Προς το περιεχόμενο

TERA: The Exiled Realm of Arborea

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έτσι έτσι, αυτά είναι που θέλω, βαριέσαι και δεν ξέρεις τι να κάνεις αρχιζεις τα pk , αν ειχε και καστρα και οχυρά guilds vs guilds όπως lineage2 πληρωνα ευχάριστος για να γινω tera club.Εχει epic αντικειμενα οπως παράδειγμα l2 baium ring και ετσι?

Δημοσ.

σε μένα ο παλιός μου παίχτης δεν υπάρχει παντος

έκανα νέο από lvl 1

priest πάντα :P

α μαλιστα

server status OFFLINE

αρχίσανε τα όργανα

Δημοσ.

το patch θέλει κάνα τρίωρο να κατεβει

σε μένα τουλάχιστον τόσο εκανε

πολύ ωραίο το game

λίγα lag spikes

ούτε ένα disconnect

so far so go

lvl 8 priest

server ουτε που θυμάμαι

πάντως είναι πιτα

αλλά λόγο veteran με έβαλε στο λεπτό

• Like 1
Δημοσ.

Και εγω βετεραν,τελικα βρηκα τον τοξοτη μου lvl 58,αλλα θα ξεκινησω απο την αρχη γιατι δεν θυμαμαι τιποτα.Εφτιαξα εναν  popori slayer[LOL].

Mrrumble το ονομα του κυριου POPORi B)

Γενικα ειναι οπως το θυμαμαι,πολυ ωραιο παιχνιδι με πολλα quest κτλ και open world pvp.

Δημοσ.

Οχι μονο βρηκα τον τοξοτη μου, αλλα και ολα τα items στο warehouse καθως και τσιμπησα κατι φραγκα που ειχα σε εκκρεμοτητα στον trader. Οποιος θελει κανει add Nyrian στον Killian ;)

Δημοσ.

τελικα τι να κατεβασω τον ευρωπαικο η τον αμερικανηκο?θα το υποστιριξει το παιχνιδι η θα βλεπουμε πατς καθε πασχα?εσεισ τι προτεινετε?

Δημοσ.

Παροτι το παιχνιδι παιδια εχει παρα πολυ καλο pvp , πολυ καλο αυτο το action compat , το παιχνιδι αν και ειμια ακομα lvl 7 , μ φενεται πολυ ελιπες . Ιδια τερατα εδω και 7 λvl καΙ πρεπει να το κανω αυτο εως τα 60 ....ο χρονος θα δειξει , σαν να το ψιλοβαρεθηκα και παιζουμε και παρεα 4 ατομα ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...