ChaniaMania Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 να-τα-μαααααααααααααααααας!!! το Google-hardware έρχεται
status Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 να-τα-μαααααααααααααααααας!!! το Google-hardware έρχεται Ε, αυτό είναι κάπως πολύυυ μακριά ακόμα..
lykoulos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Το ωραίο θα είναι να εξαγοράσει η google το OnLive, και να το βάλει pre-installed στο λειτουργικό της σύστημα. Τρέλα! Εδώ κολλούσε το Umbrella Corporation.
polaki Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Στη θεωρια ολα ωραια ειναι.. Ας βγει πρωτα και τα ξαναλέμε.. Α, και να ειναι final εκδοση ε? Η δικαιολογια του BETA μας έχει κουράσει.. Το Gmail ακόμα Beta είναι, 4-5 χρόνια μετά...
Hal9000 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Στη θεωρια ολα ωραια ειναι.. Ας βγει πρωτα και τα ξαναλέμε..Α, και να ειναι final εκδοση ε? Η δικαιολογια του BETA μας έχει κουράσει.. Το Gmail ακόμα Beta είναι, 4-5 χρόνια μετά... Είχαμε ιστορικές εξελίξεις χθες
polaki Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 το παραυτα ειναι παρα ταυτα πάραυτα σημαίνει άμεσα.. μην ξεχάσουμε και ότι ξέρουμε.. http://el.wiktionary.org/wiki/%CF%80%CE%AC%CF%81%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%B1 ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:26 ---------- Είχαμε ιστορικές εξελίξεις χθες χαχα, ακραίο timing!! Δεν είχα διαβάσει το άρθρο!
DragonlordP Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 το παραυτα ειναι παρα ταυτα Όχι, το πάραυτα σημαίνει "αμέσως". Δεν έχει, όπως είπα και στο πρώτο μου ποστ, καμία σχέση με το "παρ'όλ'αυτά", το "παρά ταύτα" και λοιπά, πέρα από το ότι μοιάζει ηχητικά. edit, με πρόλαβε το polaki
G_Zisis Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Ήταν θέμα χρόνου να γίνει κι αυτό.Ελπίζω να πάει καλά.Βασικά από τη στιγμή που στην ουσία η google,υποστηρίζοντας το λειτουργικό της,θα υποστηρίξει το linux,με κάνει να είμαι με το μέρος της έναντι της ms.Είναι σημαντικό μία τόσο μεγάλη εταιρία να υποστηρίζει το linux.Μπορεί να τραβήξει ή να πληρώσει (λεφτά για υποστήριξη έχει) εταιρίες για να βγάλουν drivers ή ακόμα και παιχνίδια (λέμε τώρα...) για το λειτουργικό της.Βέβαια δεν θα 'θελα να υποστηρίξει τόσο το clouding.
LuxJaja Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 συγνώμη αλλά μήπως μιλάμε για το moblin; το δοκίμασα στο netbook μου και αν και μπορώ να πω ότι έχει αρκετά πλεονεκτήματα ωστόσο έχει ακόμα πολύ δρόμο. αν δε κάνω λάθος αναπτύσσεται από τη novell σε συνεργασία με τη google και την intel και βασίζεται στο fedora.
gtroza Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 συγνώμη αλλά μήπως μιλάμε για το moblin; οχι οχι οχι οχι http://moblin.org/about-moblin .
trikkk Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Open source yeah!!!! Εγω θα περιμενω για την οδοντοκρεμα Google πρωτα Βασικά εγώ περιμένω πότε θα βάλει ο κος. Γ. Μπαμπινιώτης την λέξη "γκουγκλάρω" στο λεξικό του.
yiannis_1 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 (επεξεργασμένο) πάραυτα σημαίνει άμεσα.. μην ξεχάσουμε και ότι ξέρουμε..http://el.wiktionary.org/wiki/%CF%80%CE%AC%CF%81%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%B1 ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:26 ---------- χαχα, ακραίο timing!! Δεν είχα διαβάσει το άρθρο! οΚ Το διόρθωσα. Εγω εχω ήδη ξεχάσει οπότε καλό είναι,το ότι θυμίζεται. Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2009 από yiannis_1
BadIronTree Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Για τον Chrome:Έχει "κλέψει" πολλά στοιχεία από τους καλύτερους browser που υπήρχαν και υπάρχουν και δημιούργησε κάτι νέο... Μου αρέσει για την ταχύτητα του... (ο ταχύτερος αυτήν την στιγμή...) Αλλά κλασσικά παραμένω στον Opera μου γιατί δεν μετράει μόνο η ταχύτητα... Για το Chrome OS: Εδώ ένα απλό browser έβγαλε η συνομοσιολογίες σχετικά με φακέλωμα κτλπ κτλπ... πήγε σύννεφο (cloud) που να βγάλει και OS... Θα γίνει της.... Opera 10 και τα μυαλά στα κάγκελα...
Hal9000 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Μη επιβεβαιωμένες εικόνες του λειτουργικού (δε φαίνεται και τίποτα)
lef50 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Διαβαζω οτι η ανακοινωση του chrome os ηταν προωρη για να προλαβουν την ms που θα ανακοινωνε κατι την ερχομενη Δευτερα δεν δινω λινκ το γραφουν αρκετοι .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα