Προς το περιεχόμενο

προβλημα με αρχεια που χαθηκαν

kritikos81

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας θα ηθελα την γνωμη σας σχετικα με το προβλημα που με τυρανναει....Εσβησα me DELETE καποια αρχεια σημαντικα για μενα και δεν ξερω αν υπαρχει καποιος τροπος να επαναφερω αυτα τα αρχεια,αφου εκανα και εκαθαριση του καδου ανακυκλωσης(recycle bin).Ο υπολογιστης εχει windows vista.Ευχαριστω πολυ και περιμενω τις συμβουλες σας:rolleyes:

Δημοσ.

Απο την στιγμη που δεν τα εσβησες με κατι που να κανει overwrite απο πανω αρχεια οπως eraser τα παντα ανακτωνται

Ενδεικτικα Get Data Recover My Files

Δεν ειναι freeware αλλα αξιζει τα λεφτα του

Δημοσ.

αυτο ειναι καποιο προγραμματακι, που μπορω να το κατεβασω???μεσα απο το συστημα δεν υπαρχει καποια λειτουργια των windows vista που να τα ανακτα????

Δημοσ.

Υπάρχουν πολλά προγράμματα ανάκτησης δεδομένων. Εγώ χρησιμοποιώ το Easy Recovery Proffessional v6.04 και θεωρώ ότι είναι ένα από τα καλλίτερα στο είδος του. Έχει πολλές επιλογές (Advanced Recovery, Deleted Recovery, Format Recovery κλπ).

Αφού διαλέξεις το είδος ανάκτησης που θέλεις, θα επιλέξεις το δίσκο που ήταν το χαμένο αρχείο και το πρόγραμμα θα ψάξει (θα πάρει λίγη ώρα) να βρει όλα όσα έχουν σβηστεί σ' αυτό το δίσκο. Θα επιλέξεις αυτά που σε ενδιαφέρουν και θα καθορίσεις σε ποιό δίσκο ή partition θα τα βάλει (ποτέ στον ίδιο δίσκο/partition).

Δημοσ.

δεν ξέρω αμα φέρεις το σύστημα πίσω κάποιες μέρες τι θα γίνει. δε το έχω προσέχει αμα ανακτά σβησμένα αρχεία. δοκίμασε το δε χάνεις τπτ αλλιώς προσπάθησε με το πρόγραμμα που αναφέρει ο παραπάνω :)

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ παιδια!!!!να υποθεσω οτι αυτα τα προγραμματα δεν τα βρισκεις με ενα free download σωστα?θα πρεπει να παρω την FULL εκδοση?με λιγα λογια θα πληρωσω???

Δημοσ.

Το ιδανικότερο θα ήταν να μη γίνει καμμία περαιτέρω εγγραφή στο δίσκο, να αφήσεις το σύστημα στην κατάσταση ακριβώς που είναι (η εκκίνηση ενός εγκατεστημένου στο δίσκο Λ/Σ και η εργασία με αυτό δεν είναι κατά κανόνα read-only διαδικασία! Ακόμη κι αν δεν εγκαταστήσουμε επιπλέον προγράμματα) και η όποια προσπάθεια να γίνει μπουτάροντας σε κάποιο LiveCD/LiveUSB περιβάλλον που παρέχει εργαλεία ανάκτησης διεγραμμένων αρχείων. Δες π.χ. το UBCD4Win HOWTO στο Insomnia Wiki.

Δημοσ.
ευχαριστω πολυ παιδια!!!!να υποθεσω οτι αυτα τα προγραμματα δεν τα βρισκεις με ενα free download σωστα?θα πρεπει να παρω την FULL εκδοση?με λιγα λογια θα πληρωσω???

Πιστεύω ότι μπορείς βρεις τα προγράμματα σε torrent sites. Το δικό μου από ένα site το κατέβασα.

Δημοσ.
Το ιδανικότερο θα ήταν να μη γίνει καμμία περαιτέρω εγγραφή στο δίσκο, να αφήσεις το σύστημα στην κατάσταση ακριβώς που είναι (η εκκίνηση ενός εγκατεστημένου στο δίσκο Λ/Σ και η εργασία με αυτό δεν είναι κατά κανόνα read-only διαδικασία! Ακόμη κι αν δεν εγκαταστήσουμε επιπλέον προγράμματα) και η όποια προσπάθεια να γίνει μπουτάροντας σε κάποιο LiveCD/LiveUSB περιβάλλον που παρέχει εργαλεία ανάκτησης διεγραμμένων αρχείων. Δες π.χ. το UBCD4Win HOWTO στο Insomnia Wiki.

Ακριβώς! Ή βάζεις το σκληρό δίσκο σαν δεύτερο σε έναν άλλο υπολογιστή όπου έχεις εγκαταστήσει κάποιο πρόγραμμα για ανάκτηση διεγραμμένων αρχείων, ή δουλεύεις ένα live cd το οποίο φορτώνει στη μνήμη RAM και δεν επιρεάζει το σκληρό σου. Μία πρόταση από εμένα είναι το Hirens Boot Cd

Δημοσ.
Ή βάζεις το σκληρό δίσκο σαν δεύτερο σε έναν άλλο υπολογιστή όπου έχεις εγκαταστήσει κάποιο πρόγραμμα για ανάκτηση διεγραμμένων αρχείων...

Αν πάρει drive letter το/τα partititons του δίσκου, γράφονται και σε αυτήν την περίπτωση δεδομένα (Recycle Bin, System Restore κ.ά.). Θέλει προσοχή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...