patentapc Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Το Laptop είχε vista κάνω cd με το nlite για να κάνω dual boot vista-xp κάνω εγκατάσταση κανονικά και μετά απο την επανεκίνηση κολλάει στην πρώτη μάσκα! Τι μπορεί να είναι? Να ασχοληθώ η να το πάω πίσω και να το σπάσω στο κεφάλι τους?
million_voices Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 αν το πας πισω θα γελασουν δυνατα πιθανολογω (για το δυνατα)
basilis5 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 εχεις καταληξει στο οτι φταιει η ΗΡ και το λαπτοπ; εισαι σιγουρος οτι κανεις σωστα την διαδικασια;μηπως πετσοκοψες κατι που δεν επρεπε απο τα Χρ; ακολουθησες οδηγους δοκιμασμενους που εχει εδω μεσα;
patentapc Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 εχεις καταληξει στο οτι φταιει η ΗΡ και το λαπτοπ; εισαι σιγουρος οτι κανεις σωστα την διαδικασια;μηπως πετσοκοψες κατι που δεν επρεπε απο τα Χρ; ακολουθησες οδηγους δοκιμασμενους που εχει εδω μεσα; Την διαδικασια την έχω ξανακάνει! Και σας λέω οτι κολλάει στο post του Bios χωρίς να προχωράει καθόλου και σε τπτ!!!!Μετά από την επανεκινηση των xp αφού είχε φορτώσει την κίτρινη μπάρα! του setup
patentapc Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Χίλια μπράβο στην HP! Το laptop θα γίνει αντικατάσταση! Αν και ήμουν οπαδός της acer! Από 'δω και πέρα θα προτιμώ ΗΡ διότι ψάχνωντας για το προβλημά μου είδα πως η acer δεν κάνει αντικατάσταση αλλά επισκευή! Το λάπτοπ δεν ήταν δικό μου αλλά ενός φίλου πώς να του το πώ αυτο που έγινε πάγωσε όταν άκουσε οτι έβγαλε πρόβλημα αλλά μόλις άκουσε για αντικατάσταση ηρέμησε και χάρηκε κατευθείαν! Άντε να δούμε!
P270 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 καλημερα κοιτα μαλλον υπαρχει προβλημα η στον δισκο η στο main board αν ειναι πολυ καινουργιο ζητα αντικατασταση αλλιως πηγαινε για service
patentapc Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 καλημερα κοιτα μαλλον υπαρχει προβλημα η στον δισκο η στο main board αν ειναι πολυ καινουργιο ζητα αντικατασταση αλλιως πηγαινε για service Ούτε μία εβδομάδα δεν το έχω!
P270 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 καμια φορα συμβαινουν και αυτα μεσα απο το bios πρεπει να εχει διαγνωστικο για τον δισκο τρεξτο για να δεις τι συμβαινει αλλιως κατεβασε τα seatools κανε το cd και κανε ελνχο με αυτο
@ntonios Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Ρε συ patentapc , με κατατρόμαξες !!! Τo έχω μόνο μια βδομάδα (dv6 1100sv) και είχα πολύ άσχημη εμπειρία με παλιότερο dv9000 και nvidia !!!! Το dv9000 ήταν 4μήνες εκτός εγγύησης όταν χτύπησε η nvidia 7600 αλλά η HP μετά από δύο email κ ένα τηλεφώνημα ανέλαβε όλα τα έξοδα επισκευής και μάλιστα ανανέωσε την εγγύηση για ένα χρόνο. Αυτός ήταν και ο λόγος που τα ξανά ακούμπησα σε HP pavilion. Έπαιξε ρόλο βέβαια η καταπληκτική τιμή του dv6 1100sv(655€) για τα χαρακτηριστικά του. Το απίστευτο είναι ότι το εν λόγω μοντέλο με 4GB ram (up to8GB) κ 512MB DDR3 ati, remote control, esata, SRS sound, απίστευτης ποιότητας πληκτρολόγιο, κά, ΔΕΝ έχει bluetooth !!!!!! το οποίο κοστίζει λιγότερο από 10€ σε usb.... Τέλος καλό όλα καλά πάντως και πάλι μπράβο στην HP Hellas !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.