Προς το περιεχόμενο

SONY HDR-SR12E vs Canon HG21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δεν είναι αμερικανικό format το 24p! Είναι το standard frame rate format για Film (ακριβέστερα, είναι το format που προσεγγίζει το "film effect").

Ναι, τα φίλμ έχουν 24 frames, αλλά οι κάμερες στην Αμερική χρησιμοποιούν το 24p ενώ στην ευρώπη έχουμε το 25p.

The 24p frame rate is also a noninterlaced format, and is now widely adopted by those planning on transferring a video signal to film. But film- and video-makers turn to 24p for the "cine"-look even if their productions are not going to be transferred to film, simply because of the "look" of the frame rate. When transferred to NTSC television, the rate is effectively slowed to 23.976 frame/s, and when transferred to PAL or SECAM it is sped up to 25 frame/s. 35 mm movie cameras use a standard exposure rate of 24 frames per second, though many cameras offer rates of 23.976 frame/s for NTSC television and 25 frame/s for PAL/SECAM. The 24 frame/s rate became the de facto standard for sound motion pictures in the mid-1920s.[3]
25p is a video format which runs twenty-five progressive frames per second. This framerate is derived from the PAL television standard of 50i (or 50 interlaced fields per second). While 25p captures only half the motion that normal 50i PAL registers, it yields a higher vertical resolution on moving subjects. It is also better suited to progressive-scan output (e.g., on LCD displays, computer monitors and projectors) because the interlacing is absent. Like 24p, 25p is often used to achieve "cine"-look.
NTSC, named for the National Television System Committee is the analog television system used in most of the Americas, Japan, South Korea, Taiwan, Burma, Philippines, and some Pacific island nations and territories (see map). NTSC is also the name of the U.S. standardization body that developed the broadcast standard.[1] The first NTSC standard was developed in 1941 and had no provision for color TV.
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα γνωρίζω αυτά που παραθέτεις και δεν αντικρούουν αυτό που έγραψα, το ενισχύουν μάλιστα.

Αν κάποιο format θα μπορούσαμε να το ονομάσουμε «αμερικανικό», αυτό θα ήταν το NTSC, αλλά το 24p δεν είναι το ίδιο με τα 23.976 fps του NTSC. Και επιπλέον, δε θα πρέπει καν να σε ενδιαφέρουν τέτοιου είδους μετατροπές, αν το μόνο που θέλεις να κάνεις με το υλικό που τραβάς με την βιντεοκάμερά σου είναι να το επεξεργαστείς ψηφιακά στο PC σου και να το προβάλεις σε ψηφιακά μέσα όπως TFT/LCD/Plasma monitors, χωρίς να μεσολαβεί κάποιου είδους τηλεοπτική εκπομπή.

Τα γνωρίζω αυτά που παραθέτεις και δεν αντικρούουν αυτό που έγραψα, το ενισχύουν μάλιστα...

Απλώς στην Ευρώπη οι Camcorders έχουν 25p και όχι 24p.

Λίγο δύσκολο το μενού της Cameras του να έχει 24p (έχω ακριβώς την ίδια Camera και έχει 25p και 50i. Όχι 24p) (Canon HG21 - High Definition).

Γενικά στην Ευρώπη ισχύει ο παραπάνω ισχυρισμός για το 25p ως επί τω πλείστον...

Πάντως αυτό το μικρότερο Frame Rate των 25p/24p είναι αυτό που δίνει την αίσθηση του "κινηματογράφου"...:-)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:54 ----------

Τα γνωρίζω αυτά που παραθέτεις και δεν αντικρούουν αυτό που έγραψα, το ενισχύουν μάλιστα.

Αν κάποιο format θα μπορούσαμε να το ονομάσουμε «αμερικανικό», αυτό θα ήταν το NTSC, αλλά το 24p δεν είναι το ίδιο με τα 23.976 fps του NTSC. Και επιπλέον, δε θα πρέπει καν να σε ενδιαφέρουν τέτοιου είδους μετατροπές, αν το μόνο που θέλεις να κάνεις με το υλικό που τραβάς με την βιντεοκάμερά σου είναι να το επεξεργαστείς ψηφιακά στο PC σου και να το προβάλεις σε ψηφιακά μέσα όπως TFT/LCD/Plasma monitors, χωρίς να μεσολαβεί κάποιου είδους τηλεοπτική εκπομπή.

Ακριβώς. Το ίδιο λέμε αλλά με διαφορετικά λόγια.

Δεν συμφωνώ όμως οτι η Camera του έχει 24p. Αυτό που έχει είναι 25p και αυτή η διαφοροποίηση είναι που υπάρχει μεταξύ Αμερικάνικων και Ελληνικών/ευρωπαϊκών Camcorders στο Frame Rate.

Η ένστασή μου είχε να κάνει με το χαρακτηρισμό του 24p ως «αμερικανικό», όχι με τις διαφορές Αμερικανικών vs Ευρωπαϊκών μοντέλων των Canon (ή άλλων) camcorders.

Γεια σας! Μια βοήθεια, παιδιά!

Διάβασα όλο το θέμα , κατάλαβα τα μισά.. :o (ένα μεγάλο μπράβο στον vag3d)

Ερώτηση είναι εξής :

1. Υπάρχουν μεγάλες διαφορές ανάμεσα σε Canon HG 21 και Canon LEGRIA HF 200 ; Γιατί σε τιμή υπάρχει!!

2. Η Canon LEGRIA HF 200 είναι εξίσου καλή σε video;

3. Τελικά (δεν το πολυκατάλαβα) το αποτέλεσμα εγγραφής video (HD) της κάμερας είναι σε .AVI (όχι σε ένα δικό του, όπως της SONY AVCHD ) ;; :rolleyes:

4. Χωρίς την επεξεργασία το video θα παίζει τελικά σε ένα P4 2.4, 1 Gb Ram ή πάμε για νέο μηχάνημα;

5. Με ποιο τρόπο (πρόγραμμα) το αρχείο από την κάμερα "καίμε" (μετατροπή) σε DVD;

Το devede, kdenlive (Linux) θα κάνουν την μετατροπή;

Ευχαριστώ !

Υ.Γ Είχα σκέψεις για την Sony HDR-CX 105. Θα τις εγκαταλείψω;;; :rolleyes:

Η ένστασή μου είχε να κάνει με το χαρακτηρισμό του 24p ως «αμερικανικό», όχι με τις διαφορές Αμερικανικών vs Ευρωπαϊκών μοντέλων των Canon (ή άλλων) camcorders.

Αυτά είναι αμελητέα "ψιλά γράμματα". Καλά κάνεις και το επισημαίνεις όμως.

Η ουσία είναι οτι στην Αμερική χρησιμοποιούν 24p και στην Ελλάδα 25p. (εξ' ου και ο χαρακτηρισμός που του έδωσα ως "Αμερικάνικο" και "Ελληνικό" αντίστοιχα). :-)

Δεν το έχω ψάξει, αλλά έχω την αίσθηση ότι χρειάζεται "ψάξιμο" για να βρει κανείς camcorder με NTSC/25p και PAL/24p αντίστοιχα...!!! Θα έλεγε κανείς οτι είναι κάτι σαν "άτυπο πρότυπο"...or something...:P

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:24 ----------

Γεια σας! Μια βοήθεια, παιδιά!

Διάβασα όλο το θέμα , κατάλαβα τα μισά.. :o (ένα μεγάλο μπράβο στον vag3d)

Ερώτηση είναι εξής :

1. Υπάρχουν μεγάλες διαφορές ανάμεσα σε Canon HG 21 και Canon LEGRIA HF 200 ; Γιατί σε τιμή υπάρχει!!

2. Η Canon LEGRIA HF 200 είναι εξίσου καλή σε video;

3. Τελικά (δεν το πολυκατάλαβα) το αποτέλεσμα εγγραφής video (HD) της κάμερας είναι σε .AVI (όχι σε ένα δικό του, όπως της SONY AVCHD ) ;; :rolleyes:

4. Χωρίς την επεξεργασία το video θα παίζει τελικά σε ένα P4 2.4, 1 Gb Ram ή πάμε για νέο μηχάνημα;

5. Με ποιο τρόπο (πρόγραμμα) το αρχείο από την κάμερα "καίμε" (μετατροπή) σε DVD;

Το devede, kdenlive (Linux) θα κάνουν την μετατροπή;

Ευχαριστώ !

Υ.Γ Είχα σκέψεις για την Sony HDR-CX 105. Θα τις εγκαταλείψω;;; :rolleyes:

1. Θα πρέπει να δεις ένα-ένα τα χαρακτηριστικά τους και να αποφασίσεις τι θέλεις και τι καλύπτει τις ανάγκες σου. Αν μπορείς να βολευτείς και με φθηνότερο μοντέλο, γιατί όχι..?? :-) (αν και προσωπικά προτιμώ όταν είναι να πάρεις κάτι, πάρε κάτι όσο πιο καλό αντέχει η τσέπη σου, εξαρτώμενο πάντα από τις ανάγκες σου). Εσύ για τι δουλειά την θέλεις την Camcorder?
  2. Πρέπει να δω τα χαρακτηριστικά της. Ελπίζω να βρω λίγο χρόνο να της ρίξω μια ματιά.
  3. Συνήθως έχουν μορφή αρχείου ή *.MTS ή *.M2TS. Αυτά είναι κάτι νέες μορφές αρχείου που εμπεριέχουν μέσα τους h.264 Codec. Το Avi είναι απλώς ένα "Container" που μέσα του μπορείς να βάλεις διάφορα Codec.
  4. Δεν ξέρω, λίγο δύσκολο. Εκτός αν σε υποστηρίζει καλά καμία κάρτα γραφικών με κανένα Cuda or something...!!! Επίσης τα ατόφια *.MTS/M2TS αρχεία έχω παρατηρήσει διαφορές επιδόσεων με διάφορα προγράμματα. Πχ. με VLC παίζει αλλά πάει σπαστά. Ενώ με το πρόγραμμα που δίνει η Canon (ImageMixer 3 SE Player Ver.3 ) παίζουν νεράκι στον απλό Qcore μου...!!! :-D
  5. Ασαφής ερώτηση,.....δύσκολη απάντηση.... :P
    Εγώ στο Linux τα βρήκα μπαστούνια με το HD και τα *.MTS πάντως όταν την έψαχνα...!!! Έτσι περιορίστηκα με Open Source Programs για Windows. (βλέπε άρθρο που έχω γράψει). Ευελπιστώ κάποια στιγμή να αγοράσω ένα πρόγραμμα της προκοπής για να είμαι πιο Optimized με τον χρόνο ενασχόλησης. Πάντως με τα εργαλεία που υπέδειξα, γίνεται να κάνεις επεξεργασία High Definition Video με δωρεάν/open source εργαλεία (στα Windows).

Πρέπει να δεις τις ανάγκες σου και το ποια μάρκα σου αρέσει περισσότερο. Εγώ εκτιμώ ιδιαίτερα τις Canon προσωπικά. Επίσης θεωρώ ότι οι Canon έχουν καλύτερους φακούς από τις Sony. Τέλος, προσωπική μου άποψη επίσης, είναι αυτό που είχα πει και στο παρελθόν--> Μακρυά από Interlaced Camcorders (ιδίως αν πρόκειται να κάνεις επεξεργασία Video σε Computer).

1. Θα πρέπει να δεις ένα-ένα τα χαρακτηριστικά τους και να αποφασίσεις τι θέλεις και τι καλύπτει τις ανάγκες σου. Αν μπορείς να βολευτείς και με φθηνότερο μοντέλο, γιατί όχι..?? :-) (αν και προσωπικά προτιμώ όταν είναι να πάρεις κάτι, πάρε κάτι όσο πιο καλό αντέχει η τσέπη σου, εξαρτώμενο πάντα από τις ανάγκες σου). Εσύ για τι δουλειά την θέλεις την Camcorder?
  2. Πρέπει να δω τα χαρακτηριστικά της. Ελπίζω να βρω λίγο χρόνο να της ρίξω μια ματιά.
  3. Συνήθως έχουν μορφή αρχείου ή *.MTS ή *.M2TS. Αυτά είναι κάτι νέες μορφές αρχείου που εμπεριέχουν μέσα τους h.264 Codec. Το Avi είναι απλώς ένα "Container" που μέσα του μπορείς να βάλεις διάφορα Codec.
  4. Δεν ξέρω, λίγο δύσκολο. Εκτός αν σε υποστηρίζει καλά καμία κάρτα γραφικών με κανένα Cuda or something...!!! Επίσης τα ατόφια *.MTS/M2TS αρχεία έχω παρατηρήσει διαφορές επιδόσεων με διάφορα προγράμματα. Πχ. με VLC παίζει αλλά πάει σπαστά. Ενώ με το πρόγραμμα που δίνει η Canon (ImageMixer 3 SE Player Ver.3 ) παίζουν νεράκι στον απλό Qcore μου...!!! :-D
  5. Ασαφής ερώτηση,.....δύσκολη απάντηση.... :P
    Εγώ στο Linux τα βρήκα μπαστούνια με το HD και τα *.MTS πάντως όταν την έψαχνα...!!! Έτσι περιορίστηκα με Open Source Programs για Windows. (βλέπε άρθρο που έχω γράψει). Ευελπιστώ κάποια στιγμή να αγοράσω ένα πρόγραμμα της προκοπής για να είμαι πιο Optimized με τον χρόνο ενασχόλησης. Πάντως με τα εργαλεία που υπέδειξα, γίνεται να κάνεις επεξεργασία High Definition Video με δωρεάν/open source εργαλεία (στα Windows).

Πρέπει να δεις τις ανάγκες σου και το ποια μάρκα σου αρέσει περισσότερο. Εγώ εκτιμώ ιδιαίτερα τις Canon προσωπικά. Επίσης θεωρώ ότι οι Canon έχουν καλύτερους φακούς από τις Sony. Τέλος, προσωπική μου άποψη επίσης, είναι αυτό που είχα πει και στο παρελθόν--> Μακρυά από Interlaced Camcorders (ιδίως αν πρόκειται να κάνεις επεξεργασία Video σε Computer).

Ευχαριστώ! Πολύ γρήγορη ανταπόκριση !

Ανάγκες μου δεν είναι επαγγελματικές! Επειδή το μέλλον είναι HD είπα να πάρω κανένα!

Έχοντας ένα laptop προτίμησα κάμερα με Κάρτα μνήμης! Το πολύ θα πάρω 2 κάρτες..

Θα τραβάω video σε κλειστούς χώρους (party των παιδιών κτλ) και έξω! Να έχει κάποια αυτονομία.

Α, και άλλο μικρό πρόβλημα - οι κάμερες με 16:9 στο σπίτι μέσα δεν χωράνε τους ανθρώπους ! Κόβεις είτε το κεφάλι είτε τα πόδια! Έχουν το 4:3 mode; Και αν ναι τραβώντας video σε 4:3 θα χωράνε ή απλά θα κόψει δεξιά-αριστερά για να φέρει την εικόνα σε 4:3 ;

1. Κάπου είχα βρει χαρακτηρίστηκα τους (Canon HG 21 και Canon LEGRIA HF 200) και με το (άπειρο) μάτι δεν είδα μεγάλες διαφορές!

2. Περιμένω ... :-)

3. Γράφει και SONY σε *.MTS ή *.M2TS; Το Canon LEGRIA HF 200 είναι HD;

4. πρόγραμμα που δίνει η Canon (ImageMixer 3 SE Player Ver.3 ) μάλλον για τα Windows θα είναι; Α, έχω και ένα laptop Lenovo (Dual Core T3400, 3GB RAM) με dual boot! Στο laptop αυτό θα τα βλέπω κανονικά;

5. Εδώ θα βρω πληροφορίες για επεξεργασία High Definition Video με δωρεάν/open source εργαλεία (στα Windows) ; Το laptop μου θα κάνει για επεξεργασία και εγγραφή σε DVD;

Θα βρούμε και κάποια άκρη και με το Linux! ;)

Sony HDR-CX 105 (400 €) vs Canon LEGRIA HF 200 (500 €);

Ποιο από τα 3 μοντέλα είναι Camcorder, Interlaced Camcorders;

Κάτι βρήκα εδώ . Εαν η κάμερα είναι Interlaced το deinterlaced κάνουμε σε PC ή το κάνει αυτόματα η κάμερα;

Ευχαριστώ! Πολύ γρήγορη ανταπόκριση !

Ανάγκες μου δεν είναι επαγγελματικές! Επειδή το μέλλον είναι HD είπα να πάρω κανένα!

Έχοντας ένα laptop προτίμησα κάμερα με Κάρτα μνήμης! Το πολύ θα πάρω 2 κάρτες..

Θα τραβάω video σε κλειστούς χώρους (party των παιδιών κτλ) και έξω! Να έχει κάποια αυτονομία.

Α, και άλλο μικρό πρόβλημα - οι κάμερες με 16:9 στο σπίτι μέσα δεν χωράνε τους ανθρώπους ! Κόβεις είτε το κεφάλι είτε τα πόδια! Έχουν το 4:3 mode; Και αν ναι τραβώντας video σε 4:3 θα χωράνε ή απλά θα κόψει δεξιά-αριστερά για να φέρει την εικόνα σε 4:3 ;

1. Κάπου είχα βρει χαρακτηρίστηκα τους (Canon HG 21 και Canon LEGRIA HF 200) και με το (άπειρο) μάτι δεν είδα μεγάλες διαφορές!

2. Περιμένω ... :-)

3. Γράφει και SONY σε *.MTS ή *.M2TS; Το Canon LEGRIA HF 200 είναι HD;

4. πρόγραμμα που δίνει η Canon (ImageMixer 3 SE Player Ver.3 ) μάλλον για τα Windows θα είναι; Α, έχω και ένα laptop Lenovo (Dual Core T3400, 3GB RAM) με dual boot! Στο laptop αυτό θα τα βλέπω κανονικά;

5. Εδώ θα βρω πληροφορίες για επεξεργασία High Definition Video με δωρεάν/open source εργαλεία (στα Windows) ; Το laptop μου θα κάνει για επεξεργασία και εγγραφή σε DVD;

Θα βρούμε και κάποια άκρη και με το Linux! ;)

Sony HDR-CX 105 (400 €) vs Canon LEGRIA HF 200 (500 €);

Κάτι βρήκα εδώ . Εαν η κάμερα είναι Interlaced το deinterlaced κάνουμε σε PC ή το κάνει αυτόματα η κάμερα;

Το πρόγραμμα που δίνει η Canon είναι για Windows. Δεν ξέρω αν θα τρέχει στο Laptop σου το HD. Λογικά ναι, αλλά θέλει ψάξιμο να δούμε τα χαρακτηριστικά του. Αν γνωρίζει κανείς κάτι ας ποστάρει. Με το Laptop θα μπορείς να κάνεις βέβαια μια μετατροπή απο High Definition σε DVD Quality για να το γράψεις σε DVD. Με Core 2 - Duo όμως δεν θα έχεις και ο,τι πιό γρήγορο στην μετατροπή...για τέτοιες δουλειές και ειδικά για High Definition Video Editing, καλό είναι να έχουμε σχετικά γρήγορα Computer με Quad Core μέσα κλπ...!!! Μην ξεχνάς οτι HD 25p σημαίνει 25 φωτογραφίες 1920Χ1080 ανά δευτερόλεπτο...!!! Όσο να' ναι θέλει να έχεις κάπως δυνατό μηχάνημα με αρκετή μνήμη για Advanced επεξεργασία κλπ, αλλά τουλάχιστον τα basic θα μπορείς να τα κάνεις πιστεύω - δεν ξέρω...!!! Πρέπει να έχεις και αδύναμη κάρτα γραφικών (νομίζω φοράει την Intel GMA 4500 Integrated) οπότε θα έχεις και από εκεί μία κάποια καθυστέρηση στην Live προβολή φίλτρων κλπ...!!! Ας απαντήσει κάποιος άλλος για το Laptop σου, θέλει ψάξιμο πρώτα για να σου απαντήσω με σιγουριά.

Εδώ είναι το επίσημο Αμερικάνικο Site της Canon

Ορίστε η σύγκριση Canon HG21 με την HF 200...

post-131442-129063044152_thumb.png

Όσον αφορά το μέγεθος του DVD (720X576 VS 1920X1080) και το αν χωράνε τα κεφάλια, κάθισα και σου έφτιαξα μία εικόνα σύγκρισης μεγέθους...!!!

Γιαα να δούμε λοιπόν...!!! Χωράνε τα κεφάλια και τα πόδια....??? :X :-D

post-131442-129063044096_thumb.png

(οι διαστάσεις της εικόνας είναι αληθινές και όχι ενδεικτικές)

Απο εκεί και πέρα είναι θέμα του τι Special φακό θα χρησιμοποιείς για να κάνεις τα κεφάλια και τα πόδια να "μην" χωράνε...χιχιχι

*(εννοείται ότι εξαρτάται απο την απόσταση που θα έχεις από το θέμα σου)

Δες την παρακάτω εικόνα για να καταλάβεις

post-131442-129063044158_thumb.jpg

Με αυτή την εικόνα προσπαθώ να σου εξηγήσω την αναλογία της εικόνας περισσότερο. Δεν είναι ακριβώς σωστή η εικόνα αλλά δίνει το νόημα αυτού που θέλω να σου δείξω.

Αν δηλαδή εξετάσεις τις αναλογίες του True HD και του DVD, θα διαπιστώσεις ο,τι σου δείχνει η παραπάνω εικόνα. Ότι δηλαδή ουσιαστικά, βασιζόμενος καθαρά στις αναλογίες έχεις μεγαλύτερο καρέ στον άξονα "Χ".

Το αν θα κεντράρεις το θέμα σου σωστά ή όχι είναι θέμα φακού κάμερας, απόστασής σου απο το θέμα και/ή ζούμ.

Αν με άλλα λόγια είναι εντελώς Zoom-out και θέλεις να τραβήξεις έναν άνθρωπο (ολόκληρο =κεφάλι + πόδια) ενώ βρίσκεσαι σε ένα πολύ "περιοριστικό" δωμάτιο, δεν θα είναι η HD αυτή που θα σε εμποδίσει αλλά το "περιοριστικό" (=μικρό) δωμάτιο). Για να τραβήξεις ολόκληρο το θέμα σου (τον άνθρωπο) στο μικρό αυτό δωμάτιο, θα χρειαστείς την βοήθεια κάποιου ειδικού φακού που θα "φορέσεις" στην κάμερα για να σε βοηθήσει.

Η HF 200 αναφέρει στο Site της Canon οτι είναι Progressive.

Η Sony HDR-CX 105 δεν ξέρω, αλλά αν κρίνω απο την SONY HDR-SR12E που είναι καλύτερη, οτι είναι interlaced, τότε συμπερασματικά υποθέτω οτι και η HDR-CX 105 είναι interlaced...

Πρέπει να το ψάξεις όμως...

Ευχαριστώ πολύ!!! Πολύ τεκμηριωμένη απάντηση!!

Το θέμα του ενός ανθρώπου (ολόκληρο =κεφάλι + πόδια) ανέφερα γιατί είχαμε

τραβήξει από δυο κάμερες, η μια 4:3 (παλιά, PANASONIC) και η άλλη 16:9 (πιο καινούργια, SONY). Και στην εικόνα από την SONY δεν χωρούσαν οι άνθρωποι,

ενώ PANASONIC τους είχε ολόκληρους!!! Θα συμφωνήσω μαζί σου πως είναι θέμα φακού, και όχι HD!

Τώρα, για να αποφύγω την μετατροπή και αγορά νέου PC, δεν θα μας έκανε δουλειά

κανένας player (WD WDAVP00BE TV HD MEDIA PLAYER ή WD WDBAAP0000NBK TV HD NETWORK MEDIA PLAYER LIVE); Εάν παίζει τα HD με απλό copy-paste κάνουμε δουλειά!

Έτσι δεν είναι;

Εαν η κάμερα είναι Interlaced το deinterlaced κάνουμε σε PC ή το κάνει αυτόματα η κάμερα;

Αν δεν σε κούρασα ακόμα μια απάντηση, παρακαλώ, και σε αυτό... redface.gif

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Τελικά πήρα την Canon Legria HF 200!

Η κάμερα φαίνεται καλή, άλλα έχω δύο προβλήματα μέχρι τώρα :

1. Πήρα την APACER 8GB SECURE DIGITAL HIGH CAPACITY CLASS 10 και η κάμερα λέει πως δεν μπορεί να γράψει σε HD και Full HD σε αυτήν την κάρτα!!! Μόνο μέχρι XP+ mode γράφει!

2. Τα αρχεία (.mts) δεν μπορώ να αναπαράγω χωρίς σπασίματα

- ούτε σε Pentium 4

- ούτε σε Dual Core T3400

- ούτε σε Dual Core T4300

- ούτε με VLC (Linux, Windows)

- ούτε με SMPlayer (Linux)

- ούτε με Windows Media Player !!!!!!!!

Καμιά ιδέα, πρόταση;

Εκτός από το να πετάξω τα μηχανάκια μου!!!

Edit:

Έβαλα το Cole2k Media - Codec Pack και έπαιξαν με το Windows Media Player ...

Edit 2:

Μετά την αναβάθμιση σε windows 7 (Laptop) ΧΩΡΙΣ καμία επιπλέον εγκατάσταση των codecs έπαιζε τα .mts!

• 2 μήνες μετά...

Χαιρετώ.

Μετά από αρκετό καιρό επαναφέρω αυτό το post…

Μετά περίπου ένα χρόνο από την κυκλοφορία της , η canon HG 21 αξίζει τα χρήματα που ζητάει , η έχουν βγει φθηνότερα και ίδιων δυνατοτήτων μοντέλα ??

Συνέκρινα τα χαρακτηριστικά με την HF 200 και στο άπειρο μάτι μου φαίνονται ίδια ενώ έχουν περίπου 350 ευρώ διαφορά τιμής.

Υπάρχει περίπτωση , αυτή η διαφορά να οφείλετε στο ότι η HF 200 είναι νεώτερο μοντέλο ? ( κάτι σαν το pc , που τα νεώτερα είναι πιο ισχυρά από τα παλαιότερα ? )

Επειδή ο τίτλος του post δεν βοηθούσε στο ερώτημα μου άνοιξα νέο post στο http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=3258134#post3258134

Αν μπορεί κάποιος admin ας σβήσει αυτήν την ερώτηση .

Ευχαριστώ.

Χαιρετώ.

Μετά από αρκετό καιρό επαναφέρω αυτό το post…

Μετά περίπου ένα χρόνο από την κυκλοφορία της , η canon HG 21 αξίζει τα χρήματα που ζητάει , η έχουν βγει φθηνότερα και ίδιων δυνατοτήτων μοντέλα ??

Συνέκρινα τα χαρακτηριστικά με την HF 200 και στο άπειρο μάτι μου φαίνονται ίδια ενώ έχουν περίπου 350 ευρώ διαφορά τιμής.

Υπάρχει περίπτωση , αυτή η διαφορά να οφείλετε στο ότι η HF 200 είναι νεώτερο μοντέλο ? ( κάτι σαν το pc , που τα νεώτερα είναι πιο ισχυρά από τα παλαιότερα ? )

Επειδή ο τίτλος του post δεν βοηθούσε στο ερώτημα μου άνοιξα νέο post στο http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=3258134#post3258134

Αν μπορεί κάποιος admin ας σβήσει αυτήν την ερώτηση .

Ευχαριστώ.

'Οπως ειπες μετα την τοσο καλη περιγραφη την πηρα και εγω.Απλα απαικτη.

Στην αρχη θα πρεπει να την ρυθμισεις κατα το δοκουν και μετα ....καλες ληψεις.Να σου πω την αληθεια δεν εχω χρειαστει ακομη να μετατρεψω το video της βιντεοκαμερας σε dvd γιατι το βλεπω απ' ευθειας απο την βιντεοκαμερα με hdmi.:-)

Τωρα οντως ειναι ακριβη αλλα δεν το εψαξα πολυ τοτε λογω ελλειψης χρονου και γεννησης της κορης μου οποτε καταλαβαινεις.

Για την HF 200 δεν τη ξερω,εχω ομως ακουσει καλα λογια γι 'αυτην αλλα περιμενε καμια γνωμη και για αυτην.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...