pan_r Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Γειά χαρά σε όλους,ζητώ τα φώτα σας για πρόβλημα που μου προέκυψε όταν η κόρη μου πάτησε το power του η/υ ενώ ήταν σε λειτουργία.Έκτοτε δεν εκκινούν τα windows ότι με καμμία επιλογή εκκίνησης, ούτε κανονική ούτε safe,προηγούμενες σωστές ρυθμίσεις κλπ. Μόνο την γραμμή εντολών δεν δοκίμασα γιατί δεν έχω ιδέα.Λέτε να έπαθε ζημιά ο δίσκος; Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη,μήπως γλυτώσω το format.
the_valliant Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Γειά χαρά σε όλους,ζητώ τα φώτα σας για πρόβλημα που μου προέκυψε όταν η κόρη μου πάτησε το power του η/υ ενώ ήταν σε λειτουργία.Έκτοτε δεν εκκινούν τα windows ότι με καμμία επιλογή εκκίνησης, ούτε κανονική ούτε safe,προηγούμενες σωστές ρυθμίσεις κλπ. Μόνο την γραμμή εντολών δεν δοκίμασα γιατί δεν έχω ιδέα.Λέτε να έπαθε ζημιά ο δίσκος; Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη,μήπως γλυτώσω το format. Χρειαζόμαστε περισσότερες πληροφορίες: μέχρι που φτάνει η εκκίνηση, τι έκδοση των windows είναι, τι δίσκος έχει τα windows πάνω (IDE ή SATA); Πιθανόν να μπορέσεις να το σώσεις μπουτάροντας από το CD των ΧΡ (υποθέτω ότι αυτά έχεις ) και κάνοντας recover.
pan_r Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Έχω εγκατεστημένα ελληνικά xp sp2 σε 500άρι sata.κατά την εκκίνηση εμφανίζει την οθόνη του λειτουργικού με την κινούμενη μπάρα και σε κάποιο σημείο χωρίς να εμφανίσει κάποιο μήνυμα κάνει επανεκκίνηση ξανά και ξανά.
ss13 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Έχω εγκατεστημένα ελληνικά xp sp2 σε 500άρι sata.κατά την εκκίνηση εμφανίζει την οθόνη του λειτουργικού με την κινούμενη μπάρα και σε κάποιο σημείο χωρίς να εμφανίσει κάποιο μήνυμα κάνει επανεκκίνηση ξανά και ξανά. Kαλώς ήρθες στο insomnia !! Κάνε αυτό και πες μας τι λέει ακριβώς το μήνυμα !! ο υπολογιστης μου>δεξι κλικ>ιδιοτητες>για προχωρημενους>εκκινηση και αποκατασταση (πατας το "ρυθμισεις"> uncheck την αυτοματη επανεκκινηση και έτσι σου παγώνει την οθόνη και μπορείς να δεις το μήνυμα της μπλε καρτέλας κατά της εκκίνηση !!
Tmark Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Μπορείς να βάλεις ένα άλλον εξωτερικό σκληρό,να περάσεις σε αυτό τα windows, να μπουτάρεις από αυτόν, να μπεις στα Windows και να σώσεις τα αρχεία σου. Και μετά format..
pan_r Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Kαλώς ήρθες στο insomnia !! Κάνε αυτό και πες μας τι λέει ακριβώς το μήνυμα !! ο υπολογιστης μου>δεξι κλικ>ιδιοτητες>για προχωρημενους>εκκινηση και αποκατασταση (πατας το "ρυθμισεις"> uncheck την αυτοματη επανεκκινηση και έτσι σου παγώνει την οθόνη και μπορείς να δεις το μήνυμα της μπλε καρτέλας κατά της εκκίνηση !! Δυστυχώς όπως γράφω στο 1ο μήνυμα δεν εκκινούν τα windows για να κάνω την διαδικασία που αναφέρεις.Θα δοκιμάσω επιδιόρθωση από το cd και βλέπουμε. Σας ευχαριστώ όλους για την άμεση ανταπόκριση.
ss13 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 pan_r , δες εδώ !! http://www.webtree.ca/windowsxp/repair_xp.htm
pan_r Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 pan_r , δες εδώ !! http://www.webtree.ca/windowsxp/repair_xp.htm Σ' ευχαριστώ πολύ για την υπόδειξη.Εξαιρετικές οι οδηγίες με φωτό βήμα-βήμα.Πολύ χρήσιμη διεύθυνση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.