theobabis Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2002 Ζητω συγνωμη που δημιουργω νεο τοπικ αλλα ηταν πολυ κουραστικο το ψαξιμο στο τοπικ "Nέο Insomnia Forum" ωστε να αντιλιφθω τι ισχυει Απλα παραθετω τα ποστ του ΗΑL πανω στο συγκεκριμενο θεμα (ελπιζω να μην τον ενοχλει) 11/07/02 07:03 PM Post number: 198585 To edit time reply έχει ρυθμιστεί για τα 30 λεπτά μετά τη δημιουργία του post. Αν βιάζεστε τόσο πολύ να κάνετε edit καλύτερα δημιουργήστε νέο post 11/08/02 12:07 AM Post number: 198741 Το edit time το άλλαξα και πάλι. Πρέπει να είναι γύρω στο 3λεπτο. Πείτε μου περίπου πότε σας αφήνει. 11/10/02 09:48 AM Post number: 199573 To edit post δεν έχει απενεργοποιηθεί. Απλά πρέπει να περάσουν κάποια λεπτά από την ώρα του post Δεν μπορείτε να κάνετε edit ? Ακομη δεν εχω καταλαβει τι ισχυει, εκτος του οτι σημερα δεν μπορεσα να κανω edit μετα απο 13 λεπτα περιπου, λογω οτι εχει περασει η διορια. Το ιδιο μου βγαζει, επισης μετα τα 30 λεπτα Μπορει καποιος να με κατατοπησει? ευχαριστω
pyro Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2002 /me has the same problem kai 5 lepta meta, pali to idio... ama to balei sto 0 ti ginete?
theobabis Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2002 pyro δε σε καταλαβα Εγω οριζω για ποσο χρονο θα μου επιτρεπει να κανω edit? Ποιο να βαλω στο 0?
pyro Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2002 eh? pou to kaneis auto? egw den exw epilogh, to 0 to elega gia ton hal, mias kai einai o admin mporei na kanei o,ti 0elei (ara a = -a? )
BlizardBill Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2002 Hal9000 KANE KATI GIA TO XRONO TOU EDIT.. Ontos einai poli ligos, kai exei dimiourgisei problimata se poli kosmo . Opote thelo na kano edit, mou bgazei panta pos teleiose o xronos...paroti merikes fores pou dokimazo, fenete na mas afinei 2 lepta... oute epitides na to kanei gia na me ekneurisei...
nliokal Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2002 Όντως το edit παιδιά είναι πολύ σημαντικό. Και γιατί να υπάρχει περιορισμός δηλαδή, δεν το κατάλαβα??? Αν δω την επαύριο του post δηλαδή ότι έχω γράψει κάτι που μπορεί πλέον να μην ισχύει να μην μπορώ να το αλλάξω? Μην κάνουμε τη ζώη μας δύσκολη, τι σημαίνει δηλαδή να περιμένουμε λίγο και μετά να κάνουμε edit... θα περιμένω δηλαδή μπροστά στην οθόνη να περάσει το τρίλεπτο, δεκάλεπτο ή μισάωρο για να διορθώσω κάτι??? Συγνώμη για το ύφος και πραγματικά καταννοώ και τον HAL που κάνει ο άνθρωπος ότι μπορεί. Περιμένουμε πάντως από το καινούριο forum καινούρια πράγματα και όχι κατάργηση πραγμάτων που ήδη είχαμε συνηθήσει και ήταν και απαραίτητα.
Hal9000 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2002 Το έχω αλλάξει από χθες Για πείτε μου τώρα τι γίνεται
BlizardBill Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2002 Den mou epitrepei akoma. Gia pano apo 1 lepto toulaxiston... An kai den katalabeno,simperiferete diaforetika se esena?
theobabis Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2002 Hal πριν λιγο καιρο ειχα ακουσει ενα πολυ ωραιο που ελεγε: O καλυτερος τροπος να θυμηθεις τη εχεις ξεχασει σε ενα γραμμα ειναι να το κλεισεις. Το οποιο εμενα με αντιπροσωπευει απολυτα... Προσωπικα θα ηθελα να μπορω να κανω edit για μια ωρα απο το post, αλλα απο τη στιγμη που ποσταριστει κατι αλλο μετα απο το δικο μου(ακομα και ενα λεπτο μετα) να χανεται η δυνατοτιτα του edit Οσο για σημερα το βραδυ, δε μπορω να κανω edit ουτε αμεσως μετα το ποσταρισμα, ουτε σε 5, ουτε σε 10 λεπτα
theobabis Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2002 Ηal απο οτι παρατηρω εγινε αλλαγη στο edit. Θα μπορουσες να μας ενημερωσεις τι ακριβως ισχυει? ευχαριστω
Hal9000 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2002 Έχει απενεργοποιηθεί ο χρονικός περιορισμός του edit
theobabis Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2002 ευχαριστω για την ενημερωση Για τα δικα μου γουστα, πολυ καλη επιλογη
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2002 Σωστή κίνηση Hal9000! USERS DATABASE IS USEFUL AGAIN!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.