Προς το περιεχόμενο

TERA: The Exiled Realm of Arborea

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξεκινησα να το κατεβαζω, αλλα με τετοιο μεγεθος και τετοια ταχυτητα... μαλλον θα παρει αρκετα. Ειμαι στο 3%:

72100762.jpg

Ο πορτοκαλι αριθμος πρεπει να ειναι τα λεπτα που απομενουν. Pause δεν βλεπω να εχει...

Αντε να δουμε μεθαυριο τι θα δουμε... μακαρι να μπορουμε να φτιαξουμε toons...

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τωρα βρησκετε στο 11%. Εν το μεταξυ το bit defender αναγνωρισε το tera.exe σαν trojan και το εσβησε... Τι ακυρο ηταν αυτο? Λογικα θα μπορεσω να το κατεβασω με τον updater.

Ποιοι απο εδω μεσα προκειτε να παιξουν στην korean obt? Αμα ειναι να παιξουμε παρεα. bullet? koritsi gia tera? bossdoc?

Δημοσ.

Ευθανασία και καράτε στους Κορεάτες! Δεν έχω κανένα πρόβλημα να κάνουμε καμιά guildούλα, και να λιώνουμε μαζί guys.

Δημοσ.

Προβλέπω στην Ασία να γίνετε χαμός με αυτό το game έχει όλα τα στοιχεία που αρέσουν στον έφηβο κινέζο. Ομόρφα τοπία, manga αισθητική, ηρωισμός δίπλα σε χαρούμενες πόλεις που όλοι ζούνε ευτυχισμένοι. Το θέμα είναι κατά πόσο μπορεί να αντέξει αυτό το ύφος στην δύση.

Δημοσ.

Γιατι τα errors πρεπει να εμφανιζονται παντα οταν κοιμασαι? Μου εβγαλε μια βλακεια και ηθελε να ξανακανω login στο site του tera για να συνεχισω να κατεβαζω. Ειμαι ακομα στο 27%....

Οποιος θελει να παιξει στην korean obt θα πρεπει να εχει hangame account ή να φτιαξει. Βεβαια δεν ξερω αν ειναι αρκετο, γιατι με τους Κορεατες, πρεπει να εισαι ο 007 για να παιξεις κανα game τους. Λετε να κανουνε IP Check? Ελπιζω οχι...

Ο περισσοτερος κοσμος απο το TeraFans θα παει στον server που ειπε ο bossdoc. Βεβαια δεν ξερω αν ειναι καλο να μαζευτουμε πολοι foreigners σε ενα server γιατι πρεπει να κραταμε low profile.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...