο αρχειο μπορει να δωσεις ακομα περισσοτερα αν εχεις υπομονη γιατι συνηθως στα μεγαλα οι seeders φευγουν κατευθειαν...

Δημοσ.
Μου αρεσει αυτη η συζητηση.

Η πληρης υποκρισια στους κανονες(του φορουμ). Δεν δινουμε λινκ παρανομα. Δεν κανουμε συζητησεις για Warez φορουμ, κλπ.

Αλλά βεβαιως αφηνουμε ελευθερα μια συζητηση των χρηστων torrent περι το ποσο συχνα και ποσο πολυ seedaρουν, δινουν δηλαδη ελευθερα και παρανομα χιλιαδες gigabytes copyrighted τραγουδιων, copyrighted παιχνιδιων, προγραμματων αξιας χιλιαδων ευρω, copyrighted ταινιων, κλπ, καταπατωντας βαναυσα τους νομους.

Χμμ με μια δευτερη σκεψη ομως καποιος μη υποκριτης θα με διορθωνε για την καχυποψια μου και θα μου ελεγε οτι κανείς μας δεν seedaρει παρανομα πραγματα μονο ελευθερα επιστημονικα βιβλια σε ηλεκτρονικη μορφη καθως και μονο freeware προγραμματα τα οποια οπως ειναι λογικο πρεπει να διαμοιραστουν μεσω torrent.

Για κατσε ρε φιλε εσυ οτι κανεις στην ζωη σου ειναι νομιμο ?Π.χ δηλαδη σου δοθηκε η ευκαιρια να κρυψεις κατι απο την εφορια και δεν το εκανες για χαρη του κοινωνικου συνολου!Εδω γινεται ο κλεψας του κλεψαντος απο αυτους που μας κυβερνουν και ολους τους αλλους αρχοντες του τοπου και εσυ κολλησες με τα τορεντς.Μακαρι ολες οι παρανομιες να ηταν του μεγεθους κατεβασματος τορεντς.Γιατι ολες οι δισκογραφικες και κινηματογραφικες εταιριες ειναι καθαρες και τιμιες?Για ρωτα καποιον εργαζομενο σ'αυτες να σου πει ποσα λεφτα απο τον μισθο του του τρωνε καθε μηνα!Και μην μου πεις πως δεν συμβαινει κατι τετοιο ειδικα τωρα με την κριση.Αν τους ενδιαφερουν τα λιγα αυτα ψιχουλα που χανουν απο μας ας τα κλειδωνουν καλλυτερα η' ας βαλουν μια μικρη μηνιαια συνδρομη στον παροχο να γινουμε και εμεις νομιμοι και να αποκτησουμε προσωπο στην κενωνια:lol:

Δημοσ.
That's a record! :-D

απλα δεν κατεβαζω ποτε.σπανια για μενα .απο τα 120 giga τα 10 να ειναι δικα μου. ταλλα 100 απο φιλους μεχρι δεν ξερω.και seedaro ολο το βραδι με 100

Δημοσ.

και εγω seedαρω οχι παντα ομως αναλογα το αρχειο...ομως ρε παιδες αν εχετε πχ 20 torrent η λιγοτερα αλλα με μικροτερη συνδεση....ποιο το νοημα αν βλεπεις να περνει ο αλλος απο εσενα 0,1 0,5 kb κλπ? εγω εκει το σβηνω απο τη λιστα...

Δημοσ.

poulinos > γιατροί χωρίς σύνορα > Unicef κλπ.

:P

Εγώ κινούμαι σε φυσιολογικά επίπεδα, seed-άρω μέχρι να παίξει >1.6 ratio, εκτός και αν υπάρχει μεγάλη ζήτηση.

Δημοσ.

Εγώ άφησα PC ανοιχτό εκεί που σπουδάζω με μόνο utorrent για seed και teamviewer για έλεγχο που και πού από εδώ..

Και τα δύο να ανοίγουν στο startup..και το teamviewer με στάνταρ κωδικό.

AV απεγκατάσταση τελείως..και updates κλειστά.

Μόνο 3 αρχεία 60gb το καθένα...

1 Σεπτεμβρίου που θα επιστρέψω μάλλον θα έχει γίνει ρεκόρ!:lol:

Όχι θα μου βγαίνει η παναγία στο seed...Λες και αμα ήμουν σπίτι θα έκλεινε το pc...Τώρα που δεν είμαι θα πάθει τίποτα;To teamviewer να είναι καλά...και είναι και freeware..:-D

Δημοσ.

Το pc μενει συνεχεια ανοιχτο και seedarei, αυτο γινεται στον private tracker που ειμαι (Ratio: 1.924 Uploaded: 1.18 TB Downloaded: 627.61 GB ) αλλα οταν κατεβαζω κατι απο public tracker συνηθως το σβηνω την ιδια μερα.

Δημοσ.
Εγώ άφησα PC ανοιχτό εκεί που σπουδάζω με μόνο utorrent για seed και teamviewer για έλεγχο που και πού από εδώ..

Και τα δύο να ανοίγουν στο startup..και το teamviewer με στάνταρ κωδικό.

AV απεγκατάσταση τελείως..και updates κλειστά.

1 Σεπτεμβρίου που θα επιστρέψω μάλλον θα έχει γίνει ρεκόρ!:lol:

Όχι θα μου βγαίνει η παναγία στο seed...Λες και αμα ήμουν σπίτι θα έκλεινε το pc...Τώρα που δεν είμαι θα πάθει τίποτα;To teamviewer να είναι καλά...και είναι και freeware..:-D

Kαλα ρε αρχοντα τι κατεβαζεις 180GB...?

Δημοσ.
Αν και offtopic, δεν θα αφήσω το "καρφί" αναπάντητο:

Βασικα δεν ηταν καρφι, αλλα ηταν ευθεια κριτικη.

Με τη δική σου λογική, λοιπόν, θα πρέπει να πάψει οποιαδήποτε συζήτηση για τα αρχεία mp3 αφού με την ψηφιακή κωδικοποίηση mp3 κυκλοφορούν παρανόμως αντιγραμμένα τραγούδια ή άλλα αρχεία ήχου.

Πραγματι εχεις δικιο(pedantically speaking). Αφου στα torrents (αμα δεις τα στατιστικα, δεν θυμαμαι ακριβως αλλα πανω απο 95 % γινεται διακινηση παρανομων αρχειων) γινεται διακινηση λοιπον καπου 95 % παρανομων αρχειων και 5 % νομιμων, αρα δεν ειναι καθολου αντικανονικη (ως προς τους κανονες ενος φορουμ) μια τετοια συζητηση.

Κοντα στα χλωρα ανασταινονται και τα ξερα.:mrgreen: (αυτο που εννοω ειναι οτι τα μελη που λαμβανουν μερος στην συζητηση περι των torrent μπορει να ανηκουν αποκλειστικα στην νομιμη κατηγορια οποτε κανεις δεν μπορει να πει τιποτα για μια συζητηση. Ολοι θεωρουνται αθωοι παροτι τα στατιστικα λενε οτι η συντριπτικη πλειοψηφεια ειναι παρανομοι.)

Τα ιδια ισχυουν και για τα mp3 και για τα DivX οπως ειπες. Αφου υπαρχει ενα 1-5% χρηστων που εχει αυθεντικα τα τραγουδια του σε mp3, μπορουμε να μιλαμε ελευθερα και ολα καλα.

Ομοίως, να πάψει κάθε κουβέντα για κατασκευή ιστοσελίδων, καθώς είναι γνωστό ότι υπάρχουν και ιστοσελίδες με παιδική πορνογραφία.

Μιλαμε για πλειοψηφιες βεβαια και οχι για μειοψηφιες, οποτε αυτο το παραδειγμα σου ειναι ακυρο.

Καλό θα ήταν να σταματήσουμε να γράφουμε και για αυτοκίνητα αφού στα αυτοκίνητα οφείλουμε τόσους χιλιάδες θανάτους κάθε χρόνο.

Το παραπανω παραδειγμα ειναι επισης ακυρο για τον ιδιο λογο με τον προηγουμενο. Πχ ο ατυχημα ανα ωρα οδηγησης λογος(πηλικο) ειναι πολυ πολυ μικροτερος απο τον μη-ατυχημα ανα ωρα οδηγησης λογο.

Δημοσ.
180gb=2 μεγάλες σειρές σε non 720p/1080p έτσι :P

Μα το περιεργο ειναι αυτο

Ε με εχει φαει η περιεργεια..:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...