Nannos12002 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Ρε παιδιά πήρα πρόσφατα ένα x-box 360 και μου είπαν πώς επειδή είναι καινούργιο θέλει αλλαγή drive δηλαδή τσιπάρισμα και οχι φλασάρισμα.Οπότε χρειάζομαι μια βοήθεια για το τι να κάνω όπιος ξέρει να μου πει ένα καλό μαγαζί ή να μου πει τι πρέπει να αγοράσω για να το κάνω μόνος και το πως να κάνω τη διαδικασία θα το εκτιμούσα πάρα πολύ.Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων :cry: ΕΝΑ ΗΕLP
skanjos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 και εγώ είχα την ίδια απορία αλλα κάποιοι μου είπαν οτι όλα τα drives τώρα φλασάροντε. αλλά σε έναν φίλο μου που πήρε το elite είπαν τα ίδια και του αλλάξανε όλο το drive(έχει κανα 2μηνο) απότι βλέπω http://www.360drives.com/list/page1 οι περισσότερες κονσόλες βγαίνουν με lite-on.δεν νομίζω να έχει πρόβλημα το Lite on φλασάρεται κανονικά νομίζω.
ghostgr_a_n Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Ρε παιδιά πήρα πρόσφατα ένα x-box 360 και μου είπαν πώς επειδή είναι καινούργιο θέλει αλλαγή drive δηλαδή τσιπάρισμα και οχι φλασάρισμα. Ποιος σου ειπε οτι δεν flashαρετε? Ολα τα drive του 360 flashαροντε. Αν το πηγες σε καποιο μαγαζι λογικα θα σου το ειπε για να σου πουλησει καινουριο drive. Μην το πας σε μαγαζι για,flashαρε το μονος σου ειναι ευκολο. Δες εδω Παιδια μην εμπιστευεστε κανενα μαγαζι για τσιπαρισμα/flashαρισμα κτλ. Εγω ειχα παει με κατι φιλους μου σε ενα μαγαζι(δεν ηθελα κατι εγω οι φιλοι μου ηθελαν) και ρωτησα απο περιεργεια ποσο περνει για flashαρισμα και μου λεει 100€.Εγω οταν το ακουσα αρχισα να γελαω και του ειπα οτι οσοι ξερω περνουν το πολυ 30€ και αρχισε να μου λεει διαφορες μλκιες οτι και καλα δινει και 1 χρονο εγγυηση,οτι ειναι δυσκολο κτλ. ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΓΙΑ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ. Τα εμπιστα μαγαζια ειναι λιγα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.