kousman Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 λοιπον εκανα μαλλον βλακια...εχω ενα υπολογιστη και του εβαλα μεσα το tune up tune up utilities για να του κανω καμια ανασυγκροτηση κανενα registry clean και ολα αυτα που μπορεις να κανεισ με τετοια προγραμματα...ενω τα εκανα σχεδον ολα μπας και σταματησει να κολλαει το Pc και παει πιο γρηγορα του κανω μια επανακινηση και μετα μου βγαζει μια μπλε οθονη που εγραφε ''checking file system on c : the type of the file system is NTFS και μετα εγραφε οτι ελεγχει το δισκο...το προγραμμα το εχω ξαναχρησιμοποιησει πολλες φορες και μετα δεν εβγαζε τπτ τετοιο και νομιζα οτι το pc κολλησε (το παθαινε συχνα πιο παλια και δεν ανοιγε) και λεω κατσε να του κανω ενα reset μπας και παρει μπροστα αλλα δυστυχως τωρα κολλησε για τα καλα...τον ανοιγω και δεν μου βγαζει αυτο για να κανει ελεγχο στο δισκο και ουτε bootαρει τα windows ουτε σε ασφαλη λειτουργεια μπαινει μπασ και του κανω καμια επαναφορα συστηματος..τι κανω τωρα ??????
Tmark Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Μάλλον το έκλεισες την ώρα που έκανε CHKDisk και αυτό δεν είναι καλό
kousman Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 ναι εκεινη την ωρα εκανα την μ***** τωρα τι κανω????helpp
SomethingGR Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Σκευτικα αν σου λεγαμε να κανεις ενα νεο partition στον σκληρο σου και σε αυτο να εβαζες τα xp και επειτα να εκανες backup ολλα τα αρχεια της προηγουμενης εγκαταστασης των xp σε dvd κ.τ.λ . Και μετα το backup να εκανες ενα format τον δισκο και φρεσκια εγκατασταση. Απο οτι εχω ακουσει δηλαδι υπαρχουν προγραμματα που δεν τρεχουν σε περιβαλον windows και με αυτα μπορεις να κανεις νεα partition αλλα δεν ξερω αν ισχυει αυτο που λεω απλα μου ηρθε σαν λυση.
george85ca Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Ή άμα έχεις κάποιο άλλο pc βγάλε τον σκληρό δίσκο και πάρε το backup για να μην χάσεις τ αρχεία σου και να κάνεις το format! Επίσης δοκίμασε να κάνεις repair με το cd windows μήπως και γλιτώσεις το format
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.