JIMGR Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Καλησπερα σ' ολους. Αν ξερει καποιος να μου απαντησει στο παρακατω ερωτημα θα του ειμαι ευγνωμων: Κατεβαζα ενα παιχνιδι με τορρεντ και αποφασισα οτι δν τ θελω κ εκλεισα τ προγραμμα αλλα παω ν σβησω το αρχειο που δημιουργηθηκε κ μου λεει οτι δν σβηνεται γιατι χρησιμοποιειται απ' το προγραμμα, ενω ειναι κλειστο... Τι να κανω ρε παιδια; Μου τρωει 6 giga απ' το δισκο... πειτε μου μια λυση...
Blondeamon Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Πάς στο πρόγραμμα με το οποιο το κατεβάζεις και πατάς Delete Torrent+All Data. Θα τα σβήσει όλα. Αυτη η ερώτηση ανήκει στον τομέα Internet όμως.
JIMGR Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Πάς στο πρόγραμμα με το οποιο το κατεβάζεις και πατάς Delete Torrent+All Data. Θα τα σβήσει όλα. Αυτη η ερώτηση ανήκει στον τομέα Internet όμως. φιλε το εχω κανει αλλα δεν το σβηνει μου βγαζει the file is open in another program ενω μονο utorrent χρησιμοποιησα εχεις κτ αλλο κατα νου;
accipio Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Σιγουρέψου ότι το utorrent είναι κλειστό (δες από τον Task Manager ότι δεν τρέχει) και ξαναπροσπάθησε. Αν δεν γίνει τίποτα, κάνε επανεκκίνηση του υπολογιστή και ξαναπροσπάθησε (αν έχεις ρυθμίσει το utorrent να ανοίγει με τα Windows, απενεργοποίησέ το πρώτα).
JIMGR Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 παιδια ολα αυτα τα χω κανει μου εχει βγαλει τη πιστη τπτ δν γινεται....
accipio Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δύο άλλες λύσεις: α. Με το Unlocker προσπάθησε να "απελευθερώσεις" το αρχείο ώστε να το διαγράψεις. β. Κάνε εκκίνηση με ένα liveCD (π.χ. το Ubuntu) και σβήσ' το από εκεί.
JIMGR Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δύο άλλες λύσεις:α. Με το Unlocker προσπάθησε να "απελευθερώσεις" το αρχείο ώστε να το διαγράψεις. β. Κάνε εκκίνηση με ένα liveCD (π.χ. το Ubuntu) και σβήσ' το από εκεί. φιλε το πρωτο δεν λειτουργησε οσο για το δευτερο δεν το πιασα ξανα ριχτο
accipio Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Να σου πω συγκεκριμένα για το Ubuntu: H διανομή αυτή του Linux έρχεται σε ένα liveCD, δηλ. μπορείς να εκκινήσεις τον υπολογιστή σου από αυτό το CD και να φορτώσεις χωρίς εγκατάσταση το Ubuntu, παρακάμπτοντας εντελώς τα Windows και γενικά ό,τι λειτουργικό είναι εγκατεστημένο στον υπολογιστή σου. Μέσα λοιπόν από αυτό μπορείς να βρεις και να σβήσεις με την άνεσή σου οποιοδήποτε αρχείο θέλεις στους σκληρούς σου δίσκους. Αν δεν το έχεις, μπορείς να κατεβάσεις το αντίστοιχο iso από το Internet και να το γράψεις σε cd, ή να το βρεις σε περιοδικά υπολογιστών.
accipio Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 http://el.tech-faq.com/live-cd.shtml&prev=hp Άσχετο αλλά δεν μπορώ να μην το πω: Η μετάφραση σ' αυτή τη σελίδα είναι τραγική, προφανώς είναι από πρόγραμμα τύπου Systran. Μιλάμε ξεχνά κανείς και τα ελληνικά που ξέρει...
accipio Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Εντάξει, δεν κατηγορώ εσένα, αλλά αυτούς που ανέχονται να υπάρχουν τέτοια εκτρώματα. Η καταγωγή του live CD δεν ήταν σε όλα τα CD, αλλά μια δισκέτα. Πολλοί λειτουργικό σύστημα πωλητές, τους κατασκευαστές υλικού, κατά των ιών και του έργου που παράγεται bootable δισκέτες με ένα βασικό λειτουργικό σύστημα για την εκτέλεση των καθηκόντων που δεν ήταν πάντοτε δυνατόν με ένα λειτουργικό σύστημα που ήδη λειτουργεί. Παναγία μου!!!
JIMGR Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 ευχαριστω φιλε δουλεψε !!! Ομως εχω αλλη μια ερωτηση πως γινεται να εμφανιστει η επιφανεια εργασιας των windows στην επιφανεια εργασιας του αλλου λογισμικου;
accipio Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Αυτό δεν γίνεται "οπτικά", δηλ. να τη δεις όπως θα την έβλεπες μέσα από τα Windows (ή μήπως γίνεται; χμ...) αλλά μπορείς να βρεις τον συγκεκριμένο φάκελο της Επιφάνειας Εργασίας (ένας φάκελος είναι κι αυτή σαν τους άλλους) και να δεις τι φακέλους, εικονίδια, συντομεύσεις και αρχεία περιέχει. Η διεύθυνσή του είναι C:\Documents and Settings\[όνομα χρήστη]\Desktop
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.