Daemonos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 intel pentium® 4 CPU 300 GHz 1,00 GB RAM Κάρτα γραφικών τώρα και τέτοια μήν ψάχνετε μάλλον είναιon board και εγώ δεν ξέρω τί. Τον είχα πάρει απο ένα γραφείο. Υπάρχουν παιχνιδάκια τέτοια ώστε να χρειάζεται χρόνο για να προχορήσεις π.χ. Heroes of M&M η κάνένα στύλ Settlers ή civilization που να παίζει? Και φυσικά να μπορείς να κάνεις και ελαχιστοποίηση το παράθυρο του game ανα πάσα στιγμή...
Str Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 τα παλια rpg της bioware (σειρα των baldur's gate & icewind dale) wacraft3 doom2 (πλακα κανω) γενικα... απειρα!!!
Moderators Gi0 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Αν σ αρεσουν και τα adventure πετα και το ScummVm μεσα μαζι με τα classics της Lucas Arts και εχεις πολλες ωρες παιχνιδιου.
Daemonos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 ναι rpg γουστάρω πολύ και το ScumVm καλό αλλα δεν έχω ήχο... Πού θα τα βρώ αυτά?! Κάνα diablo λέτε να παίξει?
Str Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 το μονο diablo που δε θα μπορεσεις να παιξεις ειναι αυτο που ΘΑ βγει...
Daemonos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 χαχαχα εντάξει τότε είμαστε καλά, το θέμα είναι οτι το diablo2 το έχω λιώσει τόσο πολύ που θυμάμαι ακόμα τα πάντα!!!! χαχα ενώ Icewind dale ψήνομαι.
>kronos< Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 ένα καλό rpg παλιό είναι και το dungeon siege. ( http://www.microsoft.com/games/pc/dungeonsiege.aspx )
fabio Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 εφ οσων σ`αρεσουν παλιοτερα παιχνιδια δεν θα εχεις προβληματα. ή μαλλον θα εχεις γιατι δεν θα ξερεις πιο να πρωτοδιαλεξεις ! Βρηκα προχθες remake του defender of the crown και επαιζα 3-4 ωρες !
Str Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 κοιτα... προ6 με 2 χειριστηρια και θα φας ΠΟΛΥ χρονο πανω του αρκει να εχεις και παρεα
Daemonos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 ε ναι αλλα χειριστήρια και τετοια δύσκολο! μάλλων για κανα καλο adventure η Icewind dale
Jabbar Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 ένα καλό rpg παλιό είναι και το dungeon siege. Το μουλάρι ήταν όλα τα λεφτά στο Dungeon Siege
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.