Προς το περιεχόμενο

ερώτηση για torrent πρόγραμμα

JIMGR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σ' ολους. Αν ξερει καποιος να μου απαντησει στο παρακατω ερωτημα θα του ειμαι ευγνωμων: Κατεβαζα ενα παιχνιδι με τορρεντ και αποφασισα οτι δν τ θελω κ εκλεισα τ προγραμμα αλλα παω ν σβησω το αρχειο που δημιουργηθηκε κ μου λεει οτι δν σβηνεται γιατι χρησιμοποιειται απ' το προγραμμα, ενω ειναι κλειστο... Τι να κανω ρε παιδια; Μου τρωει 6 giga απ' το δισκο... πειτε μου μια λυση...

Δημοσ.

Πάς στο πρόγραμμα με το οποιο το κατεβάζεις και πατάς Delete Torrent+All Data.

Θα τα σβήσει όλα.

Αυτη η ερώτηση ανήκει στον τομέα Internet όμως.

Δημοσ.
Πάς στο πρόγραμμα με το οποιο το κατεβάζεις και πατάς Delete Torrent+All Data.

Θα τα σβήσει όλα.

Αυτη η ερώτηση ανήκει στον τομέα Internet όμως.

φιλε το εχω κανει αλλα δεν το σβηνει μου βγαζει the file is open in another program ενω μονο utorrent χρησιμοποιησα εχεις κτ αλλο κατα νου;

Δημοσ.

Σιγουρέψου ότι το utorrent είναι κλειστό (δες από τον Task Manager ότι δεν τρέχει) και ξαναπροσπάθησε. Αν δεν γίνει τίποτα, κάνε επανεκκίνηση του υπολογιστή και ξαναπροσπάθησε (αν έχεις ρυθμίσει το utorrent να ανοίγει με τα Windows, απενεργοποίησέ το πρώτα).

Δημοσ.

παιδια ολα αυτα τα χω κανει μου εχει βγαλει τη πιστη τπτ δν γινεται....

Δημοσ.

Δύο άλλες λύσεις:

α. Με το Unlocker προσπάθησε να "απελευθερώσεις" το αρχείο ώστε να το διαγράψεις.

β. Κάνε εκκίνηση με ένα liveCD (π.χ. το Ubuntu) και σβήσ' το από εκεί.

Δημοσ.
Δύο άλλες λύσεις:

α. Με το Unlocker προσπάθησε να "απελευθερώσεις" το αρχείο ώστε να το διαγράψεις.

β. Κάνε εκκίνηση με ένα liveCD (π.χ. το Ubuntu) και σβήσ' το από εκεί.

φιλε το πρωτο δεν λειτουργησε οσο για το δευτερο δεν το πιασα ξανα ριχτο

Δημοσ.

Να σου πω συγκεκριμένα για το Ubuntu: H διανομή αυτή του Linux έρχεται σε ένα liveCD, δηλ. μπορείς να εκκινήσεις τον υπολογιστή σου από αυτό το CD και να φορτώσεις χωρίς εγκατάσταση το Ubuntu, παρακάμπτοντας εντελώς τα Windows και γενικά ό,τι λειτουργικό είναι εγκατεστημένο στον υπολογιστή σου. Μέσα λοιπόν από αυτό μπορείς να βρεις και να σβήσεις με την άνεσή σου οποιοδήποτε αρχείο θέλεις στους σκληρούς σου δίσκους.

Αν δεν το έχεις, μπορείς να κατεβάσεις το αντίστοιχο iso από το Internet και να το γράψεις σε cd, ή να το βρεις σε περιοδικά υπολογιστών.

Δημοσ.

Εντάξει, δεν κατηγορώ εσένα, αλλά αυτούς που ανέχονται να υπάρχουν τέτοια εκτρώματα.

Η καταγωγή του live CD δεν ήταν σε όλα τα CD, αλλά μια δισκέτα. Πολλοί λειτουργικό σύστημα πωλητές, τους κατασκευαστές υλικού, κατά των ιών και του έργου που παράγεται bootable δισκέτες με ένα βασικό λειτουργικό σύστημα για την εκτέλεση των καθηκόντων που δεν ήταν πάντοτε δυνατόν με ένα λειτουργικό σύστημα που ήδη λειτουργεί.

Παναγία μου!!! :fear:

Δημοσ.

ευχαριστω φιλε δουλεψε !!! Ομως εχω αλλη μια ερωτηση πως γινεται να εμφανιστει η επιφανεια εργασιας των windows στην επιφανεια εργασιας του αλλου λογισμικου;

Δημοσ.

Αυτό δεν γίνεται "οπτικά", δηλ. να τη δεις όπως θα την έβλεπες μέσα από τα Windows (ή μήπως γίνεται; χμ...) αλλά μπορείς να βρεις τον συγκεκριμένο φάκελο της Επιφάνειας Εργασίας (ένας φάκελος είναι κι αυτή σαν τους άλλους) και να δεις τι φακέλους, εικονίδια, συντομεύσεις και αρχεία περιέχει.

Η διεύθυνσή του είναι C:\Documents and Settings\[όνομα χρήστη]\Desktop

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...