Lagoudisio Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Ξεκινησα να το κατεβαζω, αλλα με τετοιο μεγεθος και τετοια ταχυτητα... μαλλον θα παρει αρκετα. Ειμαι στο 3%: Ο πορτοκαλι αριθμος πρεπει να ειναι τα λεπτα που απομενουν. Pause δεν βλεπω να εχει... Αντε να δουμε μεθαυριο τι θα δουμε... μακαρι να μπορουμε να φτιαξουμε toons...
bullet2D Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Λογικά το κατεβάζουν πολλοί. Υπομονή, πραγματικά το παιχνίδι τ΄ αξίζει!
Lagoudisio Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Τωρα βρησκετε στο 11%. Εν το μεταξυ το bit defender αναγνωρισε το tera.exe σαν trojan και το εσβησε... Τι ακυρο ηταν αυτο? Λογικα θα μπορεσω να το κατεβασω με τον updater. Ποιοι απο εδω μεσα προκειτε να παιξουν στην korean obt? Αμα ειναι να παιξουμε παρεα. bullet? koritsi gia tera? bossdoc?
UpToDate_ Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Ψήνομαι και εγώ,σε λίγες μέρες θα έχω και μια 4890 στο pc.
moldovan20 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Ωραία ...Πάει και αυτή η εξεταστική δηλαδή ..Τι κρίμα
Heatspreader Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Ωραία από που το κατεβάζουμε και πως αρχίζουμε να παίζουμε?
UpToDate_ Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Εγώ δεν ψήνομαι πάντως τόσο να το κατεβάσω για την ώρα!!!:Ρ 22gb είναι αυτά :P
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Ευθανασία και καράτε στους Κορεάτες! Δεν έχω κανένα πρόβλημα να κάνουμε καμιά guildούλα, και να λιώνουμε μαζί guys.
BossDoc Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 미스텔-Mystel server http://www.youtube.com/watch?v=C2N-naGRlhs Neo trailer
chek2fire Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Προβλέπω στην Ασία να γίνετε χαμός με αυτό το game έχει όλα τα στοιχεία που αρέσουν στον έφηβο κινέζο. Ομόρφα τοπία, manga αισθητική, ηρωισμός δίπλα σε χαρούμενες πόλεις που όλοι ζούνε ευτυχισμένοι. Το θέμα είναι κατά πόσο μπορεί να αντέξει αυτό το ύφος στην δύση.
Lagoudisio Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Γιατι τα errors πρεπει να εμφανιζονται παντα οταν κοιμασαι? Μου εβγαλε μια βλακεια και ηθελε να ξανακανω login στο site του tera για να συνεχισω να κατεβαζω. Ειμαι ακομα στο 27%.... Οποιος θελει να παιξει στην korean obt θα πρεπει να εχει hangame account ή να φτιαξει. Βεβαια δεν ξερω αν ειναι αρκετο, γιατι με τους Κορεατες, πρεπει να εισαι ο 007 για να παιξεις κανα game τους. Λετε να κανουνε IP Check? Ελπιζω οχι... Ο περισσοτερος κοσμος απο το TeraFans θα παει στον server που ειπε ο bossdoc. Βεβαια δεν ξερω αν ειναι καλο να μαζευτουμε πολοι foreigners σε ενα server γιατι πρεπει να κραταμε low profile.
Heatspreader Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Ακόμα δεν είναι "κυριλέ" η διαδικασία για να το κατεβάσεις? Έκανα λογαριασμό, αλλά δεν λέει κάπου για το Client.
Lagoudisio Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Αμα εχεις hangame account μπαινεις εδω: http://tera.hangame.com/download/download.nhn Κανεις login και πατας στην εικονα που λεει client download. Λειτουργει μονο με IE και πρεπει να επιτρεψεις τα pop up για αυτην τη σελιδα.
Heatspreader Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Οπότε ακόμα δεν γίνεται ε? Πότε θα έρθει Ευρώπη δηλαδή?
Lagoudisio Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Αν δεν εχεις hangame οχι δεν μπορεις. Ημερομηνια κυκλοφοριας για Ευρωπη δεν υπαρχει, αλλα μαλλον θα κυκλοφορησει Q1 2011.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα