Krokodilos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Εγώ διανομές Linux και BSD ανεβοκατεβάζω Υπαρχουν και οι εξαιρεσεις. Αλλα ισως ολοι διανομες Linux να ανεβαζουν.
liopyr Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Αλλά βεβαιως αφηνουμε ελευθερα μια συζητηση των χρηστων torrent περι το ποσο συχνα και ποσο πολυ seedaρουν, δινουν δηλαδη ελευθερα και παρανομα χιλιαδες gigabytes copyrighted τραγουδιων, copyrighted παιχνιδιων, προγραμματων αξιας χιλιαδων ευρω, copyrighted ταινιων, κλπ, καταπατωντας βαναυσα τους νομους. Άστα κροκόδιλε. Δράμα η κατάσταση. Τέτοια βαναυσότητα, ούτε στον Μεσαίωνα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 σε private trackers το seeding είναι 24/7 όσο πάει το upload, public σχεδόν καθόλου...
Typhoon Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Σε private τουλάχιστον μέχρι να φτάσω στο 1 το ratio, μετά αν έχει ζήτηση το αφήνω, αλλιώς όχι. Σε public εξαρτάται, αν δεν έχω τπτ άλλο που να ανεβαίνει εκείνη την στιγμή ναι, αλλιώς ελάχιστα.
Tilemaxx Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 ωραιες λογικες...αμα δεν θες να χαλας b/w πηγαινε στο rapidshare..δηλαδη αλλοι που δινουν πισω ακομα και Packs των 20-50gb ειναι μακακες?ο αντιστοιχος αλλος με τα 2mbs(30kb/s upload) σαν εσενα που εδωσε ολη την ταχυτητα σου για να το παρεις εσυ ειναι χαζος? εγω πρωσοπικα seedaro μεχρι να παθει κατι το utorrent εχω παντα 300+ torrents απλα εχω και καποια κριτηρια σε καποια τορρεντ για το ποσο θα το κρατησω ή θα το κανω pause αν εχουν ζητηση πολλα μαζι και καταληγω να δινω 2-3kb/s στο καθε τορρεντ,τα κυρια κρητιρια ειναι 1)ο τρακερ(ποσο μαρεσει και ποσο αξιζει να ασχοληθεις μαζι του,πχ στο πιο γνωστο ελληνικο 1:1 και αντε γεια) 2)ποσοι εχουν μεινει στο swarm 3)σε εβδομαδιαια τορρεντς αν δεν εχω δωσει 1:1 ισως το κοψω αν εχει ο τρακερ κανονα για Minimum seeding time λογω χωρου ( 1gb/ep) ps.και φυσικα πολυ σπανια κλεινει το utorrent Μπράβο σου. Εγώ δεν γουστάρω να seedαρω, λογαριασμό θα σου δώσω? Αφού νοιάζεσαι τόσο για το καλό των "νόμιμων" torrent, seedαρε εσύ.
greekboy Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 αν δεν γουσταρεις να seedaρεις,αυτοματα δεν εχεις και θεση στον τρακερ που εισαι,εκτος αν εισαι εσυ σε καποιον που στους κανονες λεει μην seedαρεις μωρε ασε τους σουηδους και τους seedboxαδες να το κανουν,εσυ απλα απολαυσε την "διανομη linux" που κατεβασες
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 προφανώς αυτοί που δεν seedάρουν αναφέρονται σε public trackers ή είναι "VIP" members (donation) σε private
dark_banishing Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Όσο είμαι στο pc το έχω limit στα 500 KB /s Όταν φτάσω ratio 10 το κλείνω συνήθως.. Αλλά όσο ήμουν ελλάδα καμιά σχεση. Συνήθως το έκλεινα αμέσως. Τι να κάνουμε έχουν δίκιο αυτοί που λένε ότι με μικρή σύνδεση δεν έχει νόημα..
greekboy Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Συνήθως το έκλεινα αμέσως. Τι να κάνουμε έχουν δίκιο αυτοί που λένε ότι με μικρή σύνδεση δεν έχει νόημα.. κανενα δικιο αλλα ειναι μεγαλη κουβεντα...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Μου αρεσει αυτη η συζητηση. Η πληρης υποκρισια στους κανονες(του φορουμ). Δεν δινουμε λινκ παρανομα. Δεν κανουμε συζητησεις για Warez φορουμ, κλπ. Αλλά βεβαιως αφηνουμε ελευθερα μια συζητηση των χρηστων torrent περι το ποσο συχνα και ποσο πολυ seedaρουν, δινουν δηλαδη ελευθερα και παρανομα χιλιαδες gigabytes copyrighted τραγουδιων, copyrighted παιχνιδιων, προγραμματων αξιας χιλιαδων ευρω, copyrighted ταινιων, κλπ, καταπατωντας βαναυσα τους νομους. Χμμ με μια δευτερη σκεψη ομως καποιος μη υποκριτης θα με διορθωνε για την καχυποψια μου και θα μου ελεγε οτι κανείς μας δεν seedaρει παρανομα πραγματα μονο ελευθερα επιστημονικα βιβλια σε ηλεκτρονικη μορφη καθως και μονο freeware προγραμματα τα οποια οπως ειναι λογικο πρεπει να διαμοιραστουν μεσω torrent. Αν και offtopic, δεν θα αφήσω το "καρφί" αναπάντητο: Με τη δική σου λογική, λοιπόν, θα πρέπει να πάψει οποιαδήποτε συζήτηση για τα αρχεία mp3 αφού με την ψηφιακή κωδικοποίηση mp3 κυκλοφορούν παρανόμως αντιγραμμένα τραγούδια ή άλλα αρχεία ήχου. Όπως άλλωστε πρέπει να σταματήσει κάθε κουβέντα και για την κωδικοποίηση DiVX καθώς είναι γνωστό σε όλους ότι σε αρχεία εικόνας DiVX συνήθως κυκλοφορούν παράνομα αντίγραφα ταινιών. Ομοίως, να πάψει κάθε κουβέντα για κατασκευή ιστοσελίδων, καθώς είναι γνωστό ότι υπάρχουν και ιστοσελίδες με παιδική πορνογραφία. Καλό θα ήταν να σταματήσουμε να γράφουμε και για αυτοκίνητα αφού στα αυτοκίνητα οφείλουμε τόσους χιλιάδες θανάτους κάθε χρόνο. Θα το σταματήσω εδώ, είναι φανερό ότι η υποκρισία είναι διάχυτη...
Blondeamon Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Ρε κροκοδειλε, οταν λέμε seedaroume μπορει να seedaroume απο βιβλια που γραψαμε οι ιδιοι, τραγουδια της μπαντας μας μεχρι οτι παει ο νους σου. Τα torrents δεν ειναι παράνομα, το περιεχόμενο ενος τορρεντ μπορει να ειναι παράνομο.
accipio Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Στην εικόνα φαίνονται τα "high scores" μου στο σιντάρισμα. Το 1ο: τόρεντ 156 ΜΒ - ανέβασα 4.23 GB - ratio 27.791 το 2ο: τόρεντ 76.7 ΜΒ - ανέβασα 2.26 GB - ratio 29.783 Και τα δύο σε private tracker.
liopyr Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Στην εικόνα φαίνονται τα "high scores" μου στο σιντάρισμα. Το 1ο: τόρεντ 156 ΜΒ - ανέβασα 4.23 GB - ratio 27.791 το 2ο: τόρεντ 76.7 ΜΒ - ανέβασα 2.26 GB - ratio 29.783 Και τα δύο σε private tracker. Σιγά τα ρεκόρ ωρέ, το ένα αρχείο είναι 76 και το αλλο 156Mb!
accipio Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Ναι αλλά αυτό που μας ενδιαφέρει είναι το ratio, έτσι δεν είναι; Και υπόψιν ότι έγιναν με γραμμή 2 Mbit, δηλ. 18 KB/s upload.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.