Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλα όλα αυτά - υπάρχει κανα link για testing - τίποτα beta κτλπ;;

η ακομά το σκέφτονται;;;

υπάρχει περίπτωση να γίνει και 64bit OS εκτός από 32bit ?

Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω και να υπολογίσω πώς όλες οι εταιρείες θα καθίσουν να φτιάξουν πλήρως συμβατά λογισμικά και για το GOOGLE OS (ή καλύτερα - θα φτιάξουν;;;) όπως Adobe, Corel, Microsoft (WORD/EXCEL/POWERPOINT/ACCESS), βάλε mysql, βάλε apache, κτλ κτλ...

δεν θα πάρει καμια 5-10ετία για να στρώσει λίγο... ώστε να μπορέσουν κάποιοι να το εμπιστεύτουν... αρα λίγο χαλασμένη δουλειά μου φαίνεται...

αφού πρόκειται για διανομή linux, τα apache, sql, php κτλ θα υποστηρίζονται ούτος η άλλως. microsoft office δεν χρησιμοποιεί και πολύ κόσμος σε linux (είτε μέσω VM, είτε μέσω Wine), σε openoffice δουλεύουν αντίστοιχα. τα παραπάνω προφανώς ισχύουν και για τον flashplayer, mp3, mp4 κτλ.

Οπως το Android δηλαδη θα 'ναι κι αυτο. Φανταζομαι δεν θα μπορεις να τρεξεις και native κωδικα, αλλα μονο σε καποιο JVM.

στη παρουσίαση του wave, έτρεχε σε εναν υπολογιστή της παρουσίασης, ταυτόχρονα σε vm, macosx (μπορεί να ήταν και hackintosh :P ) και windows και το είχα ρωτήσει στο σχετικό θέμα/είδηση αν πρόκειται για κάποιο λειτουργικό που χρησιμοποιεί η google για εταιρική χρήση, άρα παίζει και να ισχύει.

Ααα, συγγνωμη, ουτε καν Java. HTML...

το οτι δεν θα υποστηρίζει καν java, απο που το κατάλαβες; η είδηση λέει για χρήση της html5 στο λειτουργικό της για να είναι πιο web-based και να εκμεταλευτεί την πιο eye-candy προσέγγιση της html (δική μου σκέψη το συμπέρασμα). δεν νομίζω να μην υποστηρίζει java, ούτως η άλλως open-source θα είναι, οπότε στη πορεία μπορεί να γίνει κάποιο fork (ανάλογα και τι licence υιοθετήσει η google) :-D

• Απαντ. 98
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το ότι η google θα έβγαζε λειτουργικό ήταν γεγονός, όταν βγει να δούμε τι ακριβώς ρόλο θα βαράει γιατί αν είναι όπως είναι κ το eula τους, να το χαίρονται!

Δημοσ.

το μονο θετικο που βλεπω ειναι ο ανταγωνισμος και οτι λογικα θα εχουμε κανονικους drivers στο linux. Απο κει και περα εταιρειες ειναι, ας βγαλουν τα ματια τους προς ωφελος του καταναλωτη

Δημοσ.

Ούτε και εγώ είμαι και μεγάλος fan του cloud computing. Συν ότι εδώ πια παίζει η google σε τελείως άλλα χωράφια, ειδικά αν θέλει να μπει στην desktop αγορά.

Δημοσ.
Ημουν νιος και γέρασα.

Θα πεθάνει το desktop, θα πεθάνουν τα windows, θα σταματήσουν τα παιχνίδια στα pc...

Τα ακούω απο τότε που δεν είχα καν pc και αγόραζα πάραυτα computer & software (14 χρονών).

Έλεος πια ας γίνει πριν πεθάνω τουλάχιστον να το δω...

:-)

Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες.

Δημοσ.

βημα βημα ξεκιναει η κυριαρχια ! Παιδια δεν ειναι βλακες, αυτοι διαχειριζονται εκατομυρια! θα το δειτε χωρις να το καταλαβεις θα βρεθεις με προοιοντα της Google!

Μου φερνει στο μυαλο λιγο The Ombrela Corporation αλλα it's just me :D

Δημοσ.
Το εγχείρημα είναι τεράστιο και όπως παραδέχεται η Google,θα χρειαστούν βοήθεια από τη κοινότητα ανοιχτού λογισμικού στη οποία θα ανήκει το Chrome OS προς το τέλος του χρόνου.

Aν ειναι GPL νομιζω ειναι οκ παρακαλω τις ενστανσεις σας.

• Super Moderators
Δημοσ.
Παιδια δεν ειναι βλακες, αυτοι διαχειριζονται εκατομυρια!

αυτό έπρεπε να το πεις πχ 1.5-2 χρόνια πίσω να σου ερχόταν στα καπάκια η κρίση...ε ρε γέλια με famous last words :P

Δημοσ.

πως γινεται να χτυπησει η google την microsoft αφου η microsoft κυριαρχει στον χωρο των games??

στους servers??ετσι κιαλλιως εκει δεν ειναι το δυνατο σημειο της ms...

θελω να πω οτι και παλι οποιος θα θελει να παρει ενα pcaki/laptop για λιγο απ'ολα(ιντενετ/εφαρμογες γραφειου/και που και που κανα παιχνιδακι), windows δε θα προτημισει?

μιλαω παντα για το μεσο χρηστη.

ενδιαφερον παντως θαχει το πως θα αντιδρασουν οι κατασκευαστες hardware

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...