Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με ολοκαίνουργιο HP Pavillion dv6-1100sv

patentapc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το Laptop είχε vista κάνω cd με το nlite για να κάνω dual boot vista-xp

κάνω εγκατάσταση κανονικά και μετά απο την επανεκίνηση κολλάει στην πρώτη μάσκα!

Τι μπορεί να είναι?

Να ασχοληθώ η να το πάω πίσω και να το σπάσω στο κεφάλι τους?

Δημοσ.

εχεις καταληξει στο οτι φταιει η ΗΡ και το λαπτοπ;

εισαι σιγουρος οτι κανεις σωστα την διαδικασια;μηπως πετσοκοψες κατι που δεν επρεπε απο τα Χρ;

ακολουθησες οδηγους δοκιμασμενους που εχει εδω μεσα;

Δημοσ.
εχεις καταληξει στο οτι φταιει η ΗΡ και το λαπτοπ;

εισαι σιγουρος οτι κανεις σωστα την διαδικασια;μηπως πετσοκοψες κατι που δεν επρεπε απο τα Χρ;

ακολουθησες οδηγους δοκιμασμενους που εχει εδω μεσα;

Την διαδικασια την έχω ξανακάνει!

Και σας λέω οτι κολλάει στο post του Bios χωρίς να προχωράει καθόλου και σε τπτ!!!!Μετά από την επανεκινηση των xp αφού είχε φορτώσει την κίτρινη μπάρα! του setup

Δημοσ.

Χίλια μπράβο στην HP! Το laptop θα γίνει αντικατάσταση!

Αν και ήμουν οπαδός της acer! Από 'δω και πέρα θα προτιμώ ΗΡ διότι ψάχνωντας για το προβλημά μου είδα πως η acer δεν κάνει αντικατάσταση αλλά επισκευή!

Το λάπτοπ δεν ήταν δικό μου αλλά ενός φίλου πώς να του το πώ αυτο που έγινε πάγωσε όταν άκουσε οτι έβγαλε πρόβλημα αλλά μόλις άκουσε για αντικατάσταση ηρέμησε και χάρηκε κατευθείαν!

Άντε να δούμε!

Δημοσ.

καλημερα

κοιτα μαλλον υπαρχει προβλημα η στον δισκο η στο main board αν ειναι πολυ καινουργιο

ζητα αντικατασταση αλλιως πηγαινε για service

Δημοσ.
καλημερα

κοιτα μαλλον υπαρχει προβλημα η στον δισκο η στο main board αν ειναι πολυ καινουργιο

ζητα αντικατασταση αλλιως πηγαινε για service

Ούτε μία εβδομάδα δεν το έχω!

Δημοσ.

καμια φορα συμβαινουν και αυτα μεσα απο το bios πρεπει να εχει διαγνωστικο για τον δισκο τρεξτο για να δεις τι συμβαινει αλλιως κατεβασε τα seatools κανε το cd και κανε ελνχο με αυτο

Δημοσ.

Ρε συ patentapc , με κατατρόμαξες !!!

Τo έχω μόνο μια βδομάδα (dv6 1100sv) και είχα πολύ άσχημη εμπειρία με παλιότερο dv9000 και nvidia !!!! Το dv9000 ήταν 4μήνες εκτός εγγύησης όταν χτύπησε η nvidia 7600 αλλά η HP μετά από δύο email κ ένα τηλεφώνημα ανέλαβε όλα τα έξοδα επισκευής και μάλιστα ανανέωσε την εγγύηση για ένα χρόνο. Αυτός ήταν και ο λόγος που τα ξανά ακούμπησα σε HP pavilion. Έπαιξε ρόλο βέβαια η καταπληκτική τιμή του dv6 1100sv(655€) για τα χαρακτηριστικά του. Το απίστευτο είναι ότι το εν λόγω μοντέλο με 4GB ram (up to8GB) κ 512MB DDR3 ati, remote control, esata, SRS sound, απίστευτης ποιότητας πληκτρολόγιο, κά, ΔΕΝ έχει bluetooth !!!!!! το οποίο κοστίζει λιγότερο από 10€ σε usb....

Τέλος καλό όλα καλά πάντως και πάλι μπράβο στην HP Hellas !

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...