DeiX Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Εγω το αγορασα μονο και μονο για real open world pvp. Δεν γουσταρεις τον αλλο τον βαρας... Τελος
Darkpipis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Έτσι έτσι, αυτά είναι που θέλω, βαριέσαι και δεν ξέρεις τι να κάνεις αρχιζεις τα pk , αν ειχε και καστρα και οχυρά guilds vs guilds όπως lineage2 πληρωνα ευχάριστος για να γινω tera club.Εχει epic αντικειμενα οπως παράδειγμα l2 baium ring και ετσι?
SOCRATIS1000 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Κανω το patch τωρα.Ειχα λογαριασμο,τον παικτη μου θα τον εχω ακομα[εχω να μπω 5 μηνες]?
aliakas Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 σε μένα ο παλιός μου παίχτης δεν υπάρχει παντος έκανα νέο από lvl 1 priest πάντα α μαλιστα server status OFFLINE αρχίσανε τα όργανα
Jamest Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Πάιδες επειδή έιμαι στη δουλειά, το patch τι μεγέθους είναι?
aliakas Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 το patch θέλει κάνα τρίωρο να κατεβει σε μένα τουλάχιστον τόσο εκανε πολύ ωραίο το game λίγα lag spikes ούτε ένα disconnect so far so go lvl 8 priest server ουτε που θυμάμαι πάντως είναι πιτα αλλά λόγο veteran με έβαλε στο λεπτό 1
SOCRATIS1000 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Και εγω βετεραν,τελικα βρηκα τον τοξοτη μου lvl 58,αλλα θα ξεκινησω απο την αρχη γιατι δεν θυμαμαι τιποτα.Εφτιαξα εναν popori slayer[LOL]. Mrrumble το ονομα του κυριου POPORi Γενικα ειναι οπως το θυμαμαι,πολυ ωραιο παιχνιδι με πολλα quest κτλ και open world pvp.
DeiX Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Οχι μονο βρηκα τον τοξοτη μου, αλλα και ολα τα items στο warehouse καθως και τσιμπησα κατι φραγκα που ειχα σε εκκρεμοτητα στον trader. Οποιος θελει κανει add Nyrian στον Killian
wintaxt Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 τελικα τι να κατεβασω τον ευρωπαικο η τον αμερικανηκο?θα το υποστιριξει το παιχνιδι η θα βλεπουμε πατς καθε πασχα?εσεισ τι προτεινετε?
Darkpipis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Οποίος αρχίσει τώρα και θελει pvp server καλό είναι να μπει στον Zuras. Άνοιξε σήμερα οπότε είναι από την αρχή
Infant Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 παιδια πως μπορω να παιξω τι πρεπει να κανω;
Darkpipis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Παροτι το παιχνιδι παιδια εχει παρα πολυ καλο pvp , πολυ καλο αυτο το action compat , το παιχνιδι αν και ειμια ακομα lvl 7 , μ φενεται πολυ ελιπες . Ιδια τερατα εδω και 7 λvl καΙ πρεπει να το κανω αυτο εως τα 60 ....ο χρονος θα δειξει , σαν να το ψιλοβαρεθηκα και παιζουμε και παρεα 4 ατομα ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα