markxcsd7 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Προσπαθω να στησω ασυρματο δικτυο στο σπιτι μου. Αλλα πιστευω οτι ενα απλο g router δεν θα με καλυψει. Οποτε σκεφτομαι 3 λυσεις. Πειτε την γνωμη σας γιατι εχω μπερδευτει... α)Ν ρουτερ με ανταπτορες σε καθε συσκευη β)G router με range extender γ)Ενα ρουτερ της netgear που εχει κατι που λεγεται rangemax αλλα δεν εχω καταλαβει αν θελει και αυτο ανταπτορες Εχουν διαφορα συν και πλην. Στις καφετεριες ξερετε τι χρησιμοποιουν; Ευχαριστω.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Γιατι απλα δεν βαζεις καποιο bridge? Στις καφετεριες αν δεν επαρκει το σημα απ ακρη σ ακρη βαζουν συνηθως Access Points.
winmik2kx Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Βάζεις το wi-fi router στο μεσαίο όροφο και έχεις πολλές πιθανότητες να παίξει. Αν όχι αγοράζεις ένα AP με repeater λειτουργία των 30 ευρώ και το βάζεις κάπου να πιάνει. Εγώ έτσι έχω wireless σε 4όροφο σπίτι, με καλό σήμα, με router & repeater στους ορόφους 2 και 3. Μοναδικό μειονέκτημα, ίσως σημαντικότατο, δεν κατάφερα ποτέ να το ρυθμίσω σε WPA, και ίσως με repeater να μη γίνεται... Παίζει με wep μια χαρά πάντως...
aGka8l Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 η λυση ειναι ενα AP με εξοδο sma ωστε να βαλεις μια μεγαλυτερη καιρεα και να μπει στο 2ο οροφο
markxcsd7 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Τελικα επειδη πληρωσε ο πατερας πηρα ενα N-router και ανταπτορες... Ελπιζω τουλαχιστον να δουλεψει σωστα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.