Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 98
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για τον Chrome:

Έχει "κλέψει" πολλά στοιχεία από τους καλύτερους browser που υπήρχαν και υπάρχουν και δημιούργησε κάτι νέο...

Μου αρέσει για την ταχύτητα του... (ο ταχύτερος αυτήν την στιγμή...)

Αλλά κλασσικά παραμένω στον Opera μου γιατί δεν μετράει μόνο η ταχύτητα... ;)

Για το Chrome OS:

Εδώ ένα απλό browser έβγαλε η συνομοσιολογίες σχετικά με φακέλωμα κτλπ κτλπ... πήγε σύννεφο (cloud) που να βγάλει και OS...

Θα γίνει της.... ;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
όταν έλεγα ότι τα windows 7 θα είναι τα τελευταία σαν classic OS ...

πάμε στο cloud computing...

http://en.wikipedia.org/wiki/Cloud_computing

πρώτα chrome , μετά android, τώρα OS

Ημουν νιος και γέρασα.

Θα πεθάνει το desktop, θα πεθάνουν τα windows, θα σταματήσουν τα παιχνίδια στα pc...

Τα ακούω απο τότε που δεν είχα καν pc και αγόραζα παρ'όλ'αυτά αυτα computer & software (14 χρονών).

Έλεος πια ας γίνει πριν πεθάνω τουλάχιστον να το δω...

Επεξ/σία από yiannis_1
  • Moderators
Δημοσ.
έχω μια απορία γιατί κλείδωσε αυτό αφού έγινε πριν από αυτό???(51 λεπτά μετά)

hfggfh.jpg

65815097.jpg

Γιατι το εκανε ο Admin του site το δευτερο... και προφανως ειναι καλυτερα διατυπωμενο σαν κειμενο.

• Super Moderators
Δημοσ.

και επειδή μπήκε κατευθείαν στην κεντρική σελίδα...

όταν έλεγα ότι τα windows 7 θα είναι τα τελευταία σαν classic OS ...

πάμε στο cloud computing...

http://en.wikipedia.org/wiki/Cloud_computing

πρώτα chrome , μετά android, τώρα OS

δεν ξέρω αν θα είναι πράγματι έτσι το μέλλον, αλλά προσωπικά δεν μου αρέσει αυτή η κατεύθυνση...

Δημοσ.
μιλαμε για πολυ κρασαρισμα στα XP λογω flash

γρηγοροτερος η ποιο ελαφρυς απο Opera δεν ειναι ουτε με ευνοικο τυφωνα

και απο ευκολιες οσο ενα Yugo

αρχιζω να πιστευω οτι ειμαι βιτσιοζος

Γρηγοροτερος απο τον Opera για πλακα ομως...Αυτη τη δεδομενη στιγμη δεν υπαρχει πιο γρηγορος browser απο τον chrome..

Λειπουν τα προσθετα αλλα σιγα σιγα θα ερθουν και αυτα...Οσο για τα κρασαρισματα, με vista 64bit και δεν εχει διανοηθει καν να κολλησει μηνες τωρα..:-D

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εγω θα περιμενω για την οδοντοκρεμα Google πρωτα :-D

Δημοσ.
Ημουν νιος και γέρασα.

Θα πεθάνει το desktop, θα πεθάνουν τα windows, θα σταματήσουν τα παιχνίδια στα pc...

Τα ακούω απο τότε που δεν είχα καν pc και αγόραζα πάραυτα computer & software (14 χρονών).

Έλεος πια ας γίνει πριν πεθάνω τουλάχιστον να το δω...

Μπράβο ρε αδερφέ, πες τα.

Δημοσ.

Καλα όλα αυτά - υπάρχει κανα link για testing - τίποτα beta κτλπ;;

η ακομά το σκέφτονται;;;

υπάρχει περίπτωση να γίνει και 64bit OS εκτός από 32bit ?

Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω και να υπολογίσω πώς όλες οι εταιρείες θα καθίσουν να φτιάξουν πλήρως συμβατά λογισμικά και για το GOOGLE OS (ή καλύτερα - θα φτιάξουν;;;) όπως Adobe, Corel, Microsoft (WORD/EXCEL/POWERPOINT/ACCESS), βάλε mysql, βάλε apache, κτλ κτλ...

δεν θα πάρει καμια 5-10ετία για να στρώσει λίγο... ώστε να μπορέσουν κάποιοι να το εμπιστεύτουν... αρα λίγο χαλασμένη δουλειά μου φαίνεται...

Δημοσ.
Το Google Chrome OS θα τρέχει σε επεξεργαστές x86, ARM και σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, θα στηρίζεται στο Linux Kernel ώστε να είναι "ελαφρύ, γρήγορο, εύκολο" και θα κυκλοφορήσει αρχικα στα netbooks.

Οπως το Android δηλαδη θα 'ναι κι αυτο. Φανταζομαι δεν θα μπορεις να τρεξεις και native κωδικα, αλλα μονο σε καποιο JVM.

Ένα ακόμα πλεονέκτημα του Chrome OS είναι η συμβατότητα του με όλες τις διαδικτυακές εφαρμογές ενώ οι νέες θα μπορούν να αναπτύσσονται με τη χρήση web τεχνολογιών όπως της επερχόμενης HTML5. Οι εφαρμογές αυτές δε θα περιορίζονται μόνο στο Chrome OS αλλά θα τρέχουν φυσικά χωρίς πρόβλημα και σε οποιοδήποτε browser σε Windows, Mac και Linux, δίνοντας έτσι στους προγραμματιστές τη μεγαλύτερη βάση χρηστών.

Ααα, συγγνωμη, ουτε καν Java. HTML...

Δημοσ.
μιλαμε για πολυ κρασαρισμα στα XP λογω flash

Κι αντί να κατηγορούμε την Adobe που φτιάχνει το flash, μας φταίει ο browser? :devil:

Δημοσ.

Είναι τεραστιο το στοιχημα της google απ τη στιγμη που ανακοινωθηκε, μεχρι την στιγμη που θα υλοποιηθει..

Μια εταιρεια τοσο επιθετικη σαν την Microsoft που θελει και υποστηριξη απ την open-community?

Δεν ξερω, μου ακουγονται αντιφατικα καπως αυτα τα δυο..

Βεβαια δεν νομιζω να την επαιρνε σε αναπτυξη (μεγαλη κ χρονοβορα) να φτιαχνε καθαρα δικο της,

θα χει τα θετικα ταχυτητα-σχετικη ασφαλεια που χει το Linux, αλλα θα θελα να δω πως θα παρει την υποστηριξη drivers απ τους περισσότερους κατασκευαστες σε πρωτη φαση, αλλα κ μεγαλων προγραμματων που δουλευει ολος ο κοσμος σαν κ αυτα που προανεφεραν τα παιδια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...