psycoclan1 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 προχθες πηγα με φιλους στο σινεμα και ειδαμε το ice age 3 σε 3D. πριν μπουμε στην αιθουσα μας εδωσαν ενα ζευγαρι γυαλια ειδικα για 3D ταινιες. Αρχισα λοιπον να ψαχνω τροπους για να βλεπω ταινιες σε 3D στο pc αλλα δεν βρηκα πως θα γινει αυτο! εχει ασχοληθει κανενας? τι προγραμματα, codecs και γυαλια χρειαζονται? αυτα των village cinemas δεν κανουν?
gega Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 προχθες πηγα με φιλους στο σινεμα και ειδαμε το ice age 3 σε 3D. πριν μπουμε στην αιθουσα μας εδωσαν ενα ζευγαρι γυαλια ειδικα για 3D ταινιες. Αρχισα λοιπον να ψαχνω τροπους για να βλεπω ταινιες σε 3D στο pc αλλα δεν βρηκα πως θα γινει αυτο! εχει ασχοληθει κανενας? τι προγραμματα, codecs και γυαλια χρειαζονται? αυτα των village cinemas δεν κανουν? φιλε αν θες 3d για παιχνιδια και ταινιες υπαρχει το nvidia 3d vision αλλα πρεπει να εχεις καρτα γραφικων nvidia και οθονη 120hz Κοιτα στο site της nvidia για παραπανω πληροφοριες http://www.nvidia.com/object/GeForce_3D_Vision_Main.html
psycoclan1 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 σε αυτο το site μου λεει οτι ειναι οκ οκ εκτως απο την οθονη! δλδ γιαυτο οτι βιντεο προσπαθησα να δω δεν μπορεσα? αλλος τροπος δεν υπαρχει?
gega Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 δεν ξερω αν υπαρχει αλλος λογικα οχι αλλα να ξερεις οτι θα πρεπει αν δωσεις αρκετα λεφτα για το nvidia 3d vision
micos000 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Οι ταινίες σε 3D είναι εκ των προτέρων επεξεργασμένες για προβολή σε 3D προτζέκτορες. Δεν έχει ουσία πιστεύω να προσπαθείς να δεις μια απλή ταινία σε 3D. Το αποτέλεσμα μάλλον απογοητευτικό θα είναι και θα σου μείνει ο πονοκέφαλος για να το θυμάσαι. Στα DVD έχω δει το Journey to the Center of the Earth σε 3D με γυαλιά αλλά με κούρασε. Αυτό το σύστημα με το nvidia 3d νομίζω ότι θέλει πολύ ισχυρές κάρτες γραφικών, γιατί προβάλει την ίδια εικόνα 2 φορές και τις εννώνει On the fly, οπότε απαιτούνται τα διπλάσια fps σε απόδωση. Παλιότερα υπήρχε μια κάρτα της diamond που υποστήριζε 3D γυαλιά (νομίζω permedia τσιπάκι), αλλά μιλάμε για το 1996.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.