geioannou Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 το λαπτομ μου δεν εχει σειριακη.υπαρχει κανας adaptor σε κατι ?
o_magazatoras Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.611169
disqualified Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?offset=10&category=CONVERTERS ειμαι σιγουρος οτι εδω θα βρεις ο,τι ψαχνεις, αλλα ρε παιδια τοσο δυσκολο ειναι να ανοιξετε τη σελιδα του e-shop ή να κανετε ενα ταπεινο ψαξιμο στο google?
geioannou Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 αρχικα ευχαριστω για την αμεση ενημερωση. δεν ειναι οτι υπαρχει βαρεμαρα για μια αναζητηση, απλα ειναι καποια πραγματα που εαν δεν τα ξερεις ειναι καλυτερα να ρωτας καποιους που τα εχουν δουλεψει. για παραδειγμα εχω αλλη μια απορια. η ταχυτητα των δεδομενων ειναι ιδια με αυτη του σειριακου ειναι ταχυτερο ??
parsifal Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 για παραδειγμα εχω αλλη μια απορια. η ταχυτητα των δεδομενων ειναι ιδια με αυτη του σειριακου ειναι ταχυτερο ?? Virtual RS-232 είναι, θα έχει τους ίδιους περιορισμούς (εσκεμμένα, για λόγους σωστής επικοινωνίας/flow control με το άλλο άκρο) που ισχύουν και σε πραγματικό RS-232 hardware. Το γεγονός ότι οι δίαυλοι επάνω από τους οποίους υλοποιείται η εξομοίωση είναι ταχύτεροι από RS-232 δεν παίζει κανένα ρόλο...
disqualified Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 φυσικα το usb ειναι πολυ πιο γρηγορο ελπιζω να μην παρεξηγησες την παραπανω απαντηση μου και να νομισες οτι με τον ανταπτορα θα εχεις τα οφελη και την ταχυτητα του usb, ισως εγω να παρεξηγησα την ερωτηση σου και τι εννοουσες
ArisG88 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Για ποιο λογο θες να το χρησιμοποιησεις; Επειδη σε πολλες συσκευες θελει ενα σωρο ρυθμισεις να δουλεψεις τη σειριακη μαζι τους
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Οντως, εχουν αναφερθει παρα πολλες περιπτωσεις που τελικα με τετοιους μετατροπεις δεν δουλεψαν τελικα οι συσκευες οπως επρεπε.
o_magazatoras Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Για ποιο λογο θες να το χρησιμοποιησεις;... Kάποιος γνωστός μου (ταξιμετράς,btw) ήθελε τέτοιο καυλιτζέκι,μιας και τα καινούργια laptόp_ια δεν έχουν πια σειριακή θύρα... Είναι κοινή αναζήτηση αυτό....
geioannou Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 εγω θα ηθελα να μην εχει γρηγορη επικοινωνια μιας και το θελω για να flashαρω αποκωδικοποιητη, ο ποιος εαν flashαριστη με ταχυτητα ethernet πολλες φορες χτυπαει. οποτε η απαντηση του parsifal (εαν ειναι ετσι, που ετσι νομιζω και εγω) με βολευει μιας και ειναι αυτο που ζηταω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.