Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 όνειρο ξε όνειρο είναι η καλύτερη περίπτωση, τα προηγούμενα δεν είναι, μιας και τα πιάνω με τα ίδια db
poulinos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 εισαι ενας απο τους λιγους.ας ειναι καλα που τα καλωδια δεν ειναι απο το 1940 οπως σε κανα πειραια και δεν εχεις σιδερενιο box.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 και εσύ μέσα στους λίγους είσαι αν θυμάμαι καλά
poulinos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.020 / 12.463 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 15,0 / 31,0 SN Margin (Up/Down) [dB]: 15,0 / 6,5 me 787.με Linksys ειχα κοντα στα 15 αλλα ηθελα το voip.το Linsys νομιζω διαβαζε 29 attenuation.ελεγα καμια μερα να ριξω καμια ματια στο box λλα αφου παιζει το αφηνω.σιδερνιο box εγω αλλα ευτυχως μονο για την δικη μας πολυκατοικια.
accipio Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Όπως φαίνεται, βρήκα τη λύση στο πρόβλημά μου με το Linksys. Και αυτή λέγεται Thomson TG585 v7. Απ' όταν το έβαλα, εδώ και 29 σχεδόν ώρες, κλείδωσε στα 21+ Mbit χωρίς καμία αποσύνδεση. Link Information Uptime: 1 day, 4:42:28 DSL Type: G.992.5 annex A Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.005 / 21.239 Στατιστικά της γραμμής μου: Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,0 / 15,0 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 7,0 / 16,5 SN Margin (Up/Down) [dB]: 10,5 / 9,5 Το μόνο που δε μου δουλευει είναι το DMT Tool, γιατί δεν υποστηρίζει την έκδοση του firmware που έχει το 585 (έχει την 7.4.2.7). Μήπως ξέρει κάποιος με ποια έκδοση firmware δουλεύει το DMΤ Tool;
accipio Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Ας δώσω μόνος μου την απάντηση στο τελευταίο ερώτημά μου. Δεν χρειάζεται αλλαγή του firmware· sτο DMΤ Tool μπαίνουμε στο Special › Misc. Options και τσεκάρουμε το allow untested firmware options. Έτσι το πρόγραμμα αναγνωρίζει το ρούτερ κανονικά. Α, και κάτι άλλο: συμπλήρωσα 3 μέρες και 2 ώρες χωρίς αποσύνδεση.
makis855 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 από που το αγόρασες? πλαίσιο και eshop δεν το έχουν
accipio Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Από εδώ, με αντικαταβολή, 62 ευρώ + 5 ευρώ μεταφορικά.
poulinos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 και σε forthnet shop το βρισκεις.β.ποιος ο λογος για dmt tool>επειδη εχεις 9 margin>δεν πειραζει.ποσο παραπανω να πας.1 mbit?
accipio Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Δεν θέλω να αλλάξω κάτι με το DMT, απλώς μου αρέσει να βλεπω τα γραφήματά του και τις πληροφορίες που μου δίνει. Και για να μην ξεχνιόμαστε: Uptime: 4 days, 6:42:42 Seeding σε torrents και ταυτόχρονα download από δύο πηγές και ταυτόχρονα GRID On-line gaming! Όλε!
poulinos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Δεν θέλω να αλλάξω κάτι με το DMT, απλώς μου αρέσει να βλεπω τα γραφήματά του και τις πληροφορίες που μου δίνει. Και για να μην ξεχνιόμαστε: Uptime: 4 days, 6:42:42 Seeding σε torrents και ταυτόχρονα download από δύο πηγές και ταυτόχρονα GRID On-line gaming! Όλε! και θα κλεισεις πολλες ημερες ακομα.εχω κλεισει και 12 -13 ημερες Online με speedtouch
Nauseas Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Έχω παρόμοιο πρόβλημα με τον τόπικ σταρτερ όσο αναφορά το ρουτερ τουλάχιστον. Είμαι κάτοχος του WAG200G το οποίο στο παλιό σπίτι (14Mb Forthnet) λειτουργούσε απροβλημάτιστα (έχω βάλει το τελευταίο firmware) Με την μετακόμιση, ενεργοποιήθηκε ο οτε εδω και 2-3 μερες - 8Mb - αλλα το ρουτερ έχει τρελαθέι στις αποσυνδέσεις. Αρχικά δουλεύει για 1-1,5 ώρα καλά, μετά κάνει καθε 3 λεπτα dc . Δοκίμασα ρουτερ του οτε (ένα comtrend) το οποίο πάει αρκετά καλύτερα δηλαδή έχει πολύ λιγότερα dc (σε ώρες αιχμής κυρίως). Δυστυχώς όμως το κομτρεντ δεν είναι ασύρματο το οποίο χρειάζομαι.. Το ερώτημά μου είναι εάν μπορώ να γυρίσω πίσω το Linksys καθώς είναι εντός εγγύησης και τι μπορώ να κάνω για την αστάθεια της γραμμής? Να δηλώσω βλάβη στον οτε? Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω ώστε να δουλέψει το λινκσις?
poulinos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 και να το γυρισεις πισω σε αλλη γραμμη μαλλον θα παιξει οκ.για τις αποσυνδεσεις πρωτα απο ολα γραψε μας τα χαρακτηριστικα της γραμμης σου διοτι αμα εισαι μακρια απο το αστικο κεντρο αστα να πανε.β.μετα ναι παει βλαβη στον οτε και κανεις τον σταυρο σου.το linksys Πολυ ωραιο αλλα για καλες γραμμες.σε χαλια γραμμες με αποσυνδεσεις ειτε σου κοβουν ταχυτητα για να εισαι πιο stable ειτε παιζεις με speedtouch.επισης αν μεινεις οπως εισαι μπορεις το linksys wag 200 Να το κανεις access point πανω στον αλλο ρουτερ που δοκιμασες ωστε να εχεις και wireless.απλα του κλεινεις τον dhcp και του δινεις Ip 192.168.1.200 an to αλλο adsl router εχει πχ 192.168.1.1
Nauseas Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Καταρχας ευχαριστώ Poulinos για το ενδιαφέρον Α)Λοιπόν τα στατιστικά είναι DSL Status: Connected DSL Modulation Mode: ADSL2+ DSL Path Mode: Fast Downstream Rate: 7215 kbps Upstream Rate: 383 kbps Downstream Margin: 6 db Upstream Margin: 21 db Downstream Line Attenuation: 52 db Upstream Line Attenuation: 14 db Downstream Transmit Power: 11 db Upstream Transmit Power: 21 db Βασικά θα δηλώσω την βλάβη και οτι γίνει Β) Όσο αναφορά την λύση με το access point εξήγησέ μου λίγο: Να σημειώσω οτι το comtrend ( το "καλό") ρουτερ έχει ΜΙΑ μονο θύρα ethernet. Συνδέω την γραμμή adsl στο comtrent, συνδέω με καλώδιο ethernet comtrend+linksys και τέλος συνδεώ 2ο καλώδιο ethernet linksys+pc ? Υποθέτω σωστα? Υ.Γ. Στα στατιστικά, το Downstream Margin όταν πάει για dc (δηλαδή κάθε 3 και λιγο) πέφτει μέχρι να φτάσει στο 1 και μετά πέρνει μια αστρονομική τιμή ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:14 ---------- Νομίζω πως πέτυχε το εγχείρημα με τα δύο ρούτερς αν και δεν ξέρω αν είναι λύση που ενδείκνυται ή προσωρινή. Επειδή κάπου τι διάβασα αλλα δεν γνωρίζω εαν χρειάζεται, να απενεργοποιήσω και το ΝΑΤ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.