Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα εκκίνησης windows xp

pan_r

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά χαρά σε όλους,ζητώ τα φώτα σας για πρόβλημα που μου προέκυψε όταν η κόρη μου

πάτησε το power του η/υ ενώ ήταν σε λειτουργία.Έκτοτε δεν εκκινούν τα windows ότι με

καμμία επιλογή εκκίνησης, ούτε κανονική ούτε safe,προηγούμενες σωστές ρυθμίσεις κλπ.

Μόνο την γραμμή εντολών δεν δοκίμασα γιατί δεν έχω ιδέα.Λέτε να έπαθε ζημιά ο δίσκος;

Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη,μήπως γλυτώσω το format.

Δημοσ.
Γειά χαρά σε όλους,ζητώ τα φώτα σας για πρόβλημα που μου προέκυψε όταν η κόρη μου

πάτησε το power του η/υ ενώ ήταν σε λειτουργία.Έκτοτε δεν εκκινούν τα windows ότι με

καμμία επιλογή εκκίνησης, ούτε κανονική ούτε safe,προηγούμενες σωστές ρυθμίσεις κλπ.

Μόνο την γραμμή εντολών δεν δοκίμασα γιατί δεν έχω ιδέα.Λέτε να έπαθε ζημιά ο δίσκος;

Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη,μήπως γλυτώσω το format.

Χρειαζόμαστε περισσότερες πληροφορίες: μέχρι που φτάνει η εκκίνηση, τι έκδοση των windows είναι, τι δίσκος έχει τα windows πάνω (IDE ή SATA);

Πιθανόν να μπορέσεις να το σώσεις μπουτάροντας από το CD των ΧΡ (υποθέτω ότι αυτά έχεις :-)) και κάνοντας recover.

Δημοσ.

Έχω εγκατεστημένα ελληνικά xp sp2 σε 500άρι sata.κατά την εκκίνηση εμφανίζει την οθόνη

του λειτουργικού με την κινούμενη μπάρα και σε κάποιο σημείο χωρίς να εμφανίσει κάποιο

μήνυμα κάνει επανεκκίνηση ξανά και ξανά.

Δημοσ.
Έχω εγκατεστημένα ελληνικά xp sp2 σε 500άρι sata.κατά την εκκίνηση εμφανίζει την οθόνη

του λειτουργικού με την κινούμενη μπάρα και σε κάποιο σημείο χωρίς να εμφανίσει κάποιο

μήνυμα κάνει επανεκκίνηση ξανά και ξανά.

Kαλώς ήρθες στο insomnia !!

Κάνε αυτό και πες μας τι λέει ακριβώς το μήνυμα !! :X

ο υπολογιστης μου>δεξι κλικ>ιδιοτητες>για προχωρημενους>εκκινηση και αποκατασταση

(πατας το "ρυθμισεις"> uncheck την αυτοματη επανεκκινηση και έτσι σου παγώνει την

οθόνη και μπορείς να δεις το μήνυμα της μπλε καρτέλας κατά της εκκίνηση !!

Δημοσ.

Μπορείς να βάλεις ένα άλλον εξωτερικό σκληρό,να περάσεις σε αυτό τα windows, να μπουτάρεις από αυτόν, να μπεις στα Windows και να σώσεις τα αρχεία σου. Και μετά format..

Δημοσ.
Kαλώς ήρθες στο insomnia !!

Κάνε αυτό και πες μας τι λέει ακριβώς το μήνυμα !! :X

ο υπολογιστης μου>δεξι κλικ>ιδιοτητες>για προχωρημενους>εκκινηση και αποκατασταση

(πατας το "ρυθμισεις"> uncheck την αυτοματη επανεκκινηση και έτσι σου παγώνει την

οθόνη και μπορείς να δεις το μήνυμα της μπλε καρτέλας κατά της εκκίνηση !!

Δυστυχώς όπως γράφω στο 1ο μήνυμα δεν εκκινούν τα windows για να κάνω την διαδικασία που αναφέρεις.Θα δοκιμάσω επιδιόρθωση από το cd και βλέπουμε. Σας ευχαριστώ όλους για την άμεση ανταπόκριση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...